Coop Danmark A/S Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Købte 4 pakker Irma forårsruller på tilbud til 35kr pr. Stk. rullerne er i ny emballage og lever ikke op til den kvalitet Irmas forårsruller havde. De nye vejer mere men kvaliteten er en del ringe... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En stjerne i forhold til denne problematik! Vær opmærksom på, at SuperBrugsen sælger aftappet postevand i flasker, der bare står ude på paller. De tager 5 kroner plus pant for halvanden liter,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor ros til personelle i SuperBrugsen på Frederiksberggade 34-36. Servis , høflighed og venlighed er på toppen. Tak for en af de dejlig hverdagsoplevelser som gør at man glæder sig til at handle... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte to Mustang-cykler (Augusta og Dagmar) til min datters 12-årige tvillingepiger for 8.017 kr. hos Coop. Efter kun 3 år og 3 måneder falder cyklerne fra hinanden. Rusten bobler op direkte INDEF... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fra Danmarks bedste Irma til Danmarks største rodebutik

Efter Irma på Ordrupvej er blevet til SuperBrugsen er det gået støt ned ad bakke.

Det er den største rodebutik jeg nogensinde har set. Det flyder med varer rundt omkring, der er mange tomme hylder, de samme ting ligger forskellige stedet, der er ikke de rigtige priser under varerne, det svært at komme rundt fordi der står ting og flyder osv osv.

Og så har jeg lyst til at sige “Hallo, er der en voksen tilstede?” Det er ikke til at opdrive et voksent menneske i den butik. De medarbejdere man kan få øje på er børn/meget meget unge mennesker, der slet ikke kan se, at der er et problem.

Se nu at få styr på den butik Coop eller luk lor….

Og en sidste ting, lad nu være med at misbruge Irmas navn og logo til varer, der aldrig har været Irma-varer. Så dumme er tidligere Irma-kunder altså ikke.

9 april 2025

SuperBrugsen Ordrupvej

SuperBrugsen Ordrupvej, er en rodebutik.
Deres chokolade står for varmt, ofte købt hvor det er hvidt, af for meget varme, det er jeg færdig med.

28 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er dybt skuffet over Super Brugsens…

Jeg er dybt skuffet over Super Brugsens kundeservice. For 12 dage siden henvendte jeg mig omkring en vin, der havde prop, og det tog jer næsten to uger at svare. Jeres svar beklager den lange svartid og foreslår, at jeg skal tage vinen med tilbage til butikken. Selvfølgelig har man ikke en dårlig vin stående i flere uger! Jeg forventer bedre service og en hurtigere løsning fra en butik som Super Brugsen. Denne oplevelse har desværre fået mig til at overveje, om jeg skal handle her igen.

31 augustus 2024

Ikke meget Super over Brugsen her

Ikke meget Super over Brugsen her , rengøring ikke super, personale ikke super, slagter afdeling ikke super, ventetid ved kassen ikke super.til gengæld er varerne Super "dyre "
Topstyring , tåbelige regler som er fyldt med benspænd for personale og Kunder, få nu fjernet det "Super" det er falsk varebetegnelse
Flemming Birkkjær Sunds

28 augustus 2024

FÆRDIG MED COOP

FÆRDIG MED COOP.
Den svinestreg med at lukke Irma gør at jeg aldrig mere kommer til at sætte mine ben i en Coop-ejet butik.

26 maart 2023

forkert vare deklaration

Tænk at COOP / Super Brugsen ikke har kræfter til at besvarre mail, har nu skrevet og rykket 4 gange uden resultat udover at de bekræfter og beklager modtagelsen, har klaget over at indhold i STORE kutter rejer ikke lever op til beskrivelsen på pakken, rejerne er i det mindste og hører hjemme i rejeost, så små er rejerne i store kutter rejer

22 november 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.