Ik probeer al 2 maanden contact op te nemen. Ze zitten momenteel in een "overname" periode. Maar krijg geen antwoord meer. Heb betaald voor een driefasige aansluiting en is niet uitgevoerd. Waardoor m... Toon meer

Beste, helaas heb ik dit gevonden over dit bedrijf: Sunlogics te Dilsen-Stokkem (Limburg) is door de rechtbank in Antwerpen op 8/7/2025 failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 897509623. De (... Toon meer

Heldere informatie, afspraken worden nagekomen. Wegens slechte weersomstandigheden moest de installatie een paar dagen verzet worden, we hoefden niet enkele weken te wachten op een nieuwe openi... Toon meer

1. Zonne-energiebedrijf

Sunlogics, staat voor duidelijke informatie over groene energievormen. Daarom gaan we samen met u onderzoeken hoe u het beste met duurzame energie om kan gaan en welk vorm het meest geschikt is. Het leveren van maatwerk staat bij ons centraal. Wij stellen u het optimale energieverbruik voor, na een uitgebreide analyse van uw situatie. Op basis van een vragenlijst en een persoonlijk gesprek bij u thuis analyseren wij uw woonsituatie, uw huidige en toekomstige verbruik, uw behoeften en verwachtingen. Geen algemene schattingen dus: u krijgt persoonlijk advies zodat u samen met ons kiest voor de beste installaties met het hoogste rendement. Je krijgt bovendien een schematische overzicht, een tot in de puntjes uitgewerkt financieel plan waarin staat wat het kost en vooral wat het opbrengt en een state-of-the-art installatie aan een marktconforme prijs die bovendien het meest ecologisch, economisch en duurzaam is. Met meer dan 25 jaar ervaring in elektriciteitswerken en 15 jaar ervaring in het installeren van hernieuwbare energie, waarborgen wij de beste kwaliteit op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en nog veel meer! Doordat wij werken met de meest innovatieve producten op de markt, bieden wij een uitgebreide garantie van 10 tot zelfs 40 jaar! Beschikbare merken Sunpower, Canadian Solar, Trina Solar, Huawei, Enphase, Solar Edge, SMA, Goodwe

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Top service prijs kwaliteit

Aangename verkopers fijne service goede uitleg

23 december 2023

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze service.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Nogmaals dank voor uw steun en vertrouwen. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn!

Alles zoals afgesproken

Alles zoals afgesproken

24 oktober 2023

Een echte aanrader.

Alles werd goed uitgelegd en uitgeteld zodat we goed op de hoogte waren wat er zou gaan gebeuren en wat het ons zou kosten .
Alles is ook vlot verlopen.
Er werd zeer vlot en proper gewerkt .
Een echte aanrader.

24 mei 2024

Met vriendelijke groetjes

Vanaf ons eerste kontakt met verkoper…

Vanaf ons eerste kontakt met verkoper Milo,tot de plaatsing verliep alles vlekkeloos.Vakmensen tot in de puntjes afgewerkt en nog eens erbovenop hulp bij het aanmelden.Ik heb deze week 547;eu ontvangen,lekkere premie.

24 mei 2024

Correcte service.

Correcte service.
Snelle afhandeling.
Nest met klanten heel t project bespreken : verkoper - technische expertise - leggen vd zonnepanelen - aansluiting + keuring. In totaal 5 verschillende afspraken.

22 december 2023

Met vriendelijke groetjes

Ze hebben alles op tijd en correct…

Ze hebben alles op tijd en correct uitgevoerd

Juiste info

Juiste info
Strikte en snelle planning
Goede verhouding prijs - kwaliteit

1 december 2023

Ervaring installatie sunlogics…

Alle afspraken werden correct nageleefd en de uitvoering was ook prima.

26 oktober 2023

Aagerade Firma

Wij werden geholpen met alles en ook alles wat erbij komt met het nodige Bijstaan,

Top prestatie

Ondanks het slechte weer heeft men het aanleggen van de zonnepanelen goed uitgevoerd. Alles werkt tot op heden nog prima. Top prestatie

29 december 2023

Met vriendelijke groetjes

Flexibel, to the point , goed resultaat

Flexibel, to the point, aandacht voor wensen van de klant. Professionele aanleg en goed resultaat.

10 maart 2024

Met vriendelijke groetjes

Heel proces vlot, duidelijk verlopen met kennis van zaken..

Duidelijke uitleg bij opmaak offerte.
Duidelijke opmetingen.
Plaatsing zonnepanelen zeer vlot en proper verlopen.
Elektriciteit koppeling was minder goed verlopen, na contact met bedrijf werd er iemand anders gestuurd die het allemaal opgelost heeft en mooi afgewerkt heeft.
Hele proces duidelijk en vlot verlopen.

20 december 2023

Met vriendelijke groetjes

alles verliep vlot en heel proper en…

Alles verliep vlot en heel proper en correct afgewerkt

Met vriendelijke groetjes

Bij het indienen van onze premie voor…

Bij het indienen van onze premie voor zonnepanelen wordt je niet geholpen en moet je alles zelf doen,voor de rest hebben ze hun planning gewaardeerd

20 november 2023

Beste,

Hartelijk dank voor uw review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Voor het aanmelden van de installatie, heeft u normaal een handleiding ontvangen die u hiermee helpt. Dit omdat wij helaas geen aanmeldingen kunnen doen voor onze klanten.