Surveoo.com

Wacht al een week op mijn €20 terwijl ze beloven binnen 48 uur uit te betalen! Op berichten krijg je geen enkele reactie. Het contact emailadres hier op Trustpilot schijnt inactief te zijn. Update... Toon meer

Het is leuk om mijn mening te kunnen geven en daar ook nog voor beloond te worden. Soms is het wel vervelend als je al een tijd hebt gespendeerd aan een enquête en dan voldoe je ineens niet meer

Verschrikkelijk goede ervaring met dit bedrijf, zo blij dat ik er lid van ben geworden. Nog heel veel enquête plezier in het verschiet.

Schending van onze richtlijnen

Grhht

BggjnbvshshsbsvxgwbcgfbdjshsbdvdvdhdbsbxuskdvehzydbsjshevsushevegsushebdvdbdbdvscdvevecrcdcdcdcdcscscdcsgsyehevsgsfsyehevdvdgdgdgdgdvecsyshsvsvsysuhsvsgsusjevdhdhdvdvdgdvdvdbdbdbdbdbdbfbdvdbsbDVD

2 januari 2024

Niet deugende onderzoeken

Ik heb al meerdere malen een onderzoek van de Erasmus universiteit ingevuld. Als je bijna op het eind bent moet je je keuzes motiveren. Steeds als ik dat doe, krijg ik een foutmelding. Er wordt dan geschreven dat ik in een zin met minstens 4 woorden en 2 letters mijn keuze moet motiveren. Dit si op zich al raar, want woorden bestaan uit letters. En als ik mijn keuzes motiveer, dan krijg ik steeds weer dezelfde foutmelding. Er blijft dan niets anders over dan om het onderzoek af te breken. Jammer van de geïnvesteerde tijd.

2 augustus 2023

Geen contact te krijgen

Heb 4x contact gezocht maar krijg geen antwoord via de mail of het contactformulier op de website. Ik zou een cadeaubon van Amazon krijgen maar de bijbehorende code heb ik niet gekregen en kan ik dus niet opvragen omdat ze niet antwoorden.

12 juli 2023

toch uitbetaling ontvangen

ik had 20 euro bereikt en vroeg een week geleden een uibetaling aan tot op heden niets ontvangen ze zeggen dat ze binnen 48 uur uitbetalen niet dus ben bang dat ik voor jan met de korte achternaam al die enquetes heb zitten in te vullen egt slecht dit
update na een paar weken toch een uitbetaling onvangen top

9 juli 2023

Ik heb een uitbetaling (Amazon bon) …

Ik heb een uitbetaling (Amazon bon) aangevraagd en deze niet ontvangen. Volgens een berichtje van Surveoo, zou ik deze wel ontvangen moeten hebben op de hun site. Nou niks dus. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, maar geen enkele reactie. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar mijn 20 Euro. Ik ben dit niet gewend van Surveoo. Dit is niet echt fijn en ook niet netjes. En intussen tijd wordt wel mijn mailbox volgepompt met onderzoeken.... Meerdere mensen ervaring hiermee?

5 juli 2023

1 ster en dat is omdat minder niet kan.

1 ster en dat is omdat minder niet kan.
Ik word doodziek van de wijze waarop ik word benadert. Mailterrorrisme noem ik dat. Meerdere keren per dag kan ik kiezen om niet mee te doen. Maar even later toch weer mail. Uitschrijven en ook afzender blokkeren helpt niks. Dit voelt als stalking en dat is het ook. Mijn privacy wordt op grove wijze geschonden. Graag kom ik je persoonlijk uitleggen wat dit met mij doet.

28 mei 2023
Toon reviews in alle talen. (19.567 reviews)