Hele coole skibril! Ik kon heel makkelijk alle verschillende lenzen verwisselen tijdens de vakantie en ze matchten ook nog eens bij mijn verschillende outfits! Ook betaalbaar voor de kwaliteit die je... Toon meer
Helder bestelproces, mooi product en een super snelle levering! Volgende keer zeker weer hier bestellen.
3 brillen gekocht. Zien er erg goed uit! Verschillende lenzen kunnen heel makkelijk gewisseld worden met kliksysteem. Verzending was erg snel. Brillen zijn goed verpakt en zitten in een hardcase om ze... Toon meer
Scherm liet heel makkelijk los van frame bij het plaatsen op de skihelm
"Look Good, See Better." _____________________________________ Welcome to Sverre Sports, where we bring you the highest quality sports eyewear on the market. Our passion for diverse sports led us on a journey of research and preparation to create products that meet the needs of every sports enthusiast. We are proud to say that we have succeeded in this journey. ________________________________________ Our Vision: At Sverre Sports, we believe that everyone should have the opportunity to experience the best visibility, comfort, and style in any sport. That’s why we have developed high-performance sports eyewear with specifications that set a new standard. Our products will help you see every adventure with unmatched clarity and comfort, all day long, and offer great value. ________________________________________ Our Mission: We understand that choosing the right sports eyewear can be a challenging task. That’s why we have invested significant effort to ensure that our products are the perfect fit for you, from design to functionality. Our sports eyewear is built to last and designed to make a statement in every sport and activity. ________________________________________ Our purpose: The Sverre Sports Team takes great pride in providing you with the best possible product. We are passionate about all sports and want to share that enthusiasm with you. So, go ahead and take the first step towards an unforgettable sports experience by choosing your ideal eyewear. ________________________________________ "Look Good, See Better." ________________________________________ Welkom bij Sverre Sports, waar we je de hoogste kwaliteit sportbrillen op de markt bieden. Onze passie voor diverse sporten heeft ons op een reis van onderzoek en voorbereiding gebracht om producten te creëren die voldoen aan de behoeften van elke sportliefhebber. We zijn trots te kunnen zeggen dat we in deze reis zijn geslaagd. ________________________________________ Onze Visie: Bij Sverre Sports geloven we dat iedereen de kans moet krijgen om de beste zichtbaarheid, comfort en stijl te ervaren in elke sport. Daarom hebben we high-performance sportbrillen ontwikkeld met specificaties die een nieuwe standaard zetten. Onze producten helpen je om elke avontuur met ongeëvenaarde helderheid en comfort te zien, de hele dag door, en bieden geweldige waarde. ________________________________________ Onze Missie: We begrijpen dat het kiezen van de juiste sportbril een uitdagende taak kan zijn. Daarom hebben we aanzienlijke inspanningen geleverd om ervoor te zorgen dat onze producten de perfecte pasvorm voor jou zijn, van ontwerp tot functionaliteit. Onze sportbrillen zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn ontworpen om een statement te maken in elke sport en activiteit. ________________________________________ Onze Doelstelling: Het Sverre Sports Team is er trots op je het best mogelijke product te bieden. We zijn gepassioneerd over alle sporten en willen die enthousiasme met jou delen. Dus neem de eerste stap naar een onvergetelijke sportervaring door jouw ideale bril te kiezen.
Nederland
De bril was binnen een dag binnen en de bril is super mooi! De bril heeft een goede kwaliteit en als je door de bril heen kijkt zie je goed scherp en diep op de piste! :)

Antwoord van Sverre Sports
Perfecte levering en de kwaliteit is precies naar behoren!

Antwoord van Sverre Sports
Zicht is fantastisch en de mogelijkheid om je lens op het weer en je outfit aan te passen is ook uniek!

Antwoord van Sverre Sports
Top kwaliteit. Comfortabel, helder zicht en mooi design. Super blij mee!

Antwoord van Sverre Sports
We hadden de snowgoggles al, met 3 verschillende lenzen...nu ook de sportbril! Echt geweldig!! Mijn zoon Sverre (10) gebruikt beiden voor zijn BMX! Hoe vet is het dat er een merk is waarop heel groot je eigen naam staat ;-p

Antwoord van Sverre Sports
Bestelling compleet en snel ontvangen. Volgend jaar helaas pas uitproberen

Antwoord van Sverre Sports
Snelle levering van een prachtige coole bril. Mooi verpakt in een bijpassende koker en brillenzakje. Ziet er allemaal heel mooi uit!

Antwoord van Sverre Sports
Snelle levering en een mooie aanbieding! Nu nog tot maart wachten om de goggle in de sneeuw te testen.

Antwoord van Sverre Sports
Perfect, lens krast niet snel, goed zicht door de grote lens en geen sneeuw aan de zijkant van de bril als je gevallen bent dankzij de randloos lens.
Super blij met de ski brillen van Sverre Snow, glazen zijn subliem. Ook werkt het magnetische systeem goed.
Aanrader.
Afgelopen week mee geskiet en beviel me heel goed. door het lens-wissel systeem kon ik heel gemakkelijk de lens aanpassen op het weer
Prima service, snel en persoonlijk. Vragen werden direct en eerlijk beantwoord.
Op de piste geen beslagen bril meer, goed zicht…én….hip!!
Wisselen van lens, hóe leuk en origineel.
Scherm liet heel makkelijk los van frame bij het plaatsen op de skihelm
Snelle levering, levert zoals
Geadverteerd goede kwaliteit. Verder goed in contact
3 brillen gekocht. Zien er erg goed uit! Verschillende lenzen kunnen heel makkelijk gewisseld worden met kliksysteem. Verzending was erg snel. Brillen zijn goed verpakt en zitten in een hardcase om ze te bewaren.