Summio Parcs - Waterpark De Bloemert Reviews

De Bloemert 1, 9475 TG Midlaren, NL

De Bloemert is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. De huisje staan (geschakeld per twee) op ruime afstand van elkaar zodat je voldoende privacy hebt. De huisjes zijn netjes en zeer ruim, all... Toon meer

Er was rust, voldoende ruimte, vriendelijk personeel, voor een redelijke prijs, heerlijk opgemaakte bedden bij aankomst, alle,gemakken aanwezig zoals koffiezet apparaat, en waterkoker, het bad was... Toon meer

Zeer teleurstellende vakantie-ervaring met 2 weken in de Bloemert. Een slecht schoongemaakt huis - echt een dikke laag stof. Bijna alle apparaten en sanitaor mankeerde wat aan. Alle gordijnen en muren... Toon meer

Hadden al ervaring met boeken op het betreffende park, dus het was alleen even de juiste accomodatie zoeken voor de 8 personen die er gebruik van gaan maken. Dat was geen probleem!

1. Vakantiepark
  2. Vakantieoord

Dit is jouw tijd om te genieten van de best quality time. En dat doe je bij Summio Waterpark De Bloemert! Dit waterrijke vakantiepark in Drenthe combineert het beste van twee provincies: de Drentse heidevelden en het Groningse Zuidlaardermeer. Perfect voor een geweldige vakantie aan het water.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 13% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

1.640 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super weekend gehad met de familie

We hebben met de familie een 8 persoons en een 6 persoons huis gehuurd op Summio waterpark de Bloemert en we hebben nog nooit in zo'n mooie accomodatie gezeten! Een ruim opgezet huis met zonnebank, groot terras en een eigen zwembad! Het ziet er allemaal keurig verzorgd uit en ook serviesgoed en bestek zijn in ruime mate aanwezig. Ook niet onbelangrijk is dat er goede bedden in staan. De accomodaties staan op een ruim perceel zodat je geen last hebt van de buren. Kortom, het was helemaal top!

5 april 2025

Antwoord van Summio Parcs - Waterpark De Bloemert

Beste gast, Bedankt voor je mooie review en fijn dat je met je familie zo hebt genoten en wij kijken ernaar uit om je nog een keer te mogen ontvangen. Met gastvrije groet, Aieme - Summio Parcs

De informatie over de Summio parken is…

De informatie over de Summio parken is duidelijk en mooi geïllustreerd, ook over het park van onze keuze "de Bloemert" wat we overigens al van een eerder bezoek kenden. De boekingsprocedure ging vlot en was makkelijk. De terugkoppeling met mailberichten was snel en duidelijk.

19 maart 2025

Wij zijn voor de 4de keer op waterpark…

Wij zijn voor de 4de keer op waterpark de bloemert geweest was weer een hele fijne week hoop hier gauw weer terug te komen
P.s super vriendelijk personeel

10 maart 2025

Antwoord van Summio Parcs - Waterpark De Bloemert

Beste gast, Bedankt voor je review en fijn dat het altijd fijn is om terug te komen op Waterpark de Bloemert! Wij kijken ernaar uit om je ook een keer op een ander park te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Een prima huisje prijs/kwaliteit

Een prima huisje prijs/kwaliteit. Jammer dat er huisjes permanent bewoond zijn door arbeidsmigranten. Zij mogen daar blijkbaar wel het hele jaar in een vakantiehuisje wonen. Ze nemen het niet zo nauw met de voorschriften. Naast ons ook (2 onder 1 kap). ‘S avonds staan ze buiten te plassen. Met 6 mannen in een huisje veel troep buiten. Kratten bier, vuilnis. Staat ons huisje plotseling vol rook. Bleek dat de heren arbeiders in een barbecue vurenhout aan het stoken waren. Niet echt aantrekkelijk om zo vakantie te houden. De dame bij de receptie deed bij ons vetrek net of ze ervan schrok maar weet wel meer. Weet niet of wij hier nog wel terug willen komen.
Het park verder prima, heerlijk aan het water, genoeg voorzieningen voor watersporters.

Tip: klein oventje/ broodrooster of iets dergelijks, er is alleen een magnetron.

