1,8

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,8

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Hold jer LANGT VÆK!!!

Hvis du skal have leveret julegaver, kan du godt bruge dette firma, MEN så skal du bestille nu, hvis de skal leveres inden jul.... Vil dog anbefale at holde jer LANGT VÆK, hvis I ønsker hurtig og nem levering, for der mindst 3-4 uger før pakken bliver leveret. Jeg bestilte 2 juni, og modtog først pakken i dag, og i mellemtiden bestilte jeg 3 dage efter noget fra Letland, der kom efter 5 dage, er jo mindblowing 😳 Normalt når jeg køber noget fra Sverige og bruger et andet firma, har jeg højst ventet 48 timer, og er samme svar de sender til alle, at de beklager ventetiden, men de har usædvanligt travlt og bla bla bla.... Jeg bruger ALDRIG dem igen, og kan se at iflg andre kunder, har jeg været heldig at få min pakke så "hurtigt" 🤷🏼‍♀️ Det værste er, at de henter din pakker fra det firma du køber fra indenfor 24 timer, og så holdes den som "gidsel" og du kan ikke benytte et andet firma. Kunne jeg give 0 stjerner, så fik de det.

25 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Væreste oplevelse i mit liv

Bestilte en pakke med Swedsped for lidt over 3 uger siden. Og den har jeg stadig ikke modtaget endnu. Har ik hørt noget som helst om pakken overhovedet. Jeg kontakter kundeservice, og får den samme
AI generet besked om og om igen. Man får smidt tømme løfter i hovedet hele tiden.
Hold jer langt væk fra det her

1 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte et pakke med swedsped for 3…

Bestilte et pakke med swedsped for 3 uger og 2 dage siden den er så først kommet idag, jeg havde henvendet mig til kundeservice undervejs og fik det der lignede AI beskeder smidt tilbage i hovedet og tomme løfter om hvornår den skal komme.

31 mei 2026

Bestilte en ordre

Bestilte en ordre, og skulle have hjemmelevering ved SWEDSPED, da jeg ikke kunne vælge den jeg plejer at bruge. Bestilte d.26/5. Det tog 3 uger og 5 henvendelser til kundeservice, før jeg fik min levering leveret 🙄

Elendig virksomhed

Samme oplevelse som alle andre der har anmeldt.
Ingen svar der kan bruges til noget fra kundeservice. Er i tvivl om virksomheden virkeligt eksisterer. Hold dig væk fra dem. 0/5

20 dage stadig uden pakke

Har ventet på en pakke i 20 dage nu og stadig ikke fået nogle yderligere information om den, og kun fået samme svar om "det er vi kede af din pakke ikke er kommet, den burde komme om et par dage". De er så ligeglade med dig og din pakke. Langsomste leveringsfirma jeg nogensinde har oplevet

Bestilte levering 29 maj

Bestilte levering 29 maj. nu er det den 17 Juni og har stadig ikke fået min pakke... Det er mig der har været nødt til at række ud efter svar på hvorfor og hvornår jeg kan regne med den kommer. og de bliver med med at sige madag eller tirsdag. det er så 3 uger de sagde det første gang. Kan virkligt ikke anbefale dette firma. Alt for dårlig

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vælg SwedSped hvis du IKKE vil have din vare…

Virkelig dårlig service. Lad vær med at vælge SwedSped som leveringsvirksomhed!!!

Jeg, og mange andre, har ventet i over en måned på en pakke… Når man skriver til dem får man samme generiske svar og samme undskyldninger - det er til ingen nytte. Derudover kan man heller ikke få kompensation, selvom de som “leveringsvirksomhed” ikke kan levere varen til en…

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang leveringstid og ringe kundeservice

Leveringstiden på hjemmesiden står beskrevet som 2-5 hverdage, her en lille måneds tid efter min bestilling har jeg stadig ikke modtaget nogen info eller min pakke.
Linda fra kundeservice er derudover ikke til nogen hjælp, hun må være et socialt eksperiment.
Derudover gives der ikke kompensation, nu hvor man på ingen måder kan opfylde kravene for den service de yder. 0/5

17 juni 2026

Jeg har bestilt den 29.05

Jeg har bestilt den 29.05, og har ikke modtaget min ordre. Der er heller ikke status på ordren.

Hver gang jeg skriver til dem, svarer de "din ordre bliver sendt til dig i løbet 2-4 dage"

29 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt for langsom afhentning.

Har en bestilling fra Sverige - fra 26/5-26 der stadig dags dato ikke er kommet.

Først var det dem der havde problemer iflg deres kundeservice og nu afsender - label er stadig ikke oprettet iflg tracking.

Iflg hentes den i løbet af “et par dage” - der har jeg så ventet 14 dage på!

14 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en levering fra Sverige d

Jeg bestilte en levering fra Sverige d. 21 maj 2026. Kan fortælle at den stadigvæk ikke er kommet d. 13 juni 2026. Har prøvet at skrive til deres kundeservice med bliver ved med at få den samme besked om at “den bliver sendt i dag eller i morgen”.

13 juni 2026

Ingen kundeservice

Ordre bestilt d. 2/6. D. 10/6 har den stadig ikke forladt deres terminal.

I 3 dage har jeg fået samme auto svar fra deres kundeservice omkring, at “de sidste pakker gøres klar i dag.”

Så det er umuligt at få fat på en kundeservice medarbejder og de overholder ikke deres leveringstider.

Elendigt firma.

10 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Noget af den dårligste service

Noget af den dårligste service, jeg nogensinde har oplevet. Jeg har købt og betalt for en vare, men Swedsped er tilsyneladende ikke i stand til at levere den. I stedet for at komme med en løsning eller en realistisk leveringsdato, bliver jeg mødt af de samme standardundskyldninger igen og igen: “driftsproblemer”, “intern sygdom” og andre bortforklaringer.

Hver eneste henvendelse resulterer i et næsten identisk svar, som om ingen rent faktisk læser mine mails. Der er ingen ansvarstagen, ingen opfølgning og ingen reel kundeservice. Det virker som om, deres eneste strategi er at trække tiden og håbe, at kunden giver op.

Når en virksomhed tager imod kundernes penge, bør den også kunne levere den vare, der er betalt for. Hvis der opstår problemer, forventer man ærlig kommunikation og konkrete løsninger – ikke endeløse standardbeskeder og tavshed.

Min oplevelse har været frustrerende fra start til slut. Jeg sidder stadig uden den vare, jeg har betalt for, og uden nogen troværdig forklaring på, hvornår eller om den overhovedet bliver leveret.

Kan på ingen måde anbefales.

10 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Levering af snus - total skuffelse

Bestilte snus på snusgiganten med levering gennem SWEDSPED i slutningen af april måned, jeg får dog først en opdatering i slut maj, efter talrige forsøg gennem hele maj måned på at kontakte dem for at få en opdatering, hvor der står at ordren er annulleret. Jeg får heldigvis mine penge tilbage, og som undskyldning vil de give mig en rabatkode. Rabatkoden virker sjovt nok ikke på hverken den ene eller anden hjemmeside da jeg igen forsøger bestille gennem dem igen her i slut maj måned. Leveringstiden skulle være ca. 3-5 dage, men vi nærmer os nu 2 uger fra bestillingsdatoen. Stadig ingen opdatering efter talrige forsøg på at nå ud til dem.

28 mei 2026

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.