Topervaring! Het was de 3de keer dat ik dit seminar bijwoonde (elke keer een laagje dieper). Het team gaat telkens weer tot het uiterste om elk van ons zoveel mogelijk waarde uit deze dagen te laten... Toon meer
Ik had het voorrecht om gister en eergisteren deel te nemen aan Wealth Factor 2026 met niemand anders dan Joseph McClendon the 3d Het is de derde keer dat ik een seminar face to face met Joseph met... Toon meer
Sinds 2019 maak ik gebruik van de diverse mogelijkheden die Succesgids aanbied. Succesgids geeft mij de tools en informatie om mijn leven succesvoller te maken op diverse gebieden. Sessies gevolgd op... Toon meer
Seminars en trainingen met (inter)nationale toptrainers die je in actie zetten voor blijvende doorbraken
Kleine Tocht 4, 1507CB, Zaandam, Nederland
- 0756121948
- support@succesgids.nl
- succesgids.nl
Topervaring
Het team gaat telkens weer tot het uiterste om elk van ons zoveel mogelijk waarde uit deze dagen te laten halen m. Het coomitment is een lichtend voorbeeld. De transformatie komt niet enkel meer van het podium maar wordt exponentieel versterkt door het team en de aanwezigen! Ik reken erop dat hun drive ervoor zorgt dat we dit samen verder kunnen zetten in een of andere vorm !
Fantastisch, leerzaam weekend
Het is de derde keer dat ik een seminar face to face met Joseph met 200-300 man only mag bijwonen. Succes gids team jullie zijn geweldig en hebben tot de puntjes alles top geregeld. Het trieste news dat Joseph niet meer naar NL gaat komen is ook hard aangekomen. Ik wil jullie enorm bedanken voor het feit dat jullie een groot licht zijn in de donkere wereld waarin we leven. Moge jullie licht forever SHINEN . 🙏🙏🙏
Tony Robbins - UPW
Via Succesgids zijn ik en mijn man naar Tony Robbins geweest. Dit was een fantastische ervaring. Goede voorbereiding en organisatie om dit tot 1 van de mooiste events te maken waar ik ooit geweest ben. - Margaret Vos
UPW was een geweldige evenement maar…
UPW was een geweldige evenement maar sucesgids maakte het nog beter. Door hun begeleiding was ik goed voorbereid dat maakt zoiets minder stressvol zodat je voluit kan genieten. Groetjes sharon mclaughlin
Ik ken het team van Succesgids als…
Ik ken het team van Succesgids als uiterst toegewijd en professioneel. Er altijd op uit om hun klanten een goede ervaring te geven, met een prima voorbereiding en follow-up. Top!
Met Succesgids naar UPW van Tony…
Met Succesgids naar UPW van Tony Robbins geweest in Keulen. Super leuk team! 🤗 Alles tot in de puntjes geregeld. Hotel met korting geregeld. Voor t event zoom meetings met veel info om je voor te bereiden en ook tijdens en na UPW is er genoeg info om in t momentum te blijven.
Het was voor mij de 2e x een event met Succesgids en wederom was t fantastisch op naar t 3e event 🤩
Jouw maximale Tony Robbins beleving !
Ze verzorgen alles om bij Tony Robbins te zijn. Hele goede service en vriendelijkheid. Een investering in jezelf die levensveranderend is. Ga het doen!!! Je verdiend het terug met jouw positieve mindset waar je je hele leven mee vooruit kunt. Succesgids brengt de juiste mensen samen die kunnen groeien! De positieve energie straalt er vanaf !!! Dankjewel voor de goede zorgen!
Met Succesgids naar UPW in Keulen!
Ik had het voorrecht om afgelopen weekend met mijn 2 jongens naar Tony Robbins UPW Keulen te zijn geweest! Wat je daar meemaakt is niet in woorden uit te drukken en gun ik echt iedereen❤️ 4 dagen vol Power, Liefde, verbinding en Positiviteit....ongelofelijk dankbaar mens ben ik. En dat allemaal mogelijk gemaakt dankzij Succesgids! Jullie zijn toppers! Onwijs bedankt voor alles❤️
Liefs Annemarie
UPW 2025 Fantastisch!
Mijn UPW 2025 in Keulen was fantastisch! Een totale overgave aan alles! De betrouwbare organisatie van Succesgids heeft daaraan sterk bijgedragen, empowering mails, en een kick off event bracht me in de mood! Altijd bereikbaar voor vragen, ook tijdens het event! En nu, thuis met een hoofd vol ideeën, houden ze het momentum gaande!
Met Succesgids naar UPW
We zijn met Succesgids naar UPW in Keulen geweest. Succesgids zorgde voor een goede voorbereiding met verschillende online bijeenkomsten om in de juiste mindset te komen maar ook om praktische vragen te kunnen stellen. Ook na afloop een challenge zodat je bewust bezig blijft met het geleerde.
Dit weekend is mijn eerste weekend…
Dit weekend is mijn eerste weekend a-factor, het is bijzonder mooie weekend waarbij er een veilige sfeer is, positieve energie waarbij je op een enthousiaste manier veel over jezelf leert en overtuigingen kunt los laten die je onbewust tegen houden je beste leven te leven, gewoon een mooi transformatie weekend
Ik ben hier met mijn zoon van 21 en die vindt het ook geweldig en helpt hem ook om grotere stappen in zijn persoonlijke ontwikkeling het is een mooie aanvulling op het UPW Event van Tony Robins
A Factor is geweldig!
