Slechte prijs kwaliteit!
Graag had ik mijn aankoop met een positieve review willen afsluiten, maar helaas is mijn ervaring met Sucasa erg teleurstellend geweest.
Bijna een jaar geleden heb ik hier een bank van ruim €2000 gekocht. In de winkel werden we goed geholpen, maar na de levering begon de ellende. Een groot gedeelte van de bank bleek verkeerd geleverd te zijn: het model kwam niet overeen met wat ik in de winkel had uitgekozen. Ik kreeg de keuze tussen €200 compensatie of opnieuw ongeveer 15 weken wachten op een nieuw onderdeel. Omdat meer dan de helft van de bank niet klopte, heb ik gekozen om opnieuw te wachten.
Daarna volgde een lang traject met zoekgeraakte stofstalen, extra ritten naar de winkel (45 minuten rijden) en opnieuw weken wachten. Toen het nieuwe onderdeel uiteindelijk werd geleverd, werd het simpelweg in de verpakking achtergelaten in mijn woonkamer. Na het uitpakken bleken de onderdelen niet eens goed op elkaar aan te sluiten.
Er is later nog een afspraak gemaakt met de leverancier om de bank te herstellen, maar helaas zit de bank nog steeds niet goed in elkaar. Inmiddels zijn we ruim 30 weken verder sinds de aankoop en heb ik veel tijd en moeite moeten steken in afspraken, bellen en wachten.
Wat het extra teleurstellend maakt is dat er geen enkele tegemoetkoming is aangeboden voor al het ongemak. Daarnaast merk ik na enkele maanden gebruik al dat de bank begint door te zitten en minder stevig aanvoelt.
Gezien de prijs en de lange wachttijd had ik een veel betere kwaliteit en service verwacht. Mijn persoonlijke ervaring met Sucasa is daarom helaas niet positief.