Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været igennem et utal af gels. Jeg havde virkelig svært ved dem, indtil jeg prøvede Supplme. I positiv tilgift, så er deres kundeservice i topklasse. Kan kun anbefale dem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tasty, easy on the stomach, and made with clean ingredients - perfect support to reach my PB!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produktet er rigtig fint, men helt umulig at få fat i kundeservice. Jeg har forsøgt at ændre modtagelsessted da jeg er flyttet men der er bare radiotavshed så overvejer at stoppe mit abonnement.

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

SUPPLME short for supplement me produces and sells a single sachet that contains your complete daily nutrition for maximum perfomance, beauty and wellness with a refreshing taste of ginger – can be taken anywhere, anytime powered by liposome technology.

4,7

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

4,7

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Amazing gel!

7 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er glad for Supplmes vitamin shot

Jeg er rigtig glad for Supplmes vitamin shots. De er nemme at tage, smager friskt med et let strejf af ingefær og passer godt ind i hverdagen. Jeg pendler dagligt på cykel, og efter at vitamin shots er blevet en fast del af rutinen, opleves både mere velvære og et mere stabilt energiniveau gennem dagen. Kvaliteten virker god, og produktet lever helt klart op til forventningerne. Kan varmt anbefales.

14 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The team at Supplme was really quick to…

The team at Supplme was really quick to respond to and correct an issue with my shipment of gels. They went above and beyond what was even necessary to fix things. Really appreciate their commitment to the product and to keeping their athletes happy.

10 augustus 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Umulige at komme i kontakt med

9 juli 2026

Hej Søren,

Det beklager jeg virkelig.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på nv@supplme.com, så ringer jeg dig gerne op og sørger for, at vi får løst det.

Dbh, Nick (Stifter)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice trods utæt gel

Jeg har været rigtig glad for produktet fra Supplme, og det har levet op til mine forventninger. Desværre modtog jeg én gel, som var utæt ved levering, men kundeservicen håndterede situationen helt eksemplarisk.

Jeg kontaktede virksomheden, og allerede samme dag fik jeg et venligt svar fra Leopold, som beklagede fejlen og straks sendte en ny kasse uden besvær. Den hurtige og personlige service gjorde en potentiel dårlig oplevelse til en rigtig god oplevelse.

Fejl kan ske hos alle virksomheder, men det er måden, de håndterer dem på, der gør forskellen. Derfor giver jeg 5 stjerner for både et godt produkt og en kundeservice i topklasse.

8 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nem og hurtig at indtage

Super nem og hurtig at indtage. Så der bruges minimalt energi når man indtager gelen. Og den er god ved maven.
Der er lige noget med emballage hvor toppen måske nemt bliver revet helt af. Jeg vil jo ikke smide skrald i naturen på cykelturene.

17 mei 2026

Virkelig en god gel

Virkelig en god gel! Jeg har prøvet mange forskellige mærker igennem halvmarathon og marathon og dette er den første som 1) smager godt, 2) er let og få ned og 3) ikke giver nogle problemer med maven.

Udover det er den nem at åbne, hvilket virkelig er undervurderet - kæmpe godkendt!

10 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er triatlet og træner +20 timer om…

Jeg er triatlet og træner +20 timer om ugen, så det er afgørende for mig at finde produkter, der fungerer – uden at skabe problemer med maven. Det har altid været en udfordring… indtil nu.

Tak til Supplme for at løse det! Produktet er nemt at indtage og kan også blandes direkte i dunken.

5 stjerner herfra – et klasseprodukt. Next level.

18 mei 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Overskud i hverdagen

Har prøvet produktet i en måned og oplever at være mindre træt og mere oplagt. dog kunne smagen godt være lidt bedre :D Ingefæren er lidt kras

13 januari 2026

Virkelig brugbare produkter!

Jeg har prøve både deres vitaminer samt elektrolytter og jeg kan kun tilslutte mig de andre anmeldelser herinde. Jeg oplever begge produkter som meget gavnlige, hvorfor jeg har valgt et at skulle have et månedsabonoment på deres vitaminer. Jeg har før brugt andre produkter, men ingen andre har givet mig det samme som Supplme. Jeg arbejder 3-holdsskift udover min træning og har en tendens til at få lidt ondt i hovedet på 3-4 nattevagt i streg. Det har jeg ikke længere siden jeg er startet med deres vitaminer. Jeg kan ikke sige om det er vitaminerne der har gjort det, men jeg har ikke ændret ved andre rutiner så det går jeg ud fra👍🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

16 oktober 2025

Antwoord van SUPPLME

Tusind tak for de flotte ord. Det motiverer hele teamet at høre, når vores produkter bliver en hjælp i en travl og aktiv hverdag. Tak fordi du deler din oplevelse og for at du er en del af Supplme.

Dbh Team Supplme

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Their products are great.

Their products are great. Please create new products for joint support and power.

24 september 2025

Antwoord van SUPPLME

Thank you so much for your kind review! Truly noted regarding join support and power, stay tuned 🤘