2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Mijn dochter en haar vriend bestelden…

Mijn dochter en haar vriend bestelden onlangs (eind oktober) 2 broodjes, bij Subway Megastore Den Haag via Thuisbezorgd.
€25,-, best prijzig voor 2 broodjes, vind ik, maar daar gaat het niet om.
Ze kregen de broodjes geleverd en na uitpakken bleken deze niet belegd, alleen wat vlees of vleesvervanger, geen sla, groenten of sausje. Een kaal broodje dus.
Ja, eind oktober was het, ik probeer al een poos in contact te komen met iemand van Subway Megastore Den Haag, maar dat Ius niet eenvoudig,
Niets te vinden op www en er bestaat geen centrale contract lijst, dus een andere Subway kan mij ook niet verder helpen.
Slechte klanten service ! Klanten service, wat is dat ?

24 oktober 2025

6-10-2025 Bij binnenkomst zijn ik en…

6-10-2025 Bij binnenkomst zijn ik en mijn vrouw naar binnen gegaan het was gelijk van oudere dame achter de bar van wat wil je hebben wij aangegeven wat wij wilden hebben, toen maakte ze ons broodje veder klaar vloog steeds messen op de grond werden niet afgewassen de tafels ware gigantische vies en hebben we het zelf schoongemaakt kwamen fruitvliegjes overal heen muren zien er niet uit als dit HACCP verantwoordelijk is, eet ik me schoen op

Ik hoop volgende x beter servers en beter mensen die gewoon normaal kunnen praten en niet beginnen wat moet je op je brood.

Als aan mijn ligt wauw ik me geld terug maar goed

6 oktober 2025

Mochten om 1830 daar niet meer eten…

Mochten om 1830 daar niet meer eten omdat ze willen schoonmaken. Wij hebben de broodjes in de kou moeten eten. Wafels waren niet lekker, veel te zacht. Niet eens opgegeten. Ook broodjes waren te zacht. Kwaliteit is niet meer wat het geweest is

9 februari 2025

Weinig vlees en toch de hoofdprijs vragen voor alles

Vandaag 3 hele broodjes Teriyaki besteld in Hoogeveen. Het vlees werd met hele zuinige halve schepjes op de broodjes gelegd niet eens verspreid en er met nog kleinere schepjes weer afgeschraapt. Bij 2 broodjes hoefde alleen maar normale kaas op met saus en bij het 3e bruine broodje voor mezelf wenste ik graag alle groente en rauwkost maar zonder kaas. Dit werd echter allemaal extra berekend Na een behoorlijk hand vol natte sla was het vlees al koud en de stukjes olijf en tomaat werden net als het vlees uitgeteld en er vervolgens bijna allemaal weer afgehaald. Toen ik vroeg om wat extra saus schrok het meisje van de bediening en deed stoïcijns nog op dezelfde plaats een extra straal saus erop ipv het te verdelen over de rest van het broodje. Je raad het al in de auto viel het hele kleffe geval uit elkaar. Daar betaal je dus dik voor nl. 3 hele dure broodjes voor € 31,75 want ook de papieren zak werd nog extra in rekening gebracht. Ik ben al in heel wat subways in NL en Duitsland geweest maar dit was veruit de slechtste in kwaliteit en prijs verhouding. Ook mag het wel wat vriendelijker ipv alleen op geld belust te zijn. Groeten kost niets.

4 december 2024

Bestelling komt niet en subway boeit het niet.

Vandaag bij subway besteld via uber, en de bestelling zou over 45 min bezorgd worden. Tracker stond heel lang op 1 minuut afstand. 10 minuten in mijn deuropening gewacht. Op gegeven moment stond het op; bestelling bezorgd. Maar er was niks. Nog en tijdje gewacht niks. Subway gebeld. Konden niks voor me betekenen. Jammer voor mij 18 euro kwijt. Geen eten

22 augustus 2024

Subway Brunssum

Open tot 18u, maar als je om 17u45 nog wil bestellen, krijg je als reactie: sorry, we zijn eigenlijk gesloten.
Sluit dan om 17u45 in plaats van 18u.

15 juli 2024

SUBWAY LOGICA

SUBWAY LOGICA
Op dinsdag 9 april jl. bestelde ik bij Subway in Doetinchem, Raadhuisstraat 13, een 30 cm broodje tonijn voor 8,55 euro. Omdat ik dit wilde delen met mijn vrouw vroeg ik om het broodje door te snijden. Bij het afrekenen moest ik echter 11,70 euro betalen. Het personeel zei dat het vanwege dat doorsnijden nu 2 broodjes waren geworden van elk 5,85 euro per stuk. Maar dat was niet wat ik had besteld. Mijn verzoek om één broodje door te snijden kostte mij zonder voorafgaande waarschuwing plots 3,15 euro extra! Mijn bezwaar werd afgewimpeld en op mijn schriftelijk achtergelaten klacht aan de bedrijfsleider hierover heb ik geen reactie ontvangen.

Ruim 20 jaar kom ik af en toe bij Subway. Lang gold dat voor 1 euro extra een broodje van 15 cm een broodje van 30 cm werd. Ook werd mijn broodje zonder kosten op verzoek doorgesneden. Maar nu dus niet meer.

Stel nu dat ik geen trek heb in een broodje maar in een grote zak patat. Om deze te delen met mijn vrouw vraag ik om een extra vorkje. Bij het afrekenen worden 2 normale patat in rekening gebracht want vanwege dat vorkje zegt de patatboer ‘wij noemen dat 2 patat’. Hoe zou u zich dan voelen?

9 april 2024

Ooit gehoord van de lekkerste sandwhich…

Ooit gehoord van de lekkerste sandwhich ooit ? Ja dat hoor je goed. Utrecht Subway ! Een heerlijk broodje met salade en varkensham ! De medewerker aan de kassa was ook super aardig. Na het eten van mijn lekker varkens sandwhich vroeg de medewerker aan mij of ik het lekker vond, Ja zeker nog nooit zo een lekker hapje varken gehad. Nou de medewerker was een turkse jongen man en hij zei iets van '' domuz etti piiiiiis'' ik vroeg zo van vindt je het niet lekker dan ?

Hij heeft liever een broodje pindakaas met gorgonzola en ja iedereen zijn eigen smaak dan maar he ! verder alles super lekker ! echt een aanrader, lekker zingen in mn hoofd varken varken varken pannekoek !

5 december 2023

Waardeloos

Ruim 90 minuten gewacht op een bestelling die 50 minuten zou duren.
Bestelling klopte niet en ipv het broodje opnieuw maken hebben ze op het briefje geschreven dat we terug moesten bellen omdat de bestelling niet klopte, welke idioot doet dat nou.

Aan de telefoon kreeg ik een jongeman te spreken die zei dat hij de bestelling had gemaakt en dat wij zsm het broodje kregen.

Een tijdje later werd ik gebeld door een meisje die zei dat dit niet zo was en dat de bezorger pas naar 1,5 uur terug was maar dat ik wel mijn geld terug wou.
Na gezegd te hebben dat dit broodje gewoon bezorgd moet worden maar dat de levertijd belachelijk is.

Toen heb ik thuisbezorgd gebeld, die niks konden doen en alleen aan kwamen zetten met een voucher van 3 euro. Subway Dukenburg, Nijmegen heeft het geld van slechts 1 broodje ZONDER OVERLEG terug gestort, dus nu na al die uren nog geen lunch.

Geld weg, honger, en gefrustreerd.

BESTEL HIER NIET

12 januari 2022