Supremehosting Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Altijd tevreden over de service van Supreme Hosting. Bij vragen helpen ze mij gelijk of zo snel mogelijk. Fijne communicatie en klantvriendelijk. Zeker een aanrader.

Goed bereikbaar, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken. Reageren snel op vragen en ondernemen snel actie als er een wijziging is op mijn websites. Heb 2 websites en e-mail pakketten bi... Toon meer

Bij Supreme Hosting zijn het allemaal toppers. Als je problemen mocht ondervinden bij je producten, wordt je steeds met de grootste zorg geholpen. Ik beveel dit bedrijf graag aan

1. Webhostingbedrijf
  2. Computerbeveiligingsservice
  3. IT-consultancy
  4. Telefoon- en internetdienst
  5. Webdesigner

Supreme Hosting is een van de snelst groeiende en meest gewaardeerde hostingbedrijven van Ter Aar. Geen wonder, vanwege het transparante aanbod, de jarenlange ervaring en de zeer scherpe prijzen maken wij een website en domeinnaam voor iedereen mogelijk. We onderscheiden ons dan ook door het aanbieden van zeer complete hostingpakketten, makkelijk in gebruik en op te waarderen met een aantal erg aantrekkelijke opties.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel en adequaat

Aardig, geduldig en meedenkend.
Altijd bereid om snel en adequaat te helpen.

13 november 2023

dank je wel

incasso te vroeg

Ik vind het belachelijk om een factuur te sturen en dan te bedenken dat dat acuut dezelfde dag betaald wordt en na 2 weken er al gedreigd wordt met een incassobureau niet van deze tijd

22 december 2022

Antwoord van Supremehosting

Beste Jolanda, Excuses voor de herinnering die ten onrechte op 8 december is verstuurd Dank je wel voor je betaling die je vandaag gedaan hebt.

Een prima bedrijf is goud waard

Je krijgt altijd en snel antwoord op je vragen en wordt uiterst vriendelijk geholpen.
Ook het bestellen verloopt soepel door de duidelijke info. Kortom👍👊

23 oktober 2022

Dank je wel Ger.

Gewoon goed.

Gewoon goed.
Als er iets is, dan wordt het snel opgelost.

6 oktober 2022

Antwoord van Supremehosting

Dat is en blijft ons bedrijfsmotto. Snel en goed en altijd bereikbaar zijn.

Top bedrijf ( een echte aanrader)

Bij Supreme Hosting zijn het allemaal toppers.
Ik beveel dit bedrijf graag aan

2 december 2021

Antwoord van Supremehosting

Bedankt voor je reactie Steve.

Snelle respons en service

Bij Supremehosting wordt snel gereageerd op een vraag om op een bestaande website vlot iets toe te voegen, waarvoor dank Sebbie ;-) voor je snelle service!!

22 november 2021

Antwoord van Supremehosting

Bedankt voor de positieve feedback

Top service

Top service, Snelheid en kwaliteit draagt Supreme Hosting hoog in het vaandel.
Het bewijs dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn.

22 oktober 2021

Antwoord van Supremehosting

Dank je wel voor je mooie beoordeling

Erg goede hosting en klantenservice

De hosting is niet alleen goed maar ook lekker goedkoop, een goede website voor €0,49 dat is een koopje. En dan de klantenservice! Is erg prettig, snelle reacties en altijd wel te bereiken via de telefoon. Als je een probleem hebt dan heb je FAQ of je belt even en dan wordt er meteen naar gekeken.

18 oktober 2021

Antwoord van Supremehosting

Dank je wel voor je review

Reviews in alle talen tonen. (78 reviews)