Kan heel kort zijn over deze cholesterolmeter. Ik heb de test op verschillende dagen in totaal drie keer afgenomen direct in de wachtkamer van het ziekenhuis na dat ik daar bloed heb geven om cholest... Toon meer

De cholesterol meter 3 in 1 is echt een waardeloos apparaat. Zoals ik hier ook vaak beschreven zie worden .de eerste voldeed nooit. Toen tweede apparaat gekregen. Alleen maar errors e5 te weinig... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

n/a

2,5

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Op voorwaarde dat je de meting goed…

Op voorwaarde dat je de meting goed verzorgt zijn de resultaten zeer betrouwbaar. Ik krijg elke 3 weken een controle in het ziekenhuis (voor bloedtransfusie) en die bevestigen gewoon altijd de eerdere thuismeting. (afwijking hooguit 0.5)
Beetje jammer dat, ook door dat extra capillair buisje, de prijs aan de hoge kant is, maar dan meten we maar een keertje minder vaak :-)

28 oktober 2025

Zeer nauwkeurige metingen van Hb

Wegens bloedarmoede krijg ik gemiddeld eens in de vier weken een bloedtransfusie. Daarbij wordt dus altijd het Hb gemeten in het labo van de kliniek. Tussenin gebruik ik jullie Hb meter en daarom kan ik perfect oordelen over de nauwkeurigheid! De meting van dit capillair bloed ligt gewoonlijk 0.5 hoger dan de meting van het arterieel bloed. Dat is geen noemenswaardige afwijking! Voor mij dus 10 op 10.

16 juni 2025

Waardeloos apparaat, zonde geld

De cholesterol meter 3 in 1 is echt een waardeloos apparaat.
Zoals ik hier ook vaak beschreven zie worden .de eerste voldeed nooit. Toen tweede apparaat gekregen. Alleen maar errors e5 te weinig bloed .. terwijl buisje vol zat en druppels goed dik waren. De huisarts assistent heeft me 5 keer geholpen. En lukte ook niet . Sinds drie jaar 2 apparaten nooit goede meting kunnen krijgen..dus gemaild weer en nu was apparaat te oud om terug te sturen...maar ja ik wil normaal gesproken 2 keer per jaar een meting doen. Dus dan gaat een jaar snel. Terwijl je hem amper hebt gebruikt. Goed verkoop zo voor een heel duur apparaat wat voor geen meter werkt .
Jammer hoor dat ze bij dit bedrijf verder geen hulp aanbieden. Wel een keer nieuw apparaat gehad. Maar die geeft ook alleen maar e5 code. Net als de vorige.
Waardeloos. Niet kopen. Gewoon bloed prikken is minder frustratie minder stress ...

1 juni 2024

Mission Cholestterol Meter

Kan heel kort zijn over deze cholesterolmeter.
Ik heb de test op verschillende dagen in totaal drie keer afgenomen direct in de wachtkamer van het ziekenhuis na dat ik daar bloed heb geven om cholesterol te bepalen (dus bijna geen tijdsverschil). Alle keren bleek achteraf de uitslagen STERK af te wijken met de uitslagen van het lab. Trek hier zelf maar je conclusie uit

7 maart 2024

Ik heb de mission control nu 2 jaar

Ik heb de mission control nu 2 jaar en misschien 15 keer gebruikt waarvan 10 keer een extra poging omdat de uitslag een foutmelding aangaf. Nu krijg ik een E1 foutmelding, alles geprobeerd maar probleem blijft.

Snel reactie gehad met Swiss point is het probleem is fantastisch opgelost!

19 november 2022

Beste Ton
dank voor je berichtje. Wat vervelend dat er iets niet goed gaat.
We helpen je graag het probleem op te lossen. Mogelijk dat er een setting niet goed is. Mocht de meter defect zijn dan helpen we daar natuurlijk ook mee.
Kan je mij een mailtje sturen op ben@swisspointofcare.com
MvG
Ben

Alles prima

Houd rekening met de bezorgtijden van de vervoerder

21 mei 2022

Dear Johan
Thanks for letting us know your feedback.
Your order was placed on Thursday afternoon May 19th and handed over to GLS for delivery that same day May 19th
GLS usually deliver to Netherlands in 1 or 2 working days.
I checked with GLS and it should be delivered on Monday.

On May 19th at 13.35 an email was sent to you explaining the process.
And in the evening you should have received a track and trace fro m GLS.
If you did not receive these emails please check your spam folder.

