Sygt dårligt ad libitum virker lowkey ikke har ventet 2 timer nu der sker ik noget og de siger at jeg har bestilt, kommer aldrig tilbage tilbage. Det her er straight buns og de scammer børn for penge.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg syntes ikke man kan tillade sig at have så dårlig service altså udover de bare ikke er venlige så er de godt nok også langsomme. Maden var heller ikke særlig god og så fik vi ikke de ting vi havde... Toon meer
Det bedste sushi Nordsjælland, har også brugt dem flere gange til fester op til 65 personer og de har bare leveret hver eneste gang.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Meget dårlig service
Meget dårlig service, uhøflige og nedladende
Dejlig mad og god service
Selvom de havde rigtig travlt gav de super service. Maden var som sædvanligt meget lækker.
Kan bestemt anbefales.
Kvaliteten matcher ikke prisen
Kvaliteten matcher ikke prisen, og 25 kr. for et glas vand, er for dyrt.
Skøn sushi
Skøn sushi, meget frisk, og søde tjener, kommer helt sikkert igen.
Slet ikke det samme som før - ny ejer 😞
Kvaliteten er desværre ikke den samme som før. Der er kommer ny ejer og nye sushi kokke. Vi havde bestilt nogle rispapirs ruller med vegetar som vi plejer. Men da vi hentede det lignede det slet ikke det vi plejer, at få. Det var kedeligt og fyldt med salat. Der var ingen stegt tofu, mango , avocado eller agurk i. Samt sesam frø på toppe. . Og ej heller små cherry tomater ved siden af. Dressingen har de også skiftet ud. Enormt skuffende !!!! Vi bad om vores penge tilbage og gik uden sushi. Enormt skuffende. Min kæreste spurgte enda da han kom om det var kommet nye ejer da han syntes det så anderledes ud. Men pigen ved kassen sagde først nej. Efterfølgende fortalte de så at det var der. Forstår ikke helt hvorfor man ikke siger sandheden når man blir spurgt. Vi kan næppe være de første der har bemærket den dårlige kvalitet og ændring i indholdet af sushien.
Førhen var det så lækkert og indbydende og top kvalitet - men det har ændret sig og her køber vi ikke sushi mere. Aldrig mere !!
Der er ikke noget at rafle om
Der er ikke noget at rafle om.
Det er 5 stjerner værd.
Har prøvet deres mad for første gang i dag, men de kan godt begynde at kalde mig stamkunde allerede.
Super flot mad, venlig betjening, friskt.
Støt denne butik alle sammen!
Har lige spist den lækreste sushi og…
Har lige spist den lækreste sushi og sticks på Sushi San. Fin og venlig betjening. Ventetid på maden er bestemt også fin i forhold til mange andre sushi restauranter.
Heldigt at vi har sådan en lækker restaurant i Holte 😀
Maden er sikkert super god
Maden er sikkert super god, men for guds skyld få et andet online booking system. Ventede 30 min fra ordreafgivelse på at få at vide, at maden først kunne være klar 2 timer senere. Det dur altså ikke når man vil have sushi.
Og så få da lige udvidet det køkken, så populære i er:)
Simpelhen så lækker Sushi
Simpelhen så lækker mad, kan klart anbefales 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
One of the best sushi dinners i ever…
One of the best sushi dinners i ever had. Can't wait to go back. Please keep up the good work.
Super lækkert sushi!!
Super lækkert sushi!!! MUMS MUMS MUMS!
Desværre kun 1 stjerne
Desværre kun 1 stjerne, grundet en rigtig ærgerlig kundeoplevelse. Forsøgte igen i dag og få et bord i en ellers hel tom restaurant, men blev afvist grundet travlhed med take away. Det er sket begge gange vi har forsøgt og nu bliver der ikke en næste gang. Rigtig dårlig oplevelse at der bliver skiltet udenfor med all you Can eat i restaurant og så er det ikke muligt. I såfald burde restauranten i det mindste fjerne sine reklameskilte. Dejligt for butikken, at det går så godt at de kan afvise kunder, men de skal desværre nok ikke forvente at få nye kunder til..
Skulle her
Skulle her Fredag aften kl 18 ned og hente noget Sushi til familien men det bliver desværre sidste gang jeg sætter mine ben i jeres butik selvom jeres mad er rigtig lækker - har selv stået i servicebranchen i flere år nu så har fuld forståelse for man har en dårlig dag som ekspedient MEN den oplevelse jeres kvindelige kollega ved skranken giver jeres kunder er jo helt modbydelig - kan man ikke jeres "fagudtryk" inden for Sushi faget bliver man nærmest gjordt til grin - derudover var der fejl i bestillingen som jeg betalte 300 kr for meget for i forvejen og da de skulle sættes tilbage på kortet blev der alt fra rullet med øjne til smækket med skabene som jeg selv mener er højest uacceptabelt inden for ekspederingsfaget og især i forbindelse med en så premium sushi spisested som jer
Øv øv
Fenomenal...frisk...super service!
Efter at have besøgt Sushisan 2 gange i år, med nogle uger imellem, oplevede jeg igen pragtfuld, veltillavet mad til billige penge. "199.- all you can eat." Jeg har også spist de dybstegte retter udover sushi og de er ualmindeligt friske og bedre end hvad jeg har oplevet på masser af andre steder til meget dyrere pris. Servicen er også uovertruffen.
Jeg har fundet mit sushisted... det kan ikke gøres bedre.
Fantastisk god sushi og venlig service
Har spist der ca. 10 gange og hver gang er det upåklageligt. Selvom Holte er en omvej for de fleste, så er det turen værd.
Lækkert!
Vi har spist der en enkelt gang og det var rigtigt lækkert... kommer helt sikkert igen
Fremragende sushi
Business Boxen er for lækker, mange avancerede ting og super lækkert. Det bedste sushi jeg har fået i DK.
Virkelig god mad og betjening
Præcis order levering, og virkelig god mad.
Ville gerne, men kan ikke sætte en finger på denne virksomhed.
Dit is Trustpilot