Summer Bloom Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,0

Simpel dropshippen van super goedkope bandjes. Aanbieding van 29 euro.. bestel het gerust zelf op Ali voor denk 3 euro max.. bandje uiteindelijk binnen gekregen, kwaliteit is om te huilen, doos... Toon meer

Bestelling van april nooit ontvangen. Slecht contact te krijgen met de klantenservice. 1x de optie om bestelling te stoppen of gedeeltelijk geld terug en alsnog bandje ontvangen. Gekozen voor de laat... Toon meer

Is geen ster waardig!! Ordinaire oplichters!!!! Horlogebandjes voor applewatch besteld op 2 augustus. Geen bevestigings mail ontvangen en allerlei smoesjes verzonnen ( u heeft uw bestelling niet... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

It's time to level-up your Apple Watch. Shop de leukste Apple Watch bandjes bij Summer Bloom.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

WAAR BLIJFT MIJN BESTELLING?

Tot nu toe nog niks ontvangen, bestelnr 5320 en jammer genoeg ook geen reacties op mijn e-mail en Messenger bericht. Nu een reactie via Facebook en Trustpilot gedaan, ben benieuwd of ik nu wat hoor
Update: eindelijk na bijna een maand mijn artikelen ontvangen. 1x maar nooit weer

31 maart 2024

Ik plaatste op 22/02 een bestelling…

Ik plaatste op 22/02 een bestelling 4826 bij Summer Bloom en betaalde met mijn creditcard. Tot op heden (17/3) heb ik niets ontvangen. Ik word aan het lijntje gehouden met de boodschap dat ik mijn bestelling over enkele dagen zal ontvangen. Sinds mijn bestelling gingen er wel 2 ongeautoriseerde betalingen van mijn creditcard (die ik inmiddels blokkeerde) tvv één of ander bedrijf in de US. Ik overweeg om klacht neer te leggen en raad iedereen af iets te kopen. Je betaalt wel, maar je bestelling ontvang je niet.

Update: Op 18/3 ontving ik mijn bestelling (levertermijn 3-4 weken in plaats van 2-3 werkdagen).

17 maart 2024

Vreselijk onbetrouwbaar bedrijf

Vreselijk onbetrouwbaar bedrijf. Eerst sturen ze de bestelling niet beloven korting en als ze dat terugstorten op Paypal annuleren ze de betaling voor je het ontvangen hebt.

Uiteindelijk geleverd gekregen maar was ontevreden. Alles geretourneerd maar tot op heden mijn geld niet gehad.

Advies NIET bestellen bij dit onbetrouwbare bedrijf!!

5 maart 2024

Super mooie watch bandjes

De watch bandjes zijn super. Mooie kleuren en passen perfect. Het duurde wel even alvorens ik ze ontving doch met de track en trace kon ik alles goed opvolgen. Bandjes zijn mooi verpakt. Ik ben zeer tevreden !

7 maart 2024

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring. Eerst heel lang op bestelling moeten wachten. Daarna een bandje geretourneerd (kleur was niet goed) maar nooit geld terug gekregen. Wordt slecht op mail gereageerd. Ik zou hier niet bestellen.

12 februari 2024

Absolute toppers!!

Een paar dagen na mijn bestelling, kreeg ik een mail dat er vertraging was!
En dat duurde wat langer dan ik dacht, maar nadat ik contact had opgenomen via Instagram, kreeg ik vrijwel direct antwoord!
Ik kreeg 50% korting. Binnen 2 dagen kreeg ik de helft terug gestort! Toen ik na een week nog geen bandje had, nogmaals contact gezocht en weer direct antwoord. Of de andere helft terug gestort krijgen of wachten want het zou nu mijn kant op komen. Dus ik koos voor terug storten. Ook weer binnen 2 dagen teruggestort! Super. En tot mijn verbazing, kreeg ik vandaag toch het bandje binnen. Na contact, mocht ik het houden, voor alle ongemak... nou dat noem ik nog is service. Deze 5 sterren hebben ze zeker verdiend!!

