Swissquote Reviews 4.095

4. Financiële instelling
  5. Beleggingsadvies
  6. Effectenmakelaar

Over Swissquote

Swissquote is Switzerland’s leading digital bank, offering a complete 360° spectrum of financial services – from everyday banking to global trading and long-term investing.

Our ambition is to make finance accessible to everyone by combining the security of Swiss banking with cutting-edge technology. Through our platforms, clients benefit from innovative, secure, and intuitive solutions covering payments, savings accounts, mortgages, leasing, and debit cards. In addition, we provide direct access to global stock exchanges, Forex and CFD markets, as well as a wide range of crypto assets – more than three million financial products in total. Whether it’s for daily transactions, building wealth, or diversifying investments, Swissquote empowers clients to manage their money with confidence, anytime and anywhere.

As of December 2024, Swissquote manages more than CHF 76.3 billion in assets, supported by record net new money inflows of CHF 8.3 billion. This marks an impressive 31.5% growth year-on-year. Headquartered in Gland, Switzerland, the Group operates offices in Zurich, Luxembourg, London, Malta, Bucharest, Cyprus, Dubai, Hong Kong, Singapore, and Cape Town. Swissquote Group Holding Ltd is listed on the SIX Swiss Exchange (symbol: SQN).

We are also the 100% owner of Yuh, Switzerland’s favourite financial mobile app, designed especially for the younger generation. Yuh combines banking, investing, and payments in one smart, simple, and budget-friendly app – a fresh way to start your financial journey.

Houd rekening met het volgende

3,5

Gemiddeld

4K reviews

Swissquote is een betrouwbare partner om mee te beleggen

Swissquote is een simpele, veilige, laagdrempellige manier om zelf te beleggen in aandelen en obligaties. De kosten zijn laag zodat ook handelen met een beperkt budget al kan lonen. Met handige app kun je de beurs moeiteloos volgen.

23 september 2025
Logo Swissquote

Antwoord van Swissquote

Beste Mr. Groben,

hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het doet ons plezier te horen dat u onze app als eenvoudig, veilig en gebruiksvriendelijk ervaart en dat de lage kosten u helpen ook met een kleiner budget te beleggen.

Met vriendelijke groet

30 november 2023
Logo Swissquote

Antwoord van Swissquote

Dear Mr. Behrend,

Thank you for your kind rating.

We are pleased to read, that you are happy with our services.

Kind regards,

Swissquote Bank Ltd

Reviews in alle talen tonen. (4.095 reviews)