A factor is fantastisch! Heel erg aanbevolen. Life will never be the same again, and fortune favors the bold...
Alles is echt goed geregeld en ze hebben bijzonder goede klantenservice.
A factor van Joseph McClendon III
A factor van Joseph McClendon III. Geweldige workshop. Je leert veel over hoe je het beste uit jezelf kunt halen terwijl je plezier hebt. Wat wil je nog meer?
Jouw echte leven begint HIER!
Ik ben Succesgids zó dankbaar. Toen ik op het diepste punt in mijn leven zat, heb ik via hen Unleash the Power Within van Tony Robbins ontdekt. Deze reis heeft alles veranderd.
Na 39 jaar zoeken heb ik eindelijk mezelf gevonden – én een nieuwe tribe van gelijkgestemde mensen. De A-Factor kwam op het juiste moment, na een jaar dat ik weer ging, toch mijzelf saboteerde: dit is het event om jezelf een reset te geven en die je nodig hebt! Als je voelt dat er meer in je zit, maar je weet niet waar te beginnen: dit is het antwoord.
Voor de tweede keer bij The A-Factor en…
Voor de tweede keer bij The A-Factor en opnieuw diep onder de indruk. Het programma biedt niet alleen inzicht in hoe je brein écht werkt, maar ook krachtige technieken om je innerlijke saboteurs het zwijgen op te leggen. Wat je leert werkt door op elk niveau van je denken het verandert je perspectief, vergroot je veerkracht en geeft je regie terug over je eigen gedachten. Life-changing!
Ik geef het door via mijn coaching.
Geweldig!!!
Het was weer geweldig om bij de A-factor te zijn! Dank Succesgids voor de organisatie. Alle evenementen die jullie organiseren zijn heel inspirerend en tillen iedere leven naar een hoger niveau :)
Levensveranderend. Punt.
The A Factor Event was niet zomaar een event – het was een echte game changer. Vanaf het allereerste moment was alles tot in de puntjes georganiseerd. Je voelde de intentie, de zorg en het professionalisme in elk detail.
Menswn achter Succesgids – altijd met een glimlach, verwelkomend en volledig aanwezig :) Geweldige organizatoren die alles zien en aanvoelen en onvergetelijk geheel weten te creëren. Hun toewijding en oog voor detail maken echt het verschil.
De sfeer was boven verwachting – opbeurend, inspirerend en vol warmte. Het voelde alsof je in een ruimte stapte waar iedereen welkom is, waar connecties echt zijn en waar je niet zomaar deelnemer bent – maar onderdeel van iets groters.
De muziek gaf de perfecte vibe en tilde de ervaring naar een hoger niveau.
En de inhoud? Uitzonderlijk. Praktische tools, direct toepasbaar – en ze werken ook écht. Meteen! Geen loze woorden, alleen waardevolle kennis en bruikbare handvatten.
Wat het nóg krachtiger maakte, waren de geweldige mensen die ik heb ontmoet – open-minded, gedreven en vol passie. Een community waar je bij wílt horen.
Dit is een event voor iedereen die écht klaar is om te veranderen.
Voor iedereen die voelt dat het tijd is voor méér – voor groei, actie en een leven dat niet alleen goed, maar magnificent is.
Ik kocht een ticket voor een event, maar kreeg zoveel meer: een gevoel van verbinding, diepe relaties, onvergetelijke momenten en tools die direct werken.
The A Factor is meer dan een event – het is een activatie van mijn nieuwe leven!
Hartelijk dank Succesgids,
Ania
Omdat je het verdient
Een geweldige ervaring die iedereen minstens 1x moet doen! Gewoon top!!!!
Persoonlijk groeien doe je met Succesgids en A-Factor
Wanneer je andere resultaten wilt dan je nu hebt in het leven, zal je zelf de dingen anders aan moeten pakken. Maar hoe dan? In Succesgids’ A-Factor geeft Joseph McClendon III je veel inzichten in je eigen gedrag en belemmeringen. Je leert te zien wanneer dingen als angst en uitstelgedrag jouw handelen beïnvloeden en daarmee ook je resultaten. Daarnaast krijg je ook praktische tips en tools om door deze aangeleerde overtuigingen en gewoontes heen te breken. Een krachtig seminar waarin alle deelnemers zich open, eerlijk en enthousiast overgeven aan een inspirerend om zelf te groeien en richting te geven aan de gewenste resultaten.
Het Succesgids team organiseert en faciliteert dit geweldige seminar super fijn en professioneel en maken er voor de deelnemers een geweldig en inspirerend lang weekend van samen met Joseph, een coach en spreker van wereldklasse.
Arjan
Het is een geweldige ervaring
Het is een geweldige ervaring! Ik kon nare en ingewikkelde denkpatronen aannemen waardoor het me veel energie kostte. Deze training zorgt ervoor dat ik op een heel simpele manier kan stoppen met deze gedachten en me blij kan voelen wanneer en waar ik maar wil! Het is concreet en heel nuttig voor mij als hersenletsel getroffene. Een aanrader!