SUPERDRUKKER Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Wij laten al jaren al ons drukwerk en banners via superdrukker drukker verzorgen. En super(snel) is het zeker! Altijd goed kwaliteit en vriendelijke hulp en service, wij kunnen dit bedrijf van harte... Toon meer

Recent een mooie reproduktie laten verzorgen op een canvas van 40 cm x 40 cm, Dhr. John Dekker had vervolgens een fraai opzet/visual gemaild en het eindresultaat mag er wezen. Dus dit bedrijf verdient... Toon meer

Ik werk nu al enige jaren met deze club en ze leveren uitstekende kwaliteit mits je de aanleveringsspecificaties in de gaten houdt. RGB of CYMK etc. Tip Als je jouw produkt op wilt halen blijkt er e... Toon meer

De stickers met ons nieuwe logo zijn super scherp gedrukt en van hoge kwaliteit. Wij zijn er heel erg blij mee. Ook met de mogelijkheid om wat kleinere oplagen te bestellen. Wij vullen het graag aan w... Toon meer

1. Digitale afdrukservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

SUPERDRUKKER is de online drukkerij op het gebied van drukwerk, signing en grafisch gerelateerde producten. De internetdrukker voor het drukwerk, van visitekaartjes tot flyers, van spandoeken tot banners en van canvas fotoproducten tot aluminium textielframes. Super prijzen, super kwaliteit en super service hebben geleid tot een sterke marktpositie. Talloze bedrijven en particulieren hebben deze voordelen al ontdekt. Super drukwerk nodig? Wij staan graag voor je klaar!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede klantenservice en snelle verzending

Kundige klantenservice, snelle verzending en goede kwaliteit.

29 november 2018

Hi Maayke,

Bedankt voor de 5-sterren review! Dat horen we graag. Tot de volgende bestelling!

Perfecte service

Perfecte service! De designstudio heeft perfect geholpen bij het correct aanleveren van het fotoboek. Voor een eerste keer blijft het toch altijd even goochelen. Perfecte kwaliteit en de boeken zijn met plezier ontvangen door onze klanten.

26 november 2018

Hi Ruud,

Bedankt voor de review! Wat goed om te horen dat boeken naar wens zijn. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Team SUPERDRUKKER

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Fijne ondersteuning vanuit superdrukker. Ga zeker nog een keer bestellen.

11 november 2018

Hi Eva,

Bedankt voor de 5-sterren review! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Team SUPERDRUKKER

De boeken kreeg ik gedrukt met een…

De boeken kreeg ik gedrukt met een aantal “vouwen” in het boek en de afbeeldingen waren niet mooi. Toen heb ik nieuwe boeken gekregen met de afbeeldingen zoals ze hoorde maar de vouwen zaten nog steeds in de boeken. As ze deze even netjes gecontroleerd hadden waren ze hier zelf ook achter gekomen dus dit is zonder controle de deur uit gegaan.

31 oktober 2018

Hi Marscha,

We hebben inderdaad nieuwe brochures geproduceerd nadat de afbeeldingen niet mooi waren in de eerste leveringen. Goed te horen dat deze nu wel goed waren, maar het is wel heel vreemd dat er nu weer vouwen in het boek zitten. Producten worden door ons altijd gecontroleerd voordat ze verzonden worden, dus het lijkt alsof er iets fout gaat bij de verzending. Zou je eens een foto willen sturen van hoe je de brochures hebt ontvangen? Dan ga ik voor je kijken hoe dit kan gebeuren en hoe we het voor je kunnen oplossen. Je kunt je foto sturen naar info@superdrukker.nl t.a.v. Melanie.

Team SUPERDRUKKER

SuperDrukkers heeft Kluivert Dog Rescue…

SuperDrukkers heeft Kluivert Dog Rescue Center geholpen met het drukwerk voor de benefietavond. Ontzettend last-minute en natuurlijk ging er ook nog van alles mis met de bezorging door DHL. De service die zij bieden is uitzonderlijk, de kwaliteit geweldig en het prijsniveau zeer scherp. Ik kan iedereen SuperDrukkers aanraden!

