Lees wat reviewers zeggen
Sitet har få ægte kvinder og mange flere fake profiler, der straks skriver, når du har tilmeldt dig. Selvfølgelig for at få dig til at opgradere til betalingsprofil - man kan nemlig kun læse og... Toon meer
Positiv oplevelse med Sugarfar.dk. Siden er nem at bruge, og jeg har mødt flere seriøse og respektfulde mennesker. God platform, hvis man søger kvalitetsrelationer og ønsker en tryg brugeroplevelse. K... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Discover Sugarfar.com - where attractive lifestyles meet genuine ambition. Join thousands of verified members across Europe, the UK, US, Australia and beyond on the most trusted sugar dating platform. Honest, secure, and built for those who know what they want.
Contactgegevens
Maglebjergvej 6, 2800, Kongens Lyngby, Denemarken
- support@sugarfar.com
- sugarfar.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
En seriøs side med rigtice mennesker bag
Det er en rigtig fin oplevelse at bruge sugarfar.dk. Siden og især medlemmerne virker seriøse og der er en god tone. Det er nemt ar søge og filtrere på de ting der er vigrige og der er en god aldersspredning af brugere.
Jeg vil helt klart anbefale siden som en af de bedsre af sin slags.
Mvh Nordkap
Brugervenlig og fornuftige priser på abonnement
Havde læst gode anmeldelser om siden. Synes også grafikken er flot.
Den bedste side jeg har prøvet
Super god side elsker den
En god side finde komme i kontakt på
At det er ligetil og nemt at anvende!
Jeg elsker at hjemmesiden er så nem at…
Jeg elsker at hjemmesiden er så nem at benytte, og tingene er meget lige til. Jeg elsker at man kan uploade billeder og eventuelle private billeder. En del søde mennesker. Især når man bare fokusere på dem der er rare, er ærlige og har klare forventninger/intentioner. Man skal bare få kommunikeret om det korrekt, åbent, klar og tydeligt. Vil helt klart anbefales
God oplevelse
God side med seriøse og respektfulde mennesker. Giver siden min klart varmeste anbefaling.
Jeg elsker siden
Jeg elsker siden. Jeg synes mændene er mere "seriøst, det eneste jeg vil opfordre til, er at man gerne må bede om lidt informationer. Mærk efter om manden er reel.
Fantastisk.
Meget godt app
I love this website and all the…
I love this website and all the profiles are verified.
Der er mange useriøse mennesker…
Der er mange useriøse mennesker derinde. Men har dog oplevet enkelte ægte mennesker med ægte intentioner. Sitet har fået en ny opdatering som giver flere muligheder.
Mi6
Nem at finde ud af og oprette
Nem at finde ud af og oprette, ordentligt design, kan se brugere og oplever generelt at det er mere diskret og en tryg side/app at bruge.
Mycket bra och intressant app:) lätt…
Mycket bra och intressant app:) lätt att använda gillar
Positiv oplevelse!
Positiv oplevelse med Sugarfar.dk. Siden er nem at bruge, og jeg har mødt flere seriøse og respektfulde mennesker. God platform, hvis man søger kvalitetsrelationer og ønsker en tryg brugeroplevelse. Kan anbefales.
Idet at der er indenfor "dating"
Idet at der er indenfor "dating", så var jeg indledende lidt skeptisk, da mine erfaringer dikterer at man skal betale en ofte ret grov overpris for et kommunikations produkt, der ligeså vel kan være med falske profiler. Men det er bestemt ikke tilfældet med Sugarfar.dk. Priserne er ok overkommelig, og siden er er livlig. Jeg er spændt på den videre agering & vurdering 😉. 👍👍
Lees meer over geverifieerde reviews.