Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, mooi ingepakt met zorg , fijne kwaliteit van producten én snelle levering.

Antwoord van Sunny Soaps
Ik ben Elysia, de maker achter Sunny Soaps. Met veel liefde en zorg maak ik handgemaakte, natuurlijke en vegan producten zoals zeep, shampoo bars, conditioner bars, deodorant en lippenbalsem. Alles wordt kleinschalig en ambachtelijk geproduceerd, zonder kunstmatige toevoegingen of massaproductie. Elk product krijgt mijn persoonlijke aandacht, zodat jij altijd iets eerlijks, puurs en bijzonders ontvangt. Waarom kiezen voor Sunny Soaps? Mijn producten zijn volledig vrij van harde chemicaliën, synthetische parfums, kleurstoffen, palmolie en plastic. Ik gebruik alleen pure, natuurlijke ingrediënten zoals plantaardige oliën, boters, kruiden en etherische oliën. Hierdoor zijn ze zacht en huidvriendelijk – ook voor de gevoelige huid. Alles is 100% vegan, dus zonder dierlijke ingrediënten. Duurzaam en bewust verpakt Niet alleen de inhoud telt, ook de verpakking krijg mijn volle aandacht. Ik verzend bestellingen in duurzame grasdozen zonder plastic of onnodige vulling. De sluitstickers zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. De wikkels en etiketten zijn minimalistisch en milieuvriendelijk ontworpen — met oog voor eenvoud én schoonheid. Een verwenmoment voor jezelf of een bijzonder cadeautje Of je nu kiest voor een luxe zeep, een frisse shampoo bar, een zachte conditioner bar, een natuurlijke deodorant of een voedende lippenbalsem: elk product is gemaakt om jouw dagelijkse routine een klein verwenmoment te geven. Ze zijn ideaal om jezelf mee te verwennen, maar ook perfect om cadeau te doen. Mijn missie Ik geloof in de kracht van ambacht en in kleine keuzes die een groot verschil maken. Daarom maak ik al mijn producten met de hand, met passie, aandacht en respect voor mens en natuur. Dat zie je terug in de kwaliteit, de geurbeleving en de persoonlijke touch. Waarom klanten blij zijn met Sunny Soaps Handgemaakt met liefde en zorg 100% vegan, natuurlijk & dierproefvrij Vrij van plastic, palmolie en chemische toevoegingen Duurzame en bewuste verpakkingen Uniek, ambachtelijk & persoonlijk Perfect als verwenmoment of cadeautje Met Sunny Soaps hoop ik je niet alleen fijne verzorgingsproducten te geven, maar ook een glimlach en een moment van rust. Bedankt dat je mijn ambacht en kleine onderneming steunt. Liefs, Elysia
Smallestraat 2A, 6942 HC, Didam, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Sunny Soaps
Heerlijke zeepjes! Met heel veel zorg gemaakt en verpakt. Wat betreft duurzaamheid is er ook aan alle kleine dingen gedacht, bijvoorbeeld in de materiaalkeuze van de verpakkingen.

Antwoord van Sunny Soaps
Het zijn heerlijke zepen. En alles is met zorg gemaakt, verpakt enz. De website ziet er goed uit. Goede uitleg over de verschillende zepen.

Antwoord van Sunny Soaps
Blij verrast met het pakketje met verschillende zepen. Zo leuk verpakt, een waar cadeautje om open te maken. De zepen geuren stuk voor stuk heerlijk. Lavendel, mijn favoriete geur voor douche/badproducten, is echt geweldig. Mijn huid rook de volgende ochtend nog en is heerlijk zacht en gehydrateeerd. Een echte aanrader .

Antwoord van Sunny Soaps
We kozen voor een doosje met verschillende zeepjes. Heel leuk verpakt, ook prachtig om kado te geven. En fijn dat er zo duurzaam gedacht is. De zeepjes zijn prettig in het gebruik. We genieten van de geur. Je merkt dat het echt een verzorgend effect geeft. Al met al, blij met de ontdekking van deze leverancier. Ook fijn dat er op de website van alles zorgvuldig wordt beschreven.

Antwoord van Sunny Soaps
Heerlijke, ambachtelijke, eerlijke zeep! Snelle levering. En fantastische geuren.

Antwoord van Sunny Soaps
Mijn bestelling ontving ik super snel en was zo leuk ingepakt, maar voornaamste is dat de zeepjes je huid voeden en ik merk verbetering v mijn huid, vooral bij mijn gezicht! Bare Bliss is eerste wat ik heb gebruikt. Voor het douchen probeer ik de rest en tot nu toe heerlijk!

Antwoord van Sunny Soaps
Dit zijn pas de originele zepen! Erg blij met mijn bestelling, topkwaliteit. Hou zelf erg van zeep en kan wel zeggen dat ik veel van zeep afweet. De relatief beperkte keuze is alleen maar een bewijs dat er over na is gedacht.

Antwoord van Sunny Soaps
De zeepjes zijn heerlijk. Ik ben er ontzettend blij mee en de kinderen ook. Het was een feestje om het pakketje thuis te ontvangen. Hier ga ik zeker vaker bestellen.