Ik had geen bevestiging ontvangen van mijn last minute boeking. Mailtje gestuurd. Binnen heel korte tijd persoonlijk antwoord per mail retour ontvangen 👍
Heel fijn verblijf gehad op Summio Parcs Aquadelta. We verbleven 5 dagen in een appartement. Deze was knus met zijn 4en maar goed te doen! Het appartement was schoon en had alles was je nodig had.... Toon meer
Direct aan het Grevelingenmeer vind je Summio Parc Aquadelta in Bruinisse. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuurlijke watersportactiviteiten, op dit vakantiepark in Zeeland vind je alles wat je nodig hebt voor the best quality time. Ook is er op het park het hele jaar door van alles te beleven dankzij de uitgebreide faciliteiten, waaronder het Fun & Entertainment programma met ons vriendelijke huisdier Senno. Summio Parc Aquadelta is jouw ideale vakantiebestemming aan het water!
Hageweg Het Centrum 269, 4311 NS, Bruinisse, Zeeland, Nederland
- +31850130500
Vraagt klanten om een review
Heeft 13% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Snel persoonlijke reactie op vraag per mail…
Tijdens telefonisch contact met de receptie, daar ik vragen had over de boeking, ben ik erg vriendelijk te woord gestaan en goed geinformeerd.
Tijdens telefonisch contact met de receptie, daar ik vragen had over de boeking, erg vriendelijk geholpen
Logische opbouw boekingshandelingen dus…
Logische opbouw boekingshandelingen dus snel en redelijk eenvoudig uit te voeren.
Zeer goed
Mooie huisjes, van alle gemakken voorzien. Het was niet brandschoon maar goed, op welk park is dat wel? Het as in ieder geval schoon genoeg voor ons.
Het park is netjes en goed onderhouden.
Mijn tip zou zijn misschien iets meer prullenbakken op het park zelf.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Helaas waren in de wasserette 2 van de 4 wasmachines buiten gebruik.
In de omgeving is ook genoeg te doen.
We hebben een heerlijke vakantie gehad
Goed te vinden, de andere activiteiten op het park, zoals het grote zwembad zag ik niet meteen. Maar enige tijd later wel.
Duidelijk te vinden, maar soms moet je heen en weer scrollen om de beste situatie te vinden wat betreft welk park. Maar we komen pas in de herfst...dus kunnen nog niet beoordelen.
Zeer verzorgd park,mooi huisje
Zeer verzorgd park,mooi huisje
Faciliteiten voldoende en goed restaurant en vriendelijke bediening
Goede homepage om vakantiehuizen te…
Goede homepage om vakantiehuizen te kiezen.
Handig en makkelijk kan je alles goed vinden wat je zoekt.
Nog betaalbaar en qualitativ goede vakantiehuizen.
Hele fijne vakantie gehad weer
Hele fijne vakantie gehad weer op Summio Parcs Aquadelta. Het huisje voldeed prima (wat missende dingen in de keuken, maar die werden meteen opgelost bij melden) Personeel weer uitmuntend als altijd. Vriendelijk, snel, en een animatie team dat hun stinkende best deden iedere dag.
Mooi schoon huisje...mooi uitzicht en…
Mooi schoon huisje...mooi uitzicht en een zeer rustgevende omgeving
Het was zeer goed
Het was zeer goed. Park was groots opgezet en je had meteen een vakantiegevoel. Accommodatie was schoon en verzorgd en van alle gemakken voorzien. Enigste nadeel is dat de tuintjes niet afgezet waren ivm de honden
Fijn verblijf en leuke omgeving
Het appartement was schoon en had alles was je nodig had. Het was afgelopen dagen wel warm dus slapen was iets minder fijn zonder airco of zonnescherm. (Tip)(We hadden daardoor een kleine ventilator meegenomen)
Verder super leuke omgeving en van alles te beleven en te doen! Kano’s huren bij aquavitesse aanrader en het strand bij Brouwersdam en eten bij Natural High Beachclub. Wij hebben heerlijke dagen gehad in Zeeland!
Vriendelijk personeel en mooi park
Het boekingsproces verliep vlekkeloos
Het boekingsproces verliep vlekkeloos, mijn reservering was zo gedaan.
Ons dochtertje had een top vakantie en…
Ons dochtertje had een top vakantie en wij als ouders konden ook genieten van een hapje en drankje terwijl ze aan het spelen was
Last minute, zo geregeld...
We kijken elk jaar last minute te gaan, info is helder en was zo geregeld.... We zijn nu 6x daar inmiddels, waarvan 3de Summio...
Mooie rustige locatie
Mooie rustige locatie, goed onderhouden park, mooie leukje huisjes. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Genoeg te doen op het park. En een leuke Landwinkel met alleenmaar verse produkten naast het park.
Onze mening
Heel fijne week gehad. Echter was het appartement wel bloedheet zelfs met alles dichthouden en was slapen bijna niet te doen omdat er ook geen raam boven was, heel veel geblaf van honden. Die 2 dingen waren minder. Verder heel leuk en mooi park, goede ligging, hele vriendelijke mensen en genoeg te doen!
Top vakantie
Het is een heel mooi, proper en gezellig park. Leuke stijl van huisjes. Zeer vriendelijk personeel. Genoeg animatie voor de kinderen. Enige minpuntje was het ontbreken van een buitenzwembad, maar we hadden dan ook zeer warm weer tijdens ons verblijf.
Er is weer leven op het plein en de…
Er is weer leven op het plein en de veranderingen die er zijn door gevoerd kunnen er mee door