Snel geleverd , maar helaas was er 2 navullingen die zeep lekte , dus dat was minder leuk . Heel de doos zat eronder door de lekkage plus de navullingen zelf .. Bescherming materiaal ontbrak om de... Toon meer
Heb afgelopen zaterdag een Keter montero tuinbankje ontvangen. Zat helaas 1 kapot item bij welke gelijk dezelfde dag verstuurd werd door supra bazar. De volgende dag na controle van de doos merkt... Toon meer
set bluetooth oortjes besteld. Bij een snelle levering trouwens, bleek één van de oortjes niet te werken. Contact opgenomen per email, na nog geen 5 minuten al antwoord, met de belofte om een nieuw se... Toon meer
Meerdere malen heb ik artikelen aangekocht via de website van Suprabazar (Tuinparasol en zware voet ,fietsenrek voor op de trekhaak,....) . Alles werd perfect geleverd. Het is ook mijn favoriete win... Toon meer
Supra Bazar, je vindt er alles ... Keuze uit duizenden artikelen! Veilig betalen, gratis verzending vanaf 50 euro, snel geleverd in België + Nederland!
Driemasten 109, 8560, Gullegem, België
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Heel de doos zat eronder door de lekkage plus de navullingen zelf ..
Bescherming materiaal ontbrak om de navullingen te beschermen.
Vandaar een score van 3 sterren..

Antwoord van Supra Bazar
Ik heb een Demeyere pan besteld voor een goede prijs. Supra Bazar zorgt voor een snelle levering naar Nederland.
Dire maal besteld, geen enkel probleem. Kwaliteit conform + snel levering.
Agroflore Paardenmest 20kg ideale Bodemverbeteraar
Prijs 4,99. Verschrikkelijke kwaliteit, het is gewoon stof van de weg. Teleurgesteld !
Ik raad het af om dit te kopen.
Vlotte bestelling, levering gaf een klein probleempje wat ze perfect hebben opgelost! Dikke duim voor C. P. van dienst na verkoop!
Zeer blij met de klantenservice. Ontzettend goed geholpen, vriendelijk en professioneel. Probleem werd snel opgelost. Ik raad deze winkel absoluut aan.
Xbox gekocht werkt n. Willen hem niet inwisselen was 1 dag oud. Dienst na verkoop telt dus blijkbaar niet daar koop er geen elektronica

Antwoord van Supra Bazar
Dispensers en navullingen tegen muggen besteld. Woensdagavond besteld en Vrijdag begin van de middag thuis. Lage prijzen, duidelijke website en snel geleverd. Dikke prima allemaal.
Supra bazar is een van mijn lieveings winkels altijd vriendelijk helpen met veel liefde en al die andere mensen dien dingen schrijven over de winkel zijn maar voor de helft waar het super staat het je niet aan ga naar een ander winkel oja er zijn geen andere winkels net de supra bazar 🤣💣☄️voor al de mensen die daar werken chapo ik ben trots op jullie DOE ZO VERDER
Ik had nogal laat een bestelling geplaatst voor een cadeautje voor een verjaardagsfeestje. Maar door de snelle behandeling van mijn order werd het alsnog super op tijd geleverd ! Danku!
Een Tuinbed besteld. Erg snelle levering. Helaas een klein stukje afgebroken waarna er meteen een nieuw onderdeel werd verzonden.
Super service
Tuinkoffer die geleverd werd was niet correct. Per telefoon snel geholpen en er werd nieuwe koffer opgestuurd. Prima service - snel en vriendelijk geholpen.
Allibert tuinstoelen en hockers besteld ondanks de vele negatieve reviews. Ik kan alleen maar zeggen: top producten tegen een scherpe prijs, tijdige levering en een klantenservice die goed bereikbaar en behulpzaam is! Aanrader!
Een wolfgarten grasmaaier gezocht op een late zaterdagavond. 20% goedkoper dan de meeste andere online winkels. Tot wel 45% zelfs vergeleken met een bekende doe-het-zelf zaak.
Een beetje wantrouwend toch de gok maar gewaagd. Dinsdagochtend arriveerde het pakket. Volledig in orde, ik ben in de wolken met mijn nette gazonnetje!
Ik ben een collectors item (funko pop) gaan afhalen ( nadat ik deze heb besteld online. Deze was al heel raar ingepakt met vershoudfolie vond ik op zich al raar maar ik dacht dat dit voor extra veiligheid was. Funko POP! mimikyu 1013 special edition 12 inch dit item dus. Ik open de doos en zie direct dat er stukken plastiek kapot gesneden zijn. Dit kon je direct al vanboven aan voelen. Zonder de doos verder te openen kijk ik even rond en zag ik de staart kapot. Op hun website beweren ze dat de items nooit kapot vertrekken maar dit kan absoluut niet kloppen, aangezien er los plastiek afgesneden was. En de staart ook gelijmd lijkt. Daar heb ik dan 40 euro nieuwprijs voor betaald. Ik wacht nu nog op een oplossing.
Het bestelde product is keurig afgeleverd.
Wat mij alleen opvalt is dat de helft van de grote doos gevuld is met opvulmateriaal.
Kleinere doos kost minder karton en minder plasticafval van het opvulmateriaal.
Heb dinsdag en bestelling gedaan van 2 vinyl platen en vandaag donderdag toegekomen goed verpakt
Heel te vreden mee
Hiere zal ik nog kopen zekers en vast
Ruim assortiment.
Altijd vriendelijke mensen, zowel in de winkel, aan de kassa, aan het onthaal, ...
Bij fout in de doos (iets waar zij niet kunnen aan doen) onmiddellijk actie en opgelost binnen de 24u.
Top service.