Oseriöst företag!
Företaget verkade seriöst så vi bokade flytt och flyttstädning. Vid flytten var det svårt att kommunicera med killarna som kom, de visade tydligt att de inte var intresserade av att genomföra flytten och försökte gå innan allt var klart. Det missades då såklart en garderob som stod kvar i gamla bostaden. När jag försökt få kontakt med företaget om detta fick jag inget klart besked. Väl vid dagen för flytt städning kom vi överens om att jag skulle öppna kl.8 för städarna. Det kom två killar med en lastbil som inte kunde svenska, så när jag går för att öppna grinden så åker dom därifrån. Jag ringer då till David som jag bokat allt med och förklarar, han säger att han är ledig den dagen, till slut kommer den stackars städerskan som också var helt själv och städade i 12 timmar! Angående garderoben så fick jag efter många om och men info om att den skulle flyttas samma dag som städningen, dock var David ledig och satt på restaurang så han hade inga planer på att lösa detta. Resultatet blev en trasig garderob i flytten, en garderob som vi själva fick boka släp för och hämta senare och en jättefin städning av den stackars tjejen.
Som grädde på moset får vi fakturan med 3 dagars inbetalningstid, när jag mejlar företaget får jag inget svar. Sedan ringer en kille väldigt oseriöst och säger liknande "asså har ni paraknas jag kan försöka fixa annat datum på fakturan".
Rekommenderar inte denna firma till någon!