Dunne gecondenseerde melk en taaie lamsspiezen die pijn doen met kauwen.
Bediening was vriendelijk en snel wat ik gewend ben. Hebben vaak bij de Sumo gegeten. Zowel in de stad als in Scheveningen. Reden van deze recensie is helaas niet positief en kwam omdat ik gister bij de vestiging Herengracht mijn commentaar doorgaf aan het personeel en ze vertelde ik een recensie moest plaatsen gezien dit door de leidinggegeven bekeken word en dan er misschien iets aan gedaan word. Het bedienend personeel geeft vaak deze klachten door naar de keuken maar doet daar niets mee kreeg ik als betalende gast met mijn gezin te horen. En is er altijd ruzie tussen het bedienend personeel en de keuken werd mij verteld. Ik heb gezegd dat als dit in de toekomst niet gewijzigd word ik NOOIT meer naar een sumo ga. Mijn vriendin en zoon gaan voor de Sushi en ben ik een vleeseter dus dat kies ik. Sushi was ok zoals altijd maar hier komt ie... De gecondenseerde melk was verdunt met water of melk en harstikke dun net als melk of water. Dat vind ik totaal niet kunnen en was het smakeloos, dit werd erkend door de bediening en meer hier over klagen! Normaliter is mijn favo de lamsspies en deze was zo TAAI als een schoenzool en kan echt niet. Ik heb goede tanden maar deed gewoon pijn en moest ik sommige stukken uitspugen!! Ik schrijf niet vaak recensies maar moest dit voor mijn gevoel delen om zowel voor de gast als voor de Sumo ondernemer dit te voorkomen en iets aan te doen anders kost het de Sumo veel klanten/gasten. Ook groot nadeel voor mij persoonlijk is Pepsi ipv echte coca cola.
Goed eten maar zeer slechte…
Goed eten maar zeer slechte service.Hele rondes werden vergeten en zelfs na een goedmaak ronde weer alles vergeten de bak banaan waar ik zo een zin in had werd nooit geleverd en weer de hele ronde nadat ze vergeten waren geen excuses.Mij zijn ze kwijt als klant.Als je er wat van zei smeet de bediende gewoon het eten op tafel gezellig met fam & vrienden uit eten ik raadde Sumo aan en stond compleet voor schut 🤔Al is je eten nog zo goed je service krijgt van mij 0 sterren.Een dikke duim naar beneden.
Goed eten!!!