Lækkert slik, købte en blandet pose. Det meste smagte godt, vil dog prøve bland-selv næste gang. Var ikke vild med ingefær/chokolade samt karameller. Hurtig levering, ingen brud på poserne. Sweetso... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hurtig levering, venligt personale og lækkert økologisk og smagsfuldt slik uden farvestoffer og e-numre. Er fan af man kan blande små mini slikposer og selv bestemme hvilken slags slik poserne skal in... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dejligt med mulighed for lækkert slik til ungerne. Blev mødt i telefonen i forståelse for navn på poserne og endda lyserød og blå bånd på poser til pige og dreng. Poserne så lidt kedelige ud på hjemme... Toon meer
Super lækkert udvalg, med mange veganske varianter. Elsker at alt også er økologisk. Slikbutikken er familieejet, og slikmutter (Katrine) er fantastisk. Her får du ikke kun en professionel, men også e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Sweetsorganic er Danmark økologiske online bland selv slik butik. Vores slik er lavet af det, det smager af! Det indeholder ingen e-numre, ingen kunstige tilsætningsstoffer og ingen kunstige farvestoffer. Unjunked og bare bedre.... Vi har nøje udvalgt vores lækkerier ved små økologiske producenter rundt. Vi pakker din slikpose og den leveres hurtigt til din dør.
Contactgegevens
Johan Bittmannsvej 2c, 7850, Stoholm Jyll, Denmark, Denemarken
- hej@sweetsorganic.dk
- sweetsorganic.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Sweetsorganic sælger uimodståeligt slik😋
Sweetsorganic har samlet det lækreste og mest smagfulde økologiske slik i en overskuelig webshop. Udvalget er stort, og deres kundeservice er helt i top!
De bedste anbefalinger herfra…

Smag og kvalitet.
Hos Sweetsorganic er der altid fokus på den gode og hurtige service. Sweetsorganic skuffer heller aldrig med kvalitet og smag - man er ikke i tvivl om at slikket er nøje udvalgt. Der er ligeledes et stort og varieret udvalg - jeg vil mene der er noget for enhver smag.
Nu har jeg efterhånden bestilt derfra nogle gange og det har jeg tænkt mig at fortsætte med.

Antwoord van Sweetsorganic
Super hurtig levering og god smag - mums!
Super hurtig levering! Vi bestilte torsdag, og det nåede frem i tide til fredagsslik :). Og så smager det samtidigt fantastisk!

Antwoord van Sweetsorganic
Det er virkelig skønt at kunne købe…
Det er virkelig skønt at kunne købe økologisk slik, og mine børnebørn synes at det smager virkelig godt :-)

Antwoord van Sweetsorganic
Dejligt udvalg af lækkert og frisk…
Dejligt udvalg af lækkert og frisk slik. Hurtig levering. Jeg er stamkunde allerede!

Rigtig god service
Rigtig god service
Jeg havde fået et gavekort til Sweetsorganic og det fremgik dengang ikke tydeligt hvordan købet blev trukket samt afsendelsen. Jeg ringede og fik rigtig god vejledning og service, og modtog min bland selv pose 2 dage efter. Derudover passer beskrivelserne af slikket til smagen og konsistensen.

Virkelig lækre sager
Virkelig lækre sager, men lidt dyrt når der kommer fragt oveni prisen. Det er ikke noget, jeg vil gøre så ofte.

Vidunderlig service
Vidunderlig service, lækre produkter, hurtig levering.. alt er godt❤

Super lækkert koncept
Super lækkert koncept! Slikket smager godt, frisk og lækkert og det er altid pakket super fint! Altid en skøn oplevelse🤩

Lækkert økologisk slik
Nem hjemmeside, god service, hurtig levering og ualmindelig lækkert slik 😊

Antwoord van Sweetsorganic
Lækkert slik i super god kvalitet
Lækkert slik i super god kvalitet. Der er så meget smag i, og familien elsker det. Hurtig levering og god service.

Antwoord van Sweetsorganic
Det hele er så indbydende hos…
Det hele er så indbydende hos Sweetsorganics. Økologisk guf i høj kvalitet lige ind af døren. Og så får man lynhurtigt sin bestilling. Hvad mere kan man ønske sig? Eneste ulemper er at alle lækkerierne hurtigt forsvinder fra posen. 😄De varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van Sweetsorganic
Lynhurtig levering, og lækkert slik!
Meget tilfreds med produkt og service hos Sweetorganic.

virkelig fine og smagfulde poser
virkelig fine og smagfulde poser
vi var meget tilfredse

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.