svelni.lt Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Uzsisakiau isbandyti evo produkcijos pamacius dideles nuolaidas e-shop’e. Reikejo pasitiketi intuicija, nes buvo tikrai “too good to be true”. Produktai atkeliavo neiprasto kvapo ir skystesnes konsist... Toon meer

Tikrai rekomenduoju sias prekes,plaukams,kūnui,turiu ne tik plauku pruktus,bet ir pvz:dušo prausikli tai vienas is megstamiausiu 🩵Greitas pristatymas patinka,renkantis dovanas 🩵

Pristatymas buvo greitas ir sklandus, o visa patirtis – labai maloni. Tikrai rekomenduoju tiems, kas ieško kokybiškos plaukų priežiūros!

1. Cosmeticawinkel

Elektroninė parduotuvė Svelni.lt – vieta, kur profesionali plaukų priežiūra tampa kasdienybe. Siūlome kruopščiai atrinktus plaukų priežiūros produktus, kuriais pasitiki grožio meistrai visame pasaulyje. Tarp populiariausių prekių ženklų – Evo, Davines ir kiti žymūs gamintojai, kurių priemonės padeda atkurti, stiprinti ir puoselėti plaukus kiekvieną dieną.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

All you get is 50% of your order

You pay, then you wait for the products, but you receive half of them, you email them, no answer, then you try to call them, no answer, so you have to search for another phone number, and then you receive the explanation that they don’t have the products they were selling. And as I see from the comments is that they do this very often.

15 juni 2026

Pasitikėjimą kuriantis aptarnavimas

Greitas pristatymas, platus pasirinkimas, tačiau labiausiai nustebino sąžiningumas. Gavusi siuntinį net nepastebėjau, kad trūksta vienos prekės, tačiau tiekėjas pats susisiekė ir grąžino pinigus už negautą prekę. Labai malonu žinoti, kad vis dar yra įmonių, kurioms sąžiningas aptarnavimas ir atsakingas požiūris į klientą vis dar yra svarbi vertybė. Ačiū, visada sugrįšiu savo mėgstamų prekių už geriausią kainą!

27 mei 2026

Amazing

Amazing! Products came in fast, all in perfect condition! Amazing customer service! Will definitely but again! 🩷

4 april 2026