Så fina örhängen. Dock hade jag önskat dom skrev ut måtten på örhängena på sidan. Dessa va mycket större än jag trodde. Stod bara gram. Men som sagt älskar dem oavsett. Jättefint inslaget. Kommer defi... Toon meer
Fantastiskt armband! Blev förvånad när jag öppnade och hittade min beställning inslagen i en fin förpackning. Tack snälla! Snabb, enkelt och grym service jag fick av Anna 😀👍🏻
Jag råkade av en händelse på er hemsida vilket jag är glad för. Något nytt och annorlunda. Är nöjd med mitt halsband. Stilrent,snyggt och lagom stort för mig. Fint inslaget. Snabb service och leverans... Toon meer
Kedjan är kortare i verkligheten än på bild och det går inte att välja längden heller . Snyggt smycke men jag blev besviken, kommer inte använda det , tyvärr
SWEVALI Vision är att vara första valet inom trendiga fashion i Sverige. Svensk design och utveckling. Hög kvalité. Rätt pris.
Industrigatan 44b, 57138, Nässjö, Zweden
Bästa produkt köpte för min fru hon älskade bra pris och Bästa quality
Snyggt armband, gav bort det som gåva.
Födelsedagspersonen mycket nöjd o glad över armbandet.
Snabb leverans👌
Allt som jag köpte är mycket bra och topen kvalitet tack så mycket Swevali 🌹❤️⚘️🌹❤️😘🌹⚘️🌹🌷
Fint smycke och kom i en fin ask med personlig hälsning.
Väldigt nöjd med armbandet. Fint paketerat med fin ask. Rekommenderas.
Snyggt smycke men jag blev besviken, kommer inte använda det , tyvärr
Så fint inpackat och prisvärt armband. Väldigt nöjd med köpet och rekommenderar varmt sidan!

Antwoord van SWEVALI
Snabb leverans , armringarna är jätte fina jag är jätte nöjd bra kvalitet tack 🤩

Antwoord van SWEVALI
Snabb leverans, fint present förpackning med trevlig hälsning brev .

Antwoord van SWEVALI
Snabb leverans och fin brev från Emma och jag är nöjd med min beställning tack så jättemycket