Het was een goede ervaring om met sunbury zaken te doen voor de volgende reden: ALLES IS VOLGENS DE ONLINE REGELS AFGEHANDELD INCLUDING DE AFLEVERING. Zijn tevreden met het product en zullen in de t... Toon meer
Baie lekker ! Na 7 jaar in ZA gewoond te hebben ben ik telkens opnieuw super enthousiast op biltong & droëwors te bestellen bij Sunbury! Alleen maar lof voor jullie 🤩
Goede biltong en droë wors, snel geleverd. Ik vind het wel jammer dat het verpakt is in papier, en niet in verschillende plastic zakjes zodat het langer goed blijft. Maar ik heb gelukkig een vacumeerm... Toon meer
Over Sunbury Biltong & Droëwors
Het lekkerste vlees zit op de billen… Biltong is vlees dat gemarineerd is volgens Zuid-Afrikaanse traditie en daarna is gedroogd. De naam doet wat vreemd aan, maar met een tong heeft het niets te maken. Het geeft wel aan dat het vlees van de bil van een rund afkomstig is. Het wordt in repen gesneden, zodat het de vorm heeft van een tong. Biltong wordt in Zuid-Afrika gemaakt van verschillende vleessoorten. De Sunbury Biltong & Droëwors is gemaakt van het lekkerste rundvlees.
Net als de Biltong is de Droëwors een enorm populaire, Zuid-Afrikaanse snack, gemaakt met de traditionele, met korianderzaad gekruide ‘Boerewors’. Droëwors, betekent ‘gedroogde worst’ in het Afrikaans. Onze Sunbury Droëwors is een heerlijk gedroogde vleessnack die doordrenkt is met verschillende kruiden en specerijen. Wij maken gebruik van een unieke combinatie van ingrediënten gebaseerd op traditioneel Zuid-Afrikaans recept. Hierdoor is ons Droëwors vol natuurlijke voeding en smaak.
Het vinden van het juiste recept kostte ons heel wat moeite, maar het resultaat mag er zijn! Sunbury Biltong & Droëwors wordt in Nederland op traditionele manier gekruid en op ambachtelijke wijze bereid. Wij gebruiken vlees, kruiden en specerijen van de beste kwaliteit. Zo geniet je van een optimale smaakbeleving! De gesneden Biltong leggen we enkele uren in een kruidenmengsel. Zodra de kruiden goed ingetrokken zijn, hangen we de stukken op. Zo’n 8 dagen later is de Sunbury Biltong klaar voor consumptie! De Droëwors zit vol authentieke kruiden en specerijen en wordt op traditionele wijze met rundvlees bereidt. Na het kruiden en bereiden van het vlees, wordt de Droëwors opgehangen en op natuurlijk manier gedroogd.
Vlaarkom 2, 1657LP, Abbekerk, Nederland
- 0641799364
- info@sunbury.nl
- sunbury.nl
Vraagt klanten om een review
Heerlijke droëwors
Heerlijke droëwors. Snelle aflevering en goed geprijsd. Zeker een aanrader.
Lekker en snelle levering!
Goede kwaliteit biltong goed gekruid en…
Goede kwaliteit biltong goed gekruid en zoals in de opmerkingen gevacumeed verpakt
Heerlijk lekkere kwaliteit
Bestel er al een aantal jaren. Super lekkere biltong en altijd leuke acties.
Zo lekker!
Biltong en droëwors werd net geleverd en heb er me al aan tegoed gedaan! Wat lekker zeg! Kruiding is perfect. Van bestelling tot levering is allemaal heel efficiënt verlopen. Dit was m’n eerste bestelling bij Sunbury en de reviews hier gaven duidelijk aan dat het wel snor zit bij hen en dat heb ik ook ervaren. Dit wordt m’n go-to voor Biltong en droëwors.
Lekker assortiment-snelle verzending…
Lekker assortiment-snelle verzending ,goede prijzen, aanrader !!
Dro worst is perfect gekruid , biltong was even wennen na andere leveranciers en meer spicy tot hot , deze van sunbury is subtiel maar smaakvol gekruid , zout gehalte perfect ,kortom mijn nieuwe favoriete biltong en dro worst makers !
Erg tevreden
Het was een goede ervaring om met sunbury zaken te doen voor de volgende reden:
ALLES IS VOLGENS DE ONLINE REGELS AFGEHANDELD INCLUDING DE AFLEVERING.
Zijn tevreden met het product en zullen in de toekomst weer van hun diensten gebruikmaken.
Kwalitatief goed product!
Kwalitatief goede biltong en droewors voor een schappelijke prijs! Zoals t hoort in papier geleverd en heel snel verzonden.
Echt heerlijk
Echt heerlijk, had 10 jaar geen biltong gegeten. Deze biltong is beter dan ik ooit in mijn gedachte had, alsof ik het weer voor het eerst proefde en het overtrof mijn gedachten.
Dit ga ik vaker bestellen, dankjewel!
Smaakt prima allemaal
Smaakt prima allemaal! Misschien kunnen jullie uitbreiden met kruiden voor boerewors?
Dit was mijn 2e bestelling en dat gaan we vast nog eens doen! 😀
Voor de vlugge service
Ben in Zuid -Afrika geboren de…
Ben in Zuid -Afrika geboren de drogeworst is heerlijk de biltong was goed van smaak maar iets te droog
Snel en goed verpakt geleverd.
Voor de derde keer bestelt en kwaliteit…
Voor de derde keer bestelt en kwaliteit is elke keer helemaal top je waant je zin Zuid-Afrika
Heerlijke bil tong