1. Film- en videoproducer

SwiftFlight FPV levert professionele dronebeelden met een focus op FPV-dronevideo’s. Of het nu gaat om sport, evenementen, vastgoed of promoties, wij zorgen voor unieke en dynamische content die jouw project op een opvallende manier in beeld brengt.

4,3

Uitstekend

Als je een goede drone-videograaf zoekt, kies Luuk!

Luuk heeft kosteloos dronebeelden gemaakt voor het benefietdiner van onze stichting Habitat for Humanity. Hij heeft zich volledig ingezet en prachtige beelden gemaakt van hoge kwaliteit. En dat allemaal voor een 'klant' waar hij niks aan verdient...

Aanrader dus als je een goede drone-videograaf zoekt! We waren erg blij met hem.

4 maart 2026

Drone video met raceauto’s

In een relatief kort tijdsbestek hebben we ter plaatse samen met Luuk een passende choreografie voor de video bedacht. Hij is super enthousiast en creatief en dat is terug te zien in zijn productie. Die had hij al vlot gemonteerd na de opnames die hij op onze locatie gemaakt had.

18 december 2024

Burnside skatepark overview

Het idee lag al een tijdje op tafel om een overview door de vernieuwde wereld van Burnside vast te leggen. Beginnende bij de originele voordeur een rondje door de winkel, via het café naar het skatepark waar verschillende skaters, bmx’ers en inliners tricks doen op het moment dat Luuk langs komt vliegen. Dit koste wat organisatorische voorbereiding, maar was binnen een half uur gefixt!
Luuk heeft veel ervaring en weet precies hoe en wat betreft fpv drone filming. Wat er mooi uitziet en hoe je de beelden kan upspicen!
Bedankt voor de heerlijke samenwerking!

Team Burnside

24 februari 2025

Antwoord van SwiftFlight fpv

Dank voor de mooie woorden Team Burnside! we vinden elkaar vast in de toekomst voor andere mooie projecten!

Alleen maar positief

Top-product afgeleverd. Professioneel proces en sterk in communicatie. Luuk dacht actief mee over mogelijke routes voor de shot waarbij hij goed alle wensen meenam. Naast het soepel manoeuvreren door een uitdagende locatie ging ook het aansturen van het team en acteurs voor de shot op een fijne en effectieve wijze.
Bedankt Luuk!

4 juli 2024

Antwoord van SwiftFlight fpv

Dank voor je review Hidde, ik kijk uit naar een volgende samenwerking!

Professioneel!

De samenwerking verliep direct soepel. Luuk denkt mee en zet zich 100% in om tot een mooi eindproduct te komen. Indrukwekkend om te zien hoe hij de drones manoeuvreert door kleine ruimtes. Bedankt Luuk!

9 januari 2025

Antwoord van SwiftFlight fpv

Dank voor je reactie Sam! kijk uit naar volgende samenwerking met jullie.

Zeker een aanrader!

Ik vraag Luuk vaak bij videoproducties voor aanvullende drone-beelden. Niet alleen komen deze beelden er altijd strak uit te zien, maar Luuk is tevens ook erg fijn om mee te werken. Zowel voor opdrachtgever als de eventuele klanten die bij de draaidagen zijn. Luuk is altijd een goede toevoeging!

1 november 2024

Antwoord van SwiftFlight fpv

Dankjewel Frank, ik kijk uit naar de volgende samenwerking!

Ik heb aan Luuk gevraagd of hij een…

Ik heb aan Luuk gevraagd of hij een mooie drone video van mijn nieuwe sportschool genaamd Holy Fit kon maken. Nog diezelfde week lukte het Luuk om langs te komen.
Heeft perfect geluisterd naar mijn wensen en met zijn eigen inbreng eraan toegevoegd is het tot een fantastisch resultaat gekomen. Dank Luuk!

29 november 2024

Antwoord van SwiftFlight fpv

Dankjewel Olaf, fijn om te horen, ik kijk uit naar onze volgende samenwerking