Coś jest nie tak. Opinie są bardzo druzgodzące, dotyczy asortymentu, jak i dostawy. Dałem się chyba nabrać. Nie wiem kiedy dotrą moje buty i czy rzeczywiście będą takie jakie zamówiłem. Jak nie, to zr... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bardzo długi czas oczekiwania,zakupione buty męskie motocyklowe tandeta wykonanie w skali od1 do10 ,,0" miała być skóra naturalna jest sztuczna. Buty przyszły z Chin.Zwróce do dziadostwo bo szkoda żeb... Toon meer
Jakość produktu bardzo słaba, nie za te pieniądze. Koszula bawełniana w tytule, a przychodzi 100% poliester. Produkt idzie z Chin, zwrot produktu do Chin na koszt klienta, pisałam kilka maili, by uzy... Toon meer
Zakupiłam buty ,które nie odpowiadają ofercie przedstawionej przez sklep, ponadto rozmiar mocno zaniżony więc buty są za małe, wykonane są z tandetnego materiału z okropnym wykończeniem. napiętek... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jakość ciuchów jest naprawdę kiepska
Jakość ciuchów jest naprawdę kiepska. Do tego oszukują na cenach. Kupiłam marynarkę za 279 zł co miało być 50 % ceny, teraz w normalnej cenie kosztuje 281 zł.
Niesamowita jakość za tę cenę
Nie spodziewałem się wiele, ponieważ ceny są tak dobre, ale wow! Koszula, którą zamówiłem, pasuje idealnie, a materiał jest naprawdę przyjemny w dotyku, już poleciłam tę stronę moim znajomym.
ABSOLUTNIE NIE KUPOWAC w tym sklepie
Sklep oszukuje na zwrocie towaru. Nie są zainteresowani zwrotem, udają idiotów proponując 10-20% zniżki zamiast całkowitego zwrotu kosztów. Zaproponowano mi zamiane towaru na inny rozmiar, zgodziłęm sie, po czym dostalem info z propozycją,że nowy rozmiar mogę sobie zamówić o 25 PLN taniej.
Nie polecam nikomu zakupów ani korespondencji z tym sklepem.
Bardzo nie polecam tego sklepu nie zasługuje na żadną gwiazdkę. Towar badziewie, nie można ani anulować ani zwrócić.Jedno wielkie oszustwo..
Chińskie oszustwo
Zamówiłam botki ze skóry premium a dostałam chińskie badziewie.
Pomimo zgłoszenia reklamacji przedmiotu niezgodnego z umową, firma nie chce oddać pieniędzy. Zaproponowano mi kolejno zwrot 15, 25 a ostatecznie 40% wartości zamówienia i zatrzymanie przedmiotu.
Zaznaczono przy tym ze zwrot przedmiotu może wynieść do 35 euro, bez gwarancji zwrotu pieniędzy za przedmiot, jako że przesyłki często się gubią. Dodatkowo koszty importu przy zwrocie mogą wynieść ok 35% wartości całego zamówienia, a wszystkie opłaty będą moją odpowiedzialnością. Rzecznik praw konsumenta nie jest w stanie pomóc gdyż firma jest zarejestrowana w Holandii. Odesłano mnie do Europejskiego Centrum Konsumenta gdzie złożyłam oficjalną skargę.
Chinski badziew…zwrot po stronie kupującego
Nic u nich nie kupujcie..oszuści którzy zamawiają z Chin. Nie można anulować zamowienia, przysłane rzeczy niczym nie spełniają oczekiwań z opisem na ich stronie, nie mówiąc o cenie za szmaty które otrzymasz..Z DALEKA OD TEGO INTERNETOWEGO SKLEPU!!!!!!! Zgłaszam te firmę do Rzecznika praw konsumenta i gdzie tylko będzie jeszcze trzeba
Oszustwo internetowe
Oszuści, do dziś nie dostałam zamówienia i od razu jak chciałam je anulować twierdzili że nie można. Pierwszy raz nie sprawdziłam sklepu przed zakupem i to był błąd, dziś zgłaszam sprawę do urzędu ochrony praw konsumenta i gdzie się tylko da! Złodzieje i naciągacze
Zamówiłam buty
Zamówiłam buty. Mój błąd, że przeczytałam opinie po dokonaniu zamówienia, ale natychmiast napisałam maila z prośbą o jego anulowanie. Dostałam odpowiedź, że tego nie można zrobić bo obsługa jest automatyczna, mimo że produkt jeszcze nie był wysłany. Przyjęłam do wiadomości. Buty zamówione były w rozmiarze 38, przysłano 36 :/. Zwrot niestety ale na mój koszt do Chin, co jak wspomniano już w innym komentarzu jest totalnie nieopłacalne. NIE POLECAM, wręcz ODRADZAM zakupy w tym sklepie
Zamówiłem na próbę jeden produkt w…
Zamówiłem na próbę jeden produkt w rozmiarze XS zgodnie z tabelą doboru tam zaproponowaną a otrzymałem w rozmiarze S z czego zamówiony produkt był w rzeczywistości w rozmiarze XL.
Reklamacja skończyła się tym że jednie pozostało mi wysłać zwrot na swój własny koszt do Chin co jest równoznaczne z zdublowaniem wartości zakupu.
Reasumując odradza zakupy przez tych naciągaczy!
Kolejny generyczny sklep z chińskimi ciuchami słabej jakości
Wszystko wskazuje na to, że to to kolejny klon do sprzedaży chońskich podróbek i ubrań wątpliwej jakości. Generyczny e-mail na gmailu do kontaktu. Brak wskazania administratora danych osobowych...
Dit is Trustpilot