Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Super Move informerede mig om, at de var forsikrede i tilfælde af skader under flytningen. Desværre kom flyttemændene til at ødelægge en kommode og lave flere ridser på gulvet. Ridserne har jeg selv... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Deres bil punkterede, de kørte til en forkert start adresse og kom i alt næsten 2 timer senere end aftalt. Blev holdt opdateret via telefonen, men tidspunktet blev udskudt flere gange. De to unge flyt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

KAN VARMT ANBEFALES Gennemførte flytning inden for samme by. Alt var 100% perfekt. De er flittige, passer på vores møbler og utrolig søde. Gennemførte en flytning fra Randers til Kbh. Her var de me... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizer
  2. Schoonmaakdienst
  3. Klusbedrijf
  4. Verhuizing en opslag

Geschreven door het bedrijf

Supermove er en flytteservice, der beskæftiger sig med privatflytning og erhvervsflytning. Ring til 77 77 77 79 for at få en uforpligtende snak om din næste flytning!

3,4

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstremt dårligt - 0 stjerner!!!

Onsdag d. 5/11-25 kontaktede jeg Supermove og fik et flyttetilbud.
Jeg har brugt dem to gange før, hvor de har været super gode og ville derfor også bruge dem denne gang.

Flytningen skulle være startet kl. 8 i dag d. 11/11-25. Da klokken var 8.30 var de endnu ikke mødt op. Kontaktede derfor Supermove og kom igennem, hvor han sagde at han ville kontakte flyttemændene og høre hvor langt de var.
Kl. 9 havde jeg stadig ikke havde hørt noget fra dem, og prøvede på at ringe igen. Men jeg blev smidt direkte på voicemail, hvor jeg så lagde en besked. Skrev også til dem via SMS, men ingen svarede dér heller.
Efter kl. 9, ringede jeg næsten hvert 10'ende minut, men kom aldrig igennem. Kun voicemail.
Da klokken så blev 10, skrev jeg en besked hvor jeg aflyste min 'aftale' med dem om flytningen. Jeg efterlod også en voicemail, men jeg har stadig ikke hørt noget tilbage fra dem.
Ekstremt dårlig opførsel og behandling af ens kunder.
Hvis de kunne forklare hvis der var sket en fejl ang. booking eller at jeg var blevet glemt. Havde det været forståeligt nok - da de så i det mindste har kunne forklare mig hvad deres årsag var. Det jeg bliver sur over er at de ikke er til at komme i kontakt med, når ens situation bliver presset. At man vare flat ignorerer ens kunde, er ekstremt dårlig stil.
Jeg har fuldkommen mistet tilliden til dem og vil ikke anbefale dem til nogen! Jeg anbefaler at man hellere finder nogle andre der er mere troværdige.

11 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De informerede om forsikring på beskadigede ejendele under flytning. Men nej!

Desværre kom flyttemændene til at ødelægge en kommode og lave flere ridser på gulvet. Ridserne har jeg selv udbedret, men efter MANGE kontaktforsøg har jeg nu opgivet at blive kompenseret for kommoden. Da det lykkes mig at fange ejeren den ene gang, fortalte han mig, at flyttemændene vil blive trukket i løn i fald jeg opret holdt mit krav om erstatning.
Det skal nævnes at flyttemændene var søde og arbejdsomme.

30 juli 2025

Dårlig flytteoplevelse

Jeg synes egentlig, at vores flytning fungerede fint. Dog viser det sig, at de har været lidt voldsomme med et af vores møbler. Vores elskede skab. Det har fået mange slemme skader. Den var helt fin, inden de flyttede det. Men der er nu en masse skrammer på den. Flyttemændene (som ellers var skidesøde) havde stillet møblet inderst oppe af væggen. Bagefter havde de placeret mange møbler foran møblet. Vi kunne derfor ikke se, at skaderne var sket, da vi gennemgik vores ting for at se, om der var gået noget galt.

Jeg har forsøgt at få fat i Sara fra Supermove, men hun svarer ikke på mine henvendelser. Det er altså for dårligt, når man bestiller et flyttefirma. Vi er godt trætte af det.

5 april 2025

Dårlig oplevelse og service

Jeg havde en virkelig dum og dårlig oplevelse den 1/11-24, havde derfor skrevet en dårlig anmeldes her om😱😱
Da jeg syntes de skulle refundere noget af min betaling , skrev de til mig at de ville give 800kr, og jeg skulle fjerne min anmeldelse!!
Det valgte jeg så og gøre og skrev til Sara at jeg havde gjort det!
Men her laaaaaang tid efter har jeg stadig ikke set de 800kr??
Virkelig ringe service og at man ikke holder sin aftale😡😡😡
Den 1/11-24 skulle min flytning være startet kl 9 ( bestilt 3 mdr før) men efter mange opringninger mm så startet flytning først kl 17.20🙁
Og der endte det med det kun blev alle de tunge ting og vi måtte selv flytte alle flyttekasser om lørdagen og betale en for og kører dem for os😒

Dårlig dårlig service og oplevelse😡
At de så skriver mail til mig for jeg skal fjerne anmeldelsen fatter jeg ikke, når de så alligevel ikke holder deres del af aftalen?
Det viser bare igen at der er dårlig service!!

5 maart 2025

Fra lejlighed til hus

Vi skulle flytte fra lejlighed til hus, og det gik over al forventning. De to flyttemænd kom 15 min for sent, men var meget ordentlige og gik meget op i at de først startede senere. De knoklede på og passede på vores ting og gjorde en stor indsats for at fylde vognen maksimalt op, så vi ikke skulle køre to gange. Og de var i øvrigt bare rare og sjove - Kæmpe anbefaling herfra!

