Svenssons Reviews

18.288
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med er! Även om det var en hel del strul med leveranserna av varorna några gånger. Så var ni tillmötesgående, förstående när man blir lite frustrerad. Och ni var alltid trevliga... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra, kunnigt och trevligt bemötande i butik vid beställning. Leverans var inkl inbärning o montering, vilket inte framgick i första leveransbeskedet. Vid leverans fungerade det bra och matbord och... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beställde en vara och fick efter ett par dagar mejl om att den var på väg. När jag inte hade hört något mer efter ytterligare ett antal dagar skrev jag ett meddelande och frågade vad som hänt. Kundtjä... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fick ett mycket fint och kunnit bemötande vid vårt mattköp. Har tidigare köpt en soffgrupp hos Mathilda och Anders, som vi är mycket nöjda med. Kan verkligen rekommendera Walfrid Svenssons. Kerst... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Woonwinkel
  4. Bouwwinkel
  5. Lampenwinkel
  6. Tuinmeubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Svenssons är möbelaffären för dig som gillar heminredning och design. Köp möbler från mer än 400 kända formgivare och möbeltillverkare från över 200 kända varumärken. Handla online här på vår webbplats, via vår telefonförsäljning och kundtjänst

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(18.288)

4.718 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Personalen

Väldigt kundvänlig och service inriktad personal och bra erbjudanden

26 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Extrem lång väntetid på mina assietter…

Extrem lång väntetid på mina assietter som finns i andra butiker men ni skrev att de var under tillverkning i så många månader att jag tappade räkning. Dålig info under tiden. Jag skrev till er flera gånger. När jag till sist skrev mer kravfyllt fick jag mina assietter, jag hade gett upp men gissar att ni äntligen tog ansvar och skaffade fram varan ni hade sålt utan problem.

19 augustus 2026

Antwoord van Svenssons

Hej, Tack för att du tar dig tid för att ge din feedback.

Det är verkligen tråkigt att du behövde vänta så länge på dina assietter och att informationen under tiden inte var tillräckligt tydlig. Vi förstår att det blir extra frustrerande när du själv behöver kontakta oss flera gånger för att få besked.

Vi är glada att du till slut fick dina assietter, men vi är ledsna för att vägen dit blev så utdragen. Din feedback är viktig och vi tar med oss den i vårt arbete med att förbättra både information och uppföljning vid längre leveranstider.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dålig service

Beställde en matta som skulle ta några veckor att få, tog 7 månader. Fick lite återkoppling att det skulle dröja några veckor till under tiden. När väl mattan äntligen kommit fick jag ett flertal sms om att den måste hämtas inom en vecka annars skickas den tillbaka. Otrevlig personal när jag hämtade den.

25 augustus 2026

Antwoord van Svenssons

Hej, Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi är ledsna att höra att väntan på din matta blev så mycket längre än förväntat och vi förstår att det måste ha varit frustrerande att få vänta så länge, särskilt när du hade fått en annan förväntad leveranstid från början. Vi beklagar också att upplevelsen vid hämtningen inte blev som den borde och tar självklart med oss din feedback kring både kommunikationen och bemötandet.

Önskar dig en fin dag!

Bra men inte perfekt

Bra, kunnigt och trevligt bemötande i butik vid beställning.
Leverans var inkl inbärning o montering, vilket inte framgick i första leveransbeskedet. Vid leverans fungerade det bra och matbord och stolar packades upp, bord monterades och emballage togs om hand. Fåtölj fick jag packa upp och sätta ihop själv, likaså ta hand om emballage vilket jag inte räknat med.

11 september 2026

Bra service

Bra service. Personen visade olika alternativ och plockade fram flera förslag.
Leveransen skedde på utsatt datum.

18 augustus 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Välj bättre distributörer

Välj bättre distributörer, vår leverans var under all kritik.

25 augustus 2026

Antwoord van Svenssons

Hej, Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi är ledsna att höra att din leveransupplevelse blev så pass dålig och vi förstår att det känns frustrerande när leveransen inte fungerar som den ska. Din feedback är viktig för oss och vi tar den vidare för att se hur vi kan förbättra upplevelsen framöver.

Önskar dig en fin dag!

Dit is Trustpilot