12 oktober 2018

Hi Marije,

Bedankt voor je beoordeling! We zijn heel blij te horen dat de beniefietavond zo'n groot succes is geworden! Ook een volgende keer staan we graag weer voor jullie klaar. Tot dan!

Toppers!

Uitermate goed geholpen door de medewerkers van Superdrukker!

4 oktober 2018

Hi Stijn,

Bedankt voor de 5-sterren review! Veel plezier van het drukwerk en tot de volgende keer!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Snelle levering en hele goede kwaliteit!

28 september 2018

Hi Lianne,

super service

super service, snel, prima kwaliteit en prijs!

19 september 2018

Hi Paul,

Bedankt voor de beoordeling, dat horen we graag! Tot de volgende bestelling!

Goed geholpen

Heel gedoe gehad met pakketbezorger DHL, ondanks dat de Superdrukker hier geen controle over heeft hebben zij mij zo goed mogelijk geholpen. Kwaliteit van het product (grote raamstickers) erg mooi.

14 september 2018

Hi Cindy,

Bedankt voor de beoordeling! Wat goed te horen dat de stickers mooi zijn geworden. Het had wat voeten in aarde, maar het is gelukkig allemaal goed gekomen. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Oeps en Opgelost in 1 dag

Op de dag van levering bellen en ontdekken dat je bestelling per abuis naar een andere klant is verstuurd. Dat is vervelend maar dat ze dezelfde dag de banner opnieuw kunnen drukken en klaarleggen is dan weer een topprestatie

13 september 2018

Hi Lisette,

Bedankt voor je beoordeling! Inderdaad is er bij jouw order het een en ander verkeerd gegaan, gelukkig hebben we de banner snel opnieuw kunnen produceren zodat je dezelfde dag nog de banner kon komen ophalen. We wensen je veel plezier van de banner en zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Goede ervaring weer!

Goede ervaring weer! Snelle levering, direct contact, fijne samenwerking

8 september 2018

Hi Gertie,

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We wensen je veel plezier van het drukwerk en zien je graag weer terug bij een volgende bestelling.

Snelle en goed(koop)!

Snelle service, goed advies en mooi eindresultaat voor een goede prijs.

8 september 2018

Hi Mieke,

Bedankt voor de beoordeling! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Team SUPERDRUKKER

Drukwerk prima, bezorging kan beter.

Drukwerk prima in orde, alleen erg lang moeten wachten op bezorging. De optie om de bestelling ergens af te halen zou welkom zijn.

7 september 2018

Hi Floris,

Bedankt voor de beoordeling en de tip, gaan we zeker naar kijken! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Voor herhaling vatbaar

Supersnelle antwoorden, goede prijzen en een snelle levering. Drukwerk zit keurig in stevige dozen verpakt. Een aanrader dus !

24 augustus 2018

Hi Cynthia,

Bedankt voor de review! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Super gedaan

Super gedaan, mooi werk, rappe levering. Als altijd ben ik zeer tevreden. Nice work!

27 juli 2018

Hi Kevin,

Fijne en snelle service

Fijne service, ook als je er niet uitkomt op de bestelsite.
Snelle reactie

25 juli 2018

Hi Brigitte,

Bedankt voor de review! Dat horen we graag. We wensen je veel plezier van de kaarten en zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Op tijd levering

Op tijd levering, betaalbaar en bespreekbaar.

5 juli 2018

Hi Remely,

Heel tevreden !

Supersnel, hele goede kwaliteit !

28 juni 2018

Hi Marlous,

Snijwerk visitekaartjes niet goed

Snijwerk visitekaartjes was helaas onvoldoende goed. Beloofd zijn nieuwe exemplaren. Daar wacht ik nu vier dagen op. Zou het deze week nog lukken

27 juni 2018

Hi Ellis,

Wat vervelend dat de visitekaartjes niet naar wens waren. Na overleg met jou hebben we inderdaad nieuwe visitekaartjes beloofd en beloftes komen wij na. De nieuwe visitekaartjes zijn gisteren verzonden en zul je vandaag ontvangen.