Zaken doen met SWAT heeft mij zeer positief verrast. Snelle reactie op mailing en een zeer nette en correcte afhandeling indien er een ruiling dient plaats te vinden, hier kan menig bedrijf een... Toon meer
Waardeloos bedrijf, dure broeken, belachelijke pasvorm, na maanden geleverd. Vier Euro waard, hooguit. Oplichters! Had ik maar eerder reviews gelezen. Zie je een positieve review.. let maar op, d... Toon meer
Become a double agent. From city streets to the highest mountain peak - SWAT Pants prepare you for any situation.
Verenigde Staten
- swatpants.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De broeken zijn ok, de klantenservice slecht
De broeken zijn goed, maar de klantenservice is ronduit slecht te noemen. Ik heb 3 broeken besteld, die pas na een maand aankwamen. De zomer was toen al vrijwel voorbij. Helaas bleken ze allemaal een maat te groot. En eerlijk is eerlijk: dat lag aan mij.
Na heel wat heen en weer gemail was het mogelijk om ze te ruilen zonder kosten. Echter alleen in 1 kleur. Pas na de zomer kwam eindelijk die ene broek aan. Paste perfect en ik ben er blij mee!
Op de andere twee wacht ik nog steeds en we zijn nu bijna een jaar verder. Ze zijn uiterst vriendelijk in de mail, maar het probleem doortastend oplossen? Nee.
Update van mijn review hierboven:
Aan de reactie van Eva hieronder is precies te zien hoe SWAT werkt. Wel vriendelijk reageren op een negatieve review, maar het probleem echt oplossen gebeurt (tot nu toe) niet. Daarnaast: de broeken die ik wil zijn op hun website te bestellen en beschikbaar. Dus of de website klopt qua voorraad of Eva's reactie hieronder is niet correct.
En uiteraard: ik heb ze allang en meerdere malen gemaild voordat ik deze review schreef.

Antwoord van SWAT Pants
Pas contact na schrijven slechte review
Pas contact na schrijven slechte review. Via de website een retourformulier aangevraagd, Geen reactie. Pas na schrijven van een slechte review een reacie. Men vraagt om bewijs van de aanvraag via internet. Het feit dat Swatpants het niet terug kan vinden is het probleem en verantwoordelijkheid va hen. Ik vind het een slechte zaak dat men dat bij mij neer legt. Inmiddels is de termijn verstreken waarbinnen ik de slechtzittende broek kan terugsturen.
Ik zal moeten accepteren dat ik mijn geld niet terug krijg.
Blijkbaar is het schrijven van een slechte review de enige manier om met Swatpants in contact komen, hoewel dit ook niet heeft geresulteerd in een correcte manier van afhandelen.
Niet kopen bij Swatpants zou ik zeggen.

Kosten retour 16,25 euro
Mijn broek was ook te groot, ook geen retourformulier erbij... Contact gezocht en na paar keer heen en weer mailen kreeg ik het retour adres (in Slowakije) en een link naar een retour formulier. Dit formulier 2x ingevuld op telefoon, geen resultaat! Dus link op laptop geopend, bleek ik eerst te moeten inloggen bij Google en daarna ging het best snel. Dus ingepakt, bon erbij en naar het verzendhuis. Kosten retour 16,25 euro. En nu maar afwachten of ik aankoopbedrag retour krijg. Dit is eens maar nooit weer.

Antwoord van SWAT Pants
De broek is veeeel te groot
De broek is veeeel te groot, ik begrijp de maatvoering niet! hoe kan ik deze broek zsm retourneren?

