Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu am achiziționat niciun parfum care să nu aibă performanța așteptată. De cele mai multe ori, produsele chiar ne-au depășit așteptările. Descrierile au fost foarte utile în alegerea potrivită, iar co... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tare mult îmi place. De la felul în care sunt împachetate coletele, cu multă grijă și protecție. Și recipientele de parfum sunt de calitate, bine sigilate, nu se scurg. Culoarea ambalajului închi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dau 5 ⭐️ pentru promptitudine si customer service dar si pentru produsele de pe site si descrierile acestora ceea ce duce la o decizie mai simpla si sigura in ceea ce cumpar. Imi pare rau ca nu pot... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Am plasat comanda si am primit-o a doua zi. Recomand din toata inima acest site. De aici iau cele mai faine uleiuri parfumate, iar despre ceara am numai cuvinte de lauda. Lumanarile ies perfecte si nu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aromatherapie-artikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

Materie prima pentru productia lumanarilor: ceara, ulei parfumat, fitile, culori, recipiente

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,9

Alle reviews

(186)

53 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Very fast shipping

Very fast shipping, really nice producta great scents. I recommend them! For sure I will come back to try more products for my candle business 🥰

5 februari 2024

Antwoord van Supply Lab

Multumim, Iulia, pentru feedback! Spor la lumanarit!

Calitate excelenta

Am incercat toate produsele lor. Începând cu ceara, fitiluri,parfumanți, recipiente, coloranți.. nu am avut un produs de care sa nu fiu mulțumită. Felicitări pentru profesionalism.

25 januari 2024

Antwoord van Supply Lab

Multumim Alexandra pentru incredere! Spor la lumanarit!

Tare mult îmi place

Tare mult îmi place.
De la felul în care sunt împachetate coletele, cu multă grijă și protecție.
Și recipientele de parfum sunt de calitate, bine sigilate, nu se scurg. Culoarea ambalajului închisă protejează parfumul.
Iar de parfumuri nu mai zic, miros atâta de bine și atâta de gourmet sunt unele că îți vine să le mănânci.
Calitatea lor este ridicată și persistă în lumânări.

16 januari 2024

Antwoord van Supply Lab

Multumim, Bianca pentru gandurile tale! Spor la lumanarit!

Very fast.

I didn t expect the order to come so fast❤️ everything was great.

16 januari 2024

Antwoord van Supply Lab

Multumim, Iulia! Incercam pe cat posibil sa livram rapid. Spor la lumanarit!

Super

Super. Sunt mulțumită de produse

5 januari 2024

Antwoord van Supply Lab

Multumim, Alina! Spor la lumanarit!

Great!

Very nice fragrances!

5 november 2023

Antwoord van Supply Lab

Thank you for your review! Happy to be here for you!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sunt foarte mulțumită de uleiurile…

Sunt foarte mulțumită de uleiurile parfumate. Calitate superioară fata de alte produse asemănătoare de pe piața.

19 oktober 2023

Antwoord van Supply Lab

Multumim Alexandra pentru review si te asteptam si pentru colectia de primavara - vara! Spor la lumanarit!

SUPER

SUPER, PARFUMURI OK, CEARA OK

30 oktober 2023

Antwoord van Supply Lab

Multumim Anca pentru review si te asteptam si pentru alte produse din magazin! Spor la lumanarit!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I ordered my whole Christmas fragrances…

I ordered my whole Christmas fragrances from this page, and I am so so so so thankful and so obsessed with the fragrances oils!
The seller is a great person and artist too!

16 oktober 2023

Antwoord van Supply Lab

Iza you are the dearest! Thank you so much for your kind words!

Profesionalism și implicare

Coletul a fost atent pregătit, parfumurile emana un miros așa cum trebuie, micile surprize și-au atins scopul, ce mai? Felicitări și țineți-o tot așa!!!

27 oktober 2023

Antwoord van Supply Lab

Multumim Alina pentru review si te asteptam si pentru colectia de primavara - vara! Spor la lumanarit!

Produse calitative

Sunt foarte incantata de livrare, felul in care sunt ambalate, calitatea produselor excelenta, un furnizor de incredere! Plus un mic cadou din partea firmei mereu disponibil in pachet ☺️

26 oktober 2023

Antwoord van Supply Lab

Multumim Nicoletta pentru precierile tale si te asteptam si pentru colectia de primavara - vara! Spor la lumanarit!

Foarte promti

Foarte promti, am primit comanda destul de repede .

19 oktober 2023

Antwoord van Supply Lab

Multumim pentru aprecieri! Spor la lumanarit!

The best 😻

The best 😻 a doua comanda si totul perfect. sincer, inainte comandam doar din uk, la noi nu am gasit aceiasi calitate la parfumanti, pana acum ❤️
Keep up the great work!

26 september 2023

Antwoord van Supply Lab

Multumim tare mult Ramona! Speram ca la toate comenzile pe care le vei plasa sa fie acelasi nivel de incantare.
Spor la lumanarit!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Imi pare bine ca am aflat de acest site…

Imi pare bine ca am aflat de acest site si ca am facut comanda, nu mi pare rau ci din contra. Parfumurile sunt de exceptie, au un miros divin. Sper ca si colorantii sa fie la fel de buni. De la inceput am incercat mai multe site-uri de unde sa achizitionam atat culori cat si parfumuri pentru lumanarile noastre, dar am dat de site-uri care ne au dezamagit din punct de vedere al felului in care acestea miroseau sau colorau ceara/matritele in unele cazuri, acum insa avem un coloraborator pe viitor pentru ca vom tot cumpara. Speram sa ramaneti tot asa din punct de vedere calitativ.

22 september 2023

Antwoord van Supply Lab

Multumim Ioana pentru gandurile tale! Ne bucuram sa vedem review-uri pozitive de la clientii nostri! Te mai asteptam in magazinul nostru online, atunci cand vei avea nevoie. Spor la lumanarit!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.