28 februari 2024

Binnen een maand mandela-bandje kapot!

Binnen een maand mandela-bandje kapot!
De enige manier om contact op te nemen is via een contactformulier, waar tot drie keer toe niet op gereageerd is, terwijl ik nog in mijn garantie periode zit.. Teleurstellend!

1 februari 2024

Summerbloom oogt betrouwbaar, maar is het niet.

Ik had via hun site bandjes besteld (en betaald). Kreeg ook een e-mail van de bestelling met verwachte levertijd. Daarna lange tijd niets meer van gehoord.

Na een e-mail te hebben toegezonden, kreeg ik een reactie.
In het kort "Wegens een onvoorziene strategische organisatie zijn leveringen veel later, als gepland"
Ik had 2 keuzes. Of geld terug. Of voortzetting van de veel latere levering met korting.
Het was een correcte e-mail.
Ik koos voor het eerste "Geld terug".
Ik kreeg op mijn e-mail hierover een nette reactie dat het geld op mijn PayPal zou worden teruggestort. Zag ook op mijn PayPal rekening dat het door Summerbloom aangemeld was.

Tot dan niets aan de hand.
Maar toen kwam het.
Kreeg een e-mail van PayPal dat de terugbetaling door Summerbloom was mislukt. Had Summerbloom blijkbaar ingetrokken. Ik heb hierover naar Summerbloom een e-mail toegestuurd.
Nog steeds geen reactie.
Tot nu toe geen bandjes en geld kwijt.

Update d.d. 29-02-2024
De kwestie terugbetaling is met behulp van PayPal opgelost.

24 februari 2024

Bestel hier NOOIT

Wat is dit een slecht bedrijf.

Wij kunnen geen contact met het bedrijf krijgen voor het retourneren van de artikelen.

Ik wil mijn geld terug.
Maar ze reageren op geen enkel mailtje.
Eind december mijn eerste mail gestuurd.

Mijn advies: hier nooit wat bestellen

10 februari 2024

Bandjes niet geleverd

Na mijn klacht prima oplossing aangeboden gekregen en bandjes worden als nog snel opgestuurd.

17 januari 2024

Bandjes nooit geleverd en geen mogelijkheid op contact

Alles ging goed tot dat de bandjes verzonden werd. Ik ben nu bijna een maand aan het wachten op de bandjes. Ik heb een mail gestuurd, geen antwoord opgekregen. Nog een mail gestuurd en nu krijg ik bericht terug dat het mail adres niet bestaat… vage business als je het aan mij vraagt. Ik wil graag antwoord en mijn geld terug echter krijg ik niemand te pakken. Heel vervelend!

Update:
Na ze op bijna elk platform een berichtje te hebben gestuurd, kreeg ik een mail terug. Ze boden hun excuses aan en kon mijn geld terug krijgen. Dit heb ik binnen een dag terug gestort gekregen. Ik zal er nooit meer wat bestellen, maar ben blij dat dit gedoe nu voorbij en opgelost is

12 januari 2024

Slechte communicatie

Bestelling geplaatst, zou tussen 2 en 6 werkdagen verzonden worden: Niks ontvangen. Toen ik mailde kreeg ik na aantal dagen mail terug dat het langer zou duren. Ik mailde na ruim een week weer voor een status-update waarna ik bericht kreeg dat mail niet bezorgd kon worden. Nog diverse keren gemaild waarna geen antwoord. 28 februari is dan toch mijn bestelling binnen. De track and trace die ik ontving werkte niet. Dus beroerde communicatie, maar uiteindelijk mijn bestelling (veel te laat) wel ontvangen.

4 februari 2024

Dropshipping

Dropshipping! Trap hier niet in, ze bestellen de bandjes gewoon op shein, temu of aliexpress, daar kosten ze maar 1 of 2 euro, niks afgeprijsd naar €29,00

1 februari 2024