1 februari 2025

Hurtig og effektiv.

Hurtig og effektiv.
Min familie og jeg flyttede fra Bornholm til Herning.
Vi kørte i forkøbet så vi kunne nå at stå klar I den nye bolig.
En sød pige fra kontoret ringede til os 2 gange. 1 gang før start, og en gang da de var færdige. Det var rart at de tjekkede op. Det gjorde os trykke.
Vi skriver dem bag øret til næste gang.

18 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Ingen komplikationer og ligetil med alt. Drengene var meget venlige og hjælpsomme. Der var et problem med indkørslen, men de fandt hurtigt ud af den bedste måde at få tingene ind på. Vil ringe til dem igen

9 januari 2025

Great service

Great service! The team was efficient, careful, and made my move easy. I’m very happy with the experience and would recommend them.

15 januari 2025

Really good experience

Very good experience with this company!!

I transported my furniture from Barcelona to Copenhagen with them. They made everything easy !!! The treatment was really friendly. I will repeat !

6 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

arrived 2,5 HOURS LATE and broke a table!!!

Cant stress this enough but NEVER EVER USE THIS COMPANY.

I booked them for friday 14-16 oclock. I started to call them 14.15 since they werent there yet. I got an answer AFTER asking them, that their car broke down. sure, things happens. but I didnt get any update during this time at all, I had to ask all the time. I got an answer that "their arrivel is always approx time and not set!" which is fine, if they would have been late 15-30min. but they came late 2,5 HOURS. I book them from 14 oclock and they arrived 16.30!!! and when I told them that this is not acceptable they told me "too bad, you still have to pay 2 hours!"

and later I noticed that one of my tables were broken. like what is this?? YOU COME 2,5 HOURS LATE, NO APOLOGY OR DISCOUNT OR ANYTHING ELSE AND THEN ALSO BROKE MY FURNITURE???

29 november 2024

Worst Customer Experience ever / Refrain from contracting SuperMove

I had a very disappointing experience with the SuperMove team. While the team leader showed dedication and attempted to resolve issues, the overall performance was lacking. There was a clear lack of focus, with tasks started but never completed. Some workers put in effort but needed constant supervision, and I even had to step in to help with packing and keep things moving. Unfortunately, most of the team was unproductive, often distracted by their phones and taking frequent smoking breaks.

Key issues I encountered include:

- Lack of organization
- No clear method or structured approach
- Frequent delays and failure to arrive on time
- Inaccurate volume estimation
- Unqualified personnel
- Poor planning
- Lack of commitment
- Not performing the packing service paid for - we had to pack by oursleves all our clothes.

In addition, there were minor damages, including a broken trolley and a cracked lamp, which only added to the frustration.

SuperMove also required an extra third truck due to these shortcomings, and we were pushed to pay for it. In previous moves, such as from Hong Kong to Hamburg and Hamburg to Aarhus, the volume was well managed and much lower than what SuperMove used. This time, we ended up needing three truckloads, even though we left out eight large Ikea furniture pieces (about 9 cubic meters). Better planning and organization could have easily avoided this extra truck.

Overall, this was the worst moving experience I've had in eight relocations.

17 september 2024

I Good experience

I had booked a full move from two location to a third one in same go. No issues regarding my inquiry. The employees themself called me 15 min prior to arrival to let me know everything is going accordingly to our arrangement. THroughout the day they worked fast, politely, asked question where to put specific boxes. All in all i feel comfortable using them again, and also i experienced their charge to be fair.

2 januari 2024

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe 5 stjerner herfra! Der kom 3 hurtige, dygtige, effektive og stærke gutter og flyttede vores 90 kvm lejlighed ned og fragtede til Jylland. Mens tingene blev kørt afsted, fik jeg i øvrigt et opkald fra kontoret, som ringede for at spørge indtil om alt var gået godt so far. Det er virkelig god stil! Og da flyttemændene nåede frem og skulle indbære, gik det mindst lige så tjept. Ville til hver en tid bruge Supermove igen🤩

19 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enestående og Profesionel Flytteservice…

Enestående og Profesionel Flytteservice fra SuperMove Flyttefirma

Jeg vil gerne tage et øjeblik til at udtrykke min dybtfølte taknemmelighed over for SuperMove Flyttefirma. Fra start til slut var min flytning fra Valby til Taastrup en ubesværet oplevelse, takket være deres dedikerede og professionelle team.

Fra det øjeblik jeg kontaktede SuperMove, var det tydeligt, at de forstod kundeservice. De imødekom min tidsplan, besvarede alle mine spørgsmål med stor tålmodighed og gav mig en meget rimelig pris for deres service.

På selve flyttedagen ankom teamet præcist til tiden, og det var tydeligt fra begyndelsen, at de var erfarne, effektive og omhyggelige. Alle mine ejendele blev pakket omhyggeligt ind i flyttetæpper og folie for at sikre maksimal beskyttelse under transporten. Jeg blev imponeret over deres professionalisme og omtanke for mine ting.

Da vi ankom til Taastrup, blev alle ting forsigtigt og præcist udpakket og placeret efter mine anvisninger. Dette gjorde den ofte stressende proces med at flytte til en ny bolig til en overraskende behagelig oplevelse.

I sidste ende kan jeg ikke rose SuperMove Flyttefirma nok. De gav mig en flytteoplevelse, der overskred mine forventninger. Deres service er uden sidestykke, deres team er venligt og effektivt, og jeg vil uden tvivl anbefale dem til enhver, der søger en problemfri flytteoplevelse. Tak, SuperMove, for at gøre min flytning så let som en leg!

15 november 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.