Total svindel. Temu fis man betaler 3 gange så meget for. Tracking lige fra Kina. Svindel og løgn i beskrivelsen af vare. Handel aldrig med dem. Mindre en nul stjerner herfra😟
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte to bomuldshalstørklæder. Der gik lidt over en uge, før de var fremme. Jeg nåede at blive lidt bekymret over den relativt lange leveringstid, for normalt går der 2-3 dage, før en postordre e... Toon meer
Titlen på hjemmesiden er Svanenmode København Firmaet er baseret i Holland Forhandler vare fra Kina til overpris Sender ordren alligevel efter annullering før forsendelse, og hævder at ordre... Toon meer
Total svindel
Køb ikke varer kommer fra Kina det er…
Køb ikke varer kommer fra Kina det er umulig at sende retur
Svanemoden er ikke dansk men Hollandsk
Svanemoden er ikke dansk men Hollandsk. - Kemmerce B.V. De er ikke fra 2007 som de påstår men fra 2024 i.flg holandsk virksomhedsregister KVK. Sælger Temuvarer/Kinavarer der kan købes direkte fra Temu til en tiendedel af prisen. - Det tog mig 10 minutter at tjekke inden jeg bestilet en vare jeg var faldet for på Facebook, det kan ikke skrives for tit, tjek, tjek, tjek. Jeg sparede 500.- for 10 minuter af min tid
Bestilte to bomuldshalstørklæder
Bestilte to bomuldshalstørklæder. Der gik lidt over en uge, før de var fremme. Jeg nåede at blive lidt bekymret over den relativt lange leveringstid, for normalt går der 2-3 dage, før en postordre er fremme.
Men varerne var fine og svarede til forventningerne. Så alt er godt. Den femte stjerne er der ikke pga. leveringstid.
Dårligste sted at handle gå aldrig ind…
Dårligste sted at handle gå aldrig ind og bestille noget der jeg fortrød min bestilling og man kan annullere inden for 24 timer men det skete så ikke de overholder ikke deres politik 😡
Bestilte en hue og den kom 3 til 4uger…
Bestilte en hue og den kom 3 til 4uger efter bestilling og da jeg modtog den var den meget løs i strikket og skyggen vendte op af jeg klagede og fik den besked at jeg kunne sende den tilbage på egen regning eller få en ny vare imod at betale 30 procent så tænk jer lidt om inden i bestiller hos dem i er fanget i nettet år først i har bestilt trist oplevelse 👎
Fup firma
Fup firma. Jeg har bestilt vinterstøvler fra dette firma. Jeg fik dem aldrig. Svineri ☹️
Falsk hjemmeside 😡😡😡
Alt er falsk i denne hjemmeside
Bestilte et par bokser i L grå så kom den største S og blå og en helt anden materiale fra China, men de reklamerer helt noget anden på Facebook
Bliv væk fra denne side alt er fake😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Made in China helt sikkert
Jamen havde jeg bare husket at tjekke Svanenmode eller Svanen Mode på Trustpilot inden jeg bestilte så have jeg både sparet penge og været en dårlig oplevelse mindre.
Bestilte 2 stk afslappende bukser til mænd, ordre # SV13291 str XL.
Hentede dem i går fra pakkeshoppen, åbnede og blev forskrækket over en meget kedelig petrochemical lugt fra bukserne i pakken. Vaskede dem på 40 grader men den kemiske lugt er der stadig plus at de slet ikke svarer til en EU borgers XL størrelse.
Så hvad nu, ikke noget med at give dem til genbrug, nej direkte i skraldespanden til brandbart affald, de går helt sikker op i en mindre eksplosiv brand.
Aldrig igen Svane whatever
Jeg ventede 16 dage på et par…
Jeg ventede 16 dage på et par solbriller, og da jeg modtog dem, var det en forkert farve..ikke værd at spilde yderligere tid med!
Hjemmeside utroværdig
Bestiller et bælte på hjemmesiden - her står 130 cm og let at afkorte. Jeg skal bruge 123 cm.
Modtager bælte på 115 cm altså ikke som bestilt.
Svar: bæltet størrelse kan variere fra 110 cm til 130 cm efter deres valg,
Skal betale kr. 87,- for et nyt, da deres lager er i Kina.
Levering 8 dage ud over deres hjemmeside
ADVARSEL ⚠️
SVINDELFIRMA!!!!!!!!
Jeg giver en stjerne, men kun fordi jeg ikke kan give 0.
Hold jer fra at handle her. De viser ægte brands, men man modtager billige Kina kopier. Hvis man vil returnere de dårlige kopivarer, så får man besked på, at det koster 800-900 kr, da det skal sendes til Kina, selvom firmaet fremstår som dansk, men man kan beholde varen og så modtage en lille godtgørelse.
Venlig hilsen Lars
Mere kinesisk bliver det ikke.....👎
Hold jer langt væk fra dette firma
Hold jer langt væk fra dette firma. De er så useriøst og frække. Var det et ordentligt firma havde de overholdt deres fortrydelses politik på 24 timer. I stedet for skriver de at de skal overholde returneringspolitikken. Når ordren er behandlet og sendt kan jeg kun få 40 % tilbage når jeg har modtaget pakken. Selv om jeg har annulleret inden for 15 minurter. Hvor herre bevares
Har ikke modtaget varen et par sko
Har ikke modtaget varen et par sko. Er blevet frarøvet prisen på dem. Brug aldrig dette firma, det er fup og svindel.
Dette er scam
Dette er scam. De kalder sig Svanenmode København. Har adresse i Holland. Direktøren hedder Svanenmode, og de sender fra Kina. Leveringstid 3-4 dage? Prøv 3-4 uger. Men nu har jeg prøvet at blive scammet. Interessant oplevelse.
Svindelfirma
Titlen på hjemmesiden er Svanenmode København
Firmaet er baseret i Holland
Forhandler vare fra Kina til overpris
Sender ordren alligevel efter annullering før forsendelse, og hævder at ordren ikke kan annulleres da den allerede er sendt.
Klager du, bliver din sag bragt videre til "genovervejselse" og du hører aldrig mere
Hold dig LANGT væk
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.