1. Lederwarenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Suède Riem.nl is de webwinkel met het grootste assortiment suède riemen. Wij hebben suède riemen in alle denkbare kleuren en maten en leveren alles uit eigen voorraad. Onze riemen worden in Italië met de hand gemaakt en zijn van uitmuntende kwaliteit. Mocht u vragen hebben over de producten, de maatvoering of een andere vraag dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1 review

Maakt beloften niet waar, leveren niet op tijd

Riem besteld op suederiem.nl. Was wat kort dag, want wilde deze dragen op mijn bruiloft twee dagen later. Heb me over de streep laten trekken door "voor 17 uur besteld, morgen in huis", ik besteld om 15:20. In de bevestigings mail werd mij verteld, dat ik een track en trace nummer zou ontvangen. Deze had ik de volgende dag nog niet, dus even bellen. "Ja meneer, die is gewoon op voorraad, dus ik snap niet waarom het magazijn niet heeft verstuurd. Ik laat ze zo snel mogelijk versturen", waarop ik reageerde met "dat is nu te laat, maar haal de belofte 'voor 17uur besteld' iig van jullie site, want dat maak je niet waar". " Nee meneer dat maken we wel waar, maar etc, etc....." Amateuristisch dus, maken beloftes niet waar. Levertijd is dus geen aankoopargument.

27 juni 2013