14 maart 2025

Antwoord van Summio Parcs - Waterpark De Bloemert

Beste gast, Dank je wel voor je feedback. Fijn om te horen dat je het huisje in verhouding tot de prijs goed vond en dat het park verder naar wens was, vooral de ligging en voorzieningen voor watersporters.
We vinden het jammer om te horen dat je negatieve ervaring had met de permanente bewoning van sommige huisjes. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je opmerkingen serieus en zullen dit intern verder bespreken om te kijken hoe we hier beter mee om kunnen gaan en de situatie voor toekomstige gasten kunnen verbeteren. Wat betreft je tip voor een oventje of broodrooster, we waarderen dit en zullen het in overweging nemen om het comfort voor onze gasten te verhogen.

Dank voor het delen van je ervaring, we hopen dat je in de toekomst nog een keer bij ons terugkomt! Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Prima prijs / kwaliteit

Prima prijzen. Snelle afhandeling. Park was netjes. Helaas mindere ervaring met schoonmaak. Huisje stonk verschrikkelijk naar rook en hele keuken plakte van de slechte schoonmaak. Werd wel goed opgelost. Kregen nieuw huisje Op het park veel arbeidsmigranten.

27 februari 2025

Boeken ging snel en vlot

Boeken ging snel en vlot. Fijn dat onze hondjes mee mogen in het vakantie huisje.
Benieuwd naar onze vakantie straks! Huisje ziet er zo tiptop uit!

20 februari 2025

Duidelijk website, makkelijk je vakantie online te boeken.

Duidelijk website. Makkelijk alles in te vullen. Alleen jammer dat als je geboekt hebt en de factuur krijgt dat je pas de prijs ziet van bedlinnen (verplicht) en reserveringskosten.

3 februari 2025

Antwoord van Summio Parcs - Waterpark De Bloemert

Beste gast, Bedankt voor je review en fijn dat het boeken zo gemakkelijk ging. Wij wensen je een fijn verblijf. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Antwoord van Summio Parcs - Waterpark De Bloemert

Beste Danny, Bedankt voor je review en fijn dat je zo hebt genoten in Waterpark de Bloemert. Wij zien je graag snel terug in een van onze parken. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Snel en gemakkelijk.

Snel en gemakkelijk. Zeer overzichtelijk.

10 januari 2025

Antwoord van Summio Parcs - Waterpark De Bloemert

Beste Roechanna, bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat alles soepel verliep tijdens het boekingsproces. Met vriendelijke groet, Britt - Summio

Fijn geholpen en zeer klantvriendelijk

Fijn geholpen en zeer klantvriendelijk, een gerichte oplossing geboden

15 januari 2025

Antwoord van Summio Parcs - Waterpark De Bloemert

Beste Maria, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en een gerichte oplossing hebt gekregen! We wensen je alvast een prettig verblijf in februari en hopen dat het weer net zo positief zal zijn. Bedankt voor je feedback! Met gastvrije groet, Britt - Summio

Duidelijk, snel en eerlijk boeken

De website was duidelijk, snel gevonden wat we zochten en de prijs was inclusief alles. Ik hoop dat het huisje net zo fijn is als dat het lijkt.

11 januari 2025

Antwoord van Summio Parcs - Waterpark De Bloemert

Beste Alexander, bedankt voor het aantal sterren dat je ons gegeven hebt. We hopen ook dat je een prettig verblijf gaat hebben in Maart. Tot snel. Met vriendelijke groet, Britt - Summio

Gewoon een goed park mooie woningen…

Gewoon een goed park mooie woningen vriendelijke mensen en niet te vergeten het restaurant

10 januari 2025

Antwoord van Summio Parcs - Waterpark De Bloemert

Beste Frank, Wat fijn om te horen dat je het een goed park vond met mooie woningen en vriendelijke mensen! We zijn ook blij dat je genoten hebt van het restaurant. Bedankt voor je positieve feedback, we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Britt - Summio

Goede service en leuk park

Was goed te vinden op google en gaan voor de 2de keer. Nette huisjes ook schoon.

29 december 2024

Antwoord van Summio Parcs - Waterpark De Bloemert

Beste Manon, Bedankt voor je review. Fijn dat ons park de Bloemert zo goed bevalt. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, dus goed om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs