Sundstorps Cykel Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Allt i sin ordning, personalen hjälper alltid till och är sjukt pålitliga. Super nöjd med mina köp och deras service är verkligen helt otrolig, de arbetar snabbt och allt blir i sin ordning.

Jag var ute efter en cykelbackspegel och fick via er chatt jättebra hjälp. Omgående fick jag svar och även mina följdfrågor besvarades snabbt och på ett trevligt sätt, trots helg. Jag beställde rekomm... Toon meer

Snabb levereras och riktigt bra pris (thule cykel hängare) men det som verkligen imponerar är det väldigt personliga bemötandet via mail nästan direkt efter beställning och supporten efter leverans då... Toon meer

1. Fietsenwinkel
  2. Outdooractiviteitenplanner

Vi säljer ORBEA, MONDRAKER & BH BIKES - Handla hos oss på Sundstorps Cykel - Alltid snabb leverans av lagervaror!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bra kundservice

Chattade med kundservice och fick snabb och proffsig hjälp.

23 oktober 2021

Antwoord van Sundstorps Cykel

Tack Petter för den fina recensionen :)

Med vänlig hälsning, Staffan

Ringde och fick bra hjälp och trevligt…

Ringde och fick bra hjälp och trevligt bemötande. Beställde sedan en cykel och det var smidigt och frakten kom fort. Cykeln var lätt att sätta ihop.

15 oktober 2021

Antwoord van Sundstorps Cykel

Tack Mikael för den fina recensionen. Vi hoppas verkligen du blir nöjd med din nya kamrat :)

1 oktober 2021

Antwoord van Sundstorps Cykel

Hej Kenneth, Tack så mycket för den fina recensionen :)

Helt ok

Ok. Dyr transport och ej så snabb leverans.

23 september 2021

Antwoord van Sundstorps Cykel

Hej Henrik, Tack för din recension. Vi ber om ursäkt att leveransen tog lite längre tid än normalt. Detta pga förändrad familjesituation.
Vi är nu back on track och skickar våra paket som vanligt redan nästkommande vardag :)

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans. Stornöjd!

22 september 2021

Antwoord van Sundstorps Cykel

Hej Anders, tack så mycket för din fina recension! :)

Med vänlig hälsning, Staffa

13 september 2021

Antwoord van Sundstorps Cykel

Tack så mkt Chrille för den fina recensionen! :)

Bra kommunikation och service

Bra kommunikation och service, kommer absolut att handla där igen!

12 augustus 2021

Tack Fredrik för den fina recensionen. Glad sommar 😊☀️☀️👍

Mycket trevligt bemötande,skickade en…

Mycket trevligt bemötande,skickade en dyrare pedal till mig,när den jag hade beställt var slut utan extra kostnad.
Supersnabb leverans.❤️

5 augustus 2021

Tack snälla för den fina recensionen! 🥰🥰🥰 Med vänlig hälsning, Staffan

Bra och trevlig kundservice som har…

Bra och trevlig kundservice som har koll och snabb smärtfri leverans

10 juli 2021

Antwoord van Sundstorps Cykel

Tack så jättemycket Moa för den fina recensionen :)

Trevlig sommar!

8 juli 2021

Antwoord van Sundstorps Cykel

Tack så mycket Lars för den fina recensionen :)

Snabbt leverans

Snabbt leverans, inga konstigheter!

6 juli 2021

Antwoord van Sundstorps Cykel

Tack så mycket Alexander för den fina recensionen. Trevlig sommar :)

Med vänlig hälsning, Staffan

Mkt fin produkt till bra pris

Mkt fin produkt till bra pris! Leveranskostnad dyrare än ex addnature och fri frakt inte förrän 2000kr ger 4 istället för 5.

22 juni 2021

Antwoord van Sundstorps Cykel

Tack för detta Johannes. Hoppas du blir nöjd med din produkt. Glad sommar önskar vi 😎☀️

Trevligt och proffsigt bemötande

Trevligt och proffsigt bemötande. Kändes på något sätt personligt och engagerat och inte stressat. Fick alltid snabbt information när jag ringde för att kolla leveransstatus på min beställda cykel och även i övrigt bra svar på mina frågor (cykeln är bra också!).

16 juni 2021

Antwoord van Sundstorps Cykel

Tack så jättemycket för den fina recensionen Fredrik. Vi hoppas du blir supernöjd med din nya hoj 😎👌