Antwoord van SWAT Pants
Ok ben tevreden met mijn aankoop bij…
Ok ben tevreden met mijn aankoop bij jullie ,goede kwaliteit
De swat kortebroek is eindelijk gearriveerd, komt van ver weg.
De swat pens is eindelijk gearriveerd en hij zit ook nog goed ook. Daar ben ik blij mee. Leuke kleur ook. Verder valt er niks over te zeggen, kan hem nu dragen. Ik beveel deze broek aan. Zeker kopen echt fijne broek.
Heb xl besteld lengte is net aan goed…
Heb xl besteld lengte is net aan goed maar veel te wijd ben wel groot maar geen 160 kg zou hem graag ruilen voor een broek die wel past

De swatpants zijn super
De swatpants zijn super, alleen de levering heeft erg lang geduurd, verwachte niet dat de pants nog bezorgd zouden worden, duurde een paar maanden.
Het duurde erg lang met levering maar…
Het duurde erg lang met levering maar hij past goed. Waterproof is niet helemaal hij wordt in regen wel nat

Antwoord van SWAT Pants
Kan je voor de helft van het geld ook…
Kan je voor de helft van het geld ook op AliExpress bestellen. Voor die prijs haal je in de beter outdoor shop ook een degelijke broek.

Zit lekker
Zit lekker, mooie doordachte zakken.
Goed waterafstotend.
Waardeloos bedrijf
gelezen.
Zie je een positieve review.. let maar op, dan staat er in kleine letters bij: 'op uitnodiging'
Met andere woorden, nep.
Dat deze reclame nog op tv mag komen, onbegrijpelijk!

Antwoord van SWAT Pants
Ik heb vorig jaar een Swat short…
Ik heb vorig jaar een Swat short besteld en dit jaar een nieuwe met een andere kleur. De eerste was maat XL die goed paste, dus heb ik dezelfde maat besteld en gekregen, maar daar zwom ik in en die wilde ik terugsturen maar dat hoefde niet.
Ik heb dus nu maat L en deze past.
Alleen de rits vind ik van een matige kwaliteit, en bij de eerste bestelling zat de riem bij de prijs inbegrepen.
Goede broek voor een betaalbare prijs
vanuit mijn gezichtspunt gewoon een perfecte broek met vele mogelijkheden
TOP Service !!!
Zaken doen met SWAT heeft mij zeer positief verrast.
Snelle reactie op mailing en een zeer nette en correcte afhandeling indien er een ruiling dient plaats te vinden, hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Product kan middels tracking perfect gevolgd worden en de levertijd is keurig op tijd zoals in de track aangegeven.
Kwaliteit van het producent is prima en voldoet aan de beschrijving zoals op de site weergegeven.
Al met al zeer prettig zaken doen met SWAT, een aanrader dus.
Mvg Robert Hommen
Goed verpakt ziet goed uit pas later…
Goed verpakt ziet goed uit pas later bestel ik nog meer gr geert margreet max
Tevreden klant
Vorig jaar Swatpants bestelt. Prima broek met heel veel zakken...zo praktisch bij het wandelen, trainen met de hond en fotografietochten.
Echter broeken waren niet lang waterdicht. Na contact vrij snel nieuwe en betere broeken ontvangen. Ander materiaal en bevallen goed.
Tip: kijk goed naar de maattabel, zodat je niet blind bv maat L besteld. Ze vallen wat kleiner uit.
Prima contact gehad met de klantenservice en tevreden over de afhandeling.

Scam Pants.
Scam Pants.
Niet geleverd, geld maar deels terugbetaald na veel mailen.
Wel een BH gekregen maar die heb ik als man niet nodig. Ook niet mijn smaak, type overgrootmoeder.
Ga gezien de reviews niet iets terugsturen en meer kosten maken.
Blijf weg bij dergelijke zooi.

Wat een oplichterij
Wat een oplichterij , 2 broeken besteld met de gedachte dat het echte westerse kwalitiet zou zijn , nou het komt gewoon uit azie. De eerste twee broeken hadden de verkeerde maat die mocht ik zelfs houden want terug sturen kost nog meer en heb gewoon twee nieuwe gekregen, ook deze slechte maat en slechte kwaliteit broek zakken , stof ook slechte kwaliteit en niet eens water afstotend , ook ritssluiting erg slechte kwaliteit. Op de site van swat pants kun je niet eens een review achterlaten.