If you need further information or want us to resend the track & trace information, kindly send a message to our info@swisspointofcare.com

Have a great weekend
Laura
Swiss Point of Care

Goede producten

Goede producten; snel bezorgd

12 maart 2022

Hallo,

Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze producten en dienstverlening, en bedankt voor de geweldige beoordeling op Trustpilot.

Michael

Erythritol Premium Zoetstof Go-Keto is de beste suiker vervanger die je maar kan wensen!

Erythritol Premium Zoetstof Go-Keto is de beste suikervervanger die je maar kan wensen! Het heeft allemaal voordelen vergeleken met normale suiker. Het heeft een glycerine index van 0 op je suikerwaardes (vooral belangrijk voor suikerpatiënten). Het heeft ook nog eens 0 calorieën en is zelfs goed om je aderen te repareren, wat bleek uit onderzoek!

Ik had al een paar andere merken geprobeerd, maar ik vind de Erythritol van Swiss Point of Care de beste! Ten eerste omdat deze de goedkoopste prijs hebben voor 1000gr maar ook omdat het bedrijf erg snel levert en klantvriendelijk is!

Dit bleek vooral toen ik mijn 2 x 1000 gr erythritol kreeg en er eentje (door hoogstwaarschijnlijk slordig GLS vervoer) gescheurd was en er wat suiker in de doos lag. Ik heb dit onmiddellijk gemeld en kreeg gelijk (klantvriendelijk) een nieuwe zak opgestuurd (vanuit hun distributiecentrum), die ik de dag daarna ontving in goede staat!

Dus een echte aanrader dit product als zowel de verkoper!

11 februari 2022

Beste Ferry,

Bedankt voor je goede review and fijn om te horen dat de Erythritol die wij hebben nagestuurd goed is aangekomen.
Michael

We zijn nu 2.12.21 en nog steeds niets…

We zijn nu 2.12.21 en nog steeds niets ontvangen !!! Bestelling geplaatst op 21.11.21

2 december 2021

Beste Yves,
Wij hebben de track en trace gecontroleerd van je bestelling, en je bestelling is op 30-11 aangeboden maar schijnbaar is het adres foutief opgegeven tijdens de bestelling. Zou je contact met ons kunnen opnemen via info@swisspointofcare.com zodat wij dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen?

Probleem met cholesterolmeter Mission 3-1

Omdat de meter steeds op Error-5 kwam uiteindelijk contact gezocht met Swiss-Care. Direct vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Stap voor stap alle handelingen doorgelopen en één foute instelling gereset. Volgende morgen weer Error-5=te weinig bloed en opnieuw gebeld. Alhoewel de teststrips nog niet verlopen waren werd er een nieuw doosje gestuurd. Was er reeds de volgende dag. En het werkt nu allemaal naar behoren. Met dank voor de geduldige uitleg en snelle reactie.

23 november 2021

Ik heb nog altijd mijn parket niet…

Ik heb nog altijd mijn parket niet ontvangen

9 oktober 2021

Beste Ahlam Ali Khamis,
We zien dat je je bestelling op 11 oktober hebt ontvangen, 3 werkdagen nadat je je bestelling hebt geplaatst. Wij hebben je emails gestuurd en een bericht achtergelaten op je voicemail en horen graag van je.

duidelijke site

duidelijke site, vlotte levering

24 september 2021

Beste Miriam,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze website en snelle levering van je bestelling. Bedankt voor je review!
Michael

Snelle levering en duidelijke bestel…

Snelle levering en duidelijke bestel mogelijkheid, prima website!

20 september 2021

Beste Robert,
Bedankt voor de fantastische review en wij zijn erg blij om te horen dat je bestelling snel en goed is aangekomen. Als er iets is wat ons customer service team voor je kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op via info@swisspointofcare.com.

Prima apparaat

Prima apparaat. Makkelijk in te stellen.

31 augustus 2021

Beste Chris,

Bedankt voor je review and goed om te horen dat je de meter eenvoudig hebt kunnen instellen. Mocht je toch nog vragen hebben email ons dan op info@swisspointofcare.com.
Groet,
Michael

Bestelde producten binnen 24 uur geleverd.
Alles van goede kwaliteit.
Perfect

24 augustus 2021

Hi Sonja,

Bedankt voor de complimenten en wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent de bezorgen en de kwaliteit van de producten die je bij ons besteld hebt.