Een hele fijne oplossing voor wie een vliegreis wilt maken maar geen grote koffer wilt aanschaffen of bewaren. Wij hebben er zelf geen ruimte voor thuis en ik zou deze service dan ook ongetwijfeld... Toon meer

Alles op tijd en als afgesproken: SwitchCase is een aanwinst voor de reiziger zonder eigen koffer. Wel behoefte aan een gebruiksaanwijzing voor het sluiten en openen van de koffer.

Super dit briljante concept van koffer huren! Ik wilde een koffer kopen voor wintersport maar goeie, degelijke koffers zijn prijzig en toen hoorde ik van dit concept en heb meteen een koffer besteld,... Toon meer

"Afgelopen week een grote koffer gehuurd bij SwitchCase en ik ben echt superblij met de keuze! De koffer was ruim, netjes en heel stevig – precies wat ik nodig had. Het reserveren ging heel gemakkelij... Toon meer

1. Koffer- en tassenwinkel
  2. Apparatuurverhuurbedrijf
  3. Reisartikelenwinkel

Bij SwitchCase huur je gemakkelijk en snel duurzame reisbagage met thuisbezorg- en ophaalservice! Wij van SwitchCase willen dat iedereen op een leuke en efficiënte manier kan bijdragen aan een betere en groenere wereld. Wij zorgen ervoor dat je gemakkelijk hoge kwaliteit reisbagage kunt gebruiken wanneer je er een nodig hebt. Hierdoor creëeren we gezamenlijk een duurzaam alternatief en meer reisgemak. Check onze website voor meer ;)

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Super fijne koffer gehuurd van een heel sympathiek bedrijf. Wat een gemak

Ik heb een heel fijne koffer kunnen gebruiken tegen een redelijke prijs. Het contact met het bedrijf was zeer laagdrempelig, snel en uiterst prettig. Vooraf en ook tijdens de huur.
Alles was van begin tot eind op maat en secuur geregeld. Het is gewoon een luxe om op deze manier op reis te gaan met een koffer die wordt gebracht en gehaald. Ook over de breng- en haaltijden kan worden overlegd.
Voor herhaling vatbaar en aan te raden

3 november 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Stefanie, ontzettend bedankt voor deze mooie review! We zijn altijd op zoek naar het overtreffen van de verwachtingen, en dat lijkt goed gelukt te zijn! Nogmaals bedankt :)
Tot de volgende keer! Groeten, team SwitchCase

De reis naar IJsland

Met een drukke vakantie naar IJsland in aantocht kwam ik erachter dat ik één van de meest belangrijkste en essentiële dingen niet had: een koffer. De laatste had ik namelijk gebruikt om m’n ex vriend in te vervoeren.

Die koffer dus kwijtgeraakt ergens op de bodem van de Maas met een paar blokken beton en ik was dat in de haast even vergeten.

Tot mijn verbazing kreeg ik vrijwel direct een advertentie te zien van SwitchCase en heb ook niet twee keer getwijfeld en meteen een koffer gehuurd. Hij werd netjes door een prachtige dame afgeleverd op het afgesproken moment en het avontuur met de koffer kon beginnen.

Het is een nieuwe koffer van Samsonite en is van alle luxe voorzien. Ik kon alles meenemen en in veiligheid is alles teruggekomen.

De koffer werd de dag na mijn vakantie weer opgehaald, ik heb de jongeman een kop koffie aangeboden en heb hem heel de slideshow van mijn vakantie laten zien.

Kortom, goeie service, stevige en betrouwbare koffers, leuk personeel en een vlot verhuursysteem!

Groetjes,

Een nieuwe vaste klant!

19 oktober 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Jeroen, wauw! Wat een komische review zeg! We stonden echt even versteld toen we begonnen te lezen, maar al gauw hadden we door dat het om een flinke portie humor ging :)
Ontzettend leuk om te lezen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad! We worden er ook altijd super enthousiast van als klanten hun reisverhalen met ons delen. Way to go!
Tot de volgende Jeroen! Groeten team, SwitchCase

Voor elke reis precies de goede maat koffer thuisbezorgd.

Ik heb voor een lang weekend de Traveller gehuurd. Prima koffer in precies de goede maat. Bezorgen en ophalen verliep exact volgens de afspraak. Ik hoef de koffer niet ergens op te bergen en kan de volgende keer zo nodig weer een andere maat huren.

12 oktober 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Thea, bedankt voor je mooie review! Tot de volgende keer! Groeten team, SwitchCase

Top kwaliteit koffers voor een lage prijs!

Top kwaliteit koffers en beschikbaar in verschillende maten! De koffer werd op de afgesproken tijden afgeleverd én ook weer opgehaald. Ideale en betaalbare oplossing voor je vakantie of zakenreis.

25 september 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Daniël, Thanks voor deze leuke review! Tot de volgende! Groeten team, SwitchCase

Voor herhaling vatbaar!

Wij hebben niet zo vaak 3 grote koffers nodig. Dus deze zomer 2 gehuurd. Wat een goed concept!

We hadden 2 state of the art koffers (niemand wilde onze eigen koffer gebruiken want die had niet van die coole wieltjes), ze werden keurig thuisbezorgd en weer opgehaald.

Één van de koffers kwam een dag te laat terug want was niet met het vliegtuig meegekomen maar ook dat was geen probleem. Voor mij de ideale oplossing, zeker als je niet veel opbergruimte in huis hebt.

27 juli 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Heleen, bedankt voor deze leuke review en het delen van je ervaring! See you next time! Groeten team, SwitchCase

Alles op tijd en als afgesproken:

Alles op tijd en als afgesproken:
SwitchCase is een aanwinst voor de reiziger zonder eigen koffer.

15 augustus 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Marianne, bedankt voor je review! Goede tip die gebruiksaanwijzing! Daar kunnen we zeker wat mee :)
Tot de volgende keer! Groeten team, SwitchCase

Huur backpack

Nette backpack, goede service en makkelijk te bereiken. Zeker voor herhaling vatbaar.

7 augustus 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Jorn, Thanks voor je review :)
Tot de volgende keer! Groeten team, SwitchCase

Topbedrijf

Topbedrijf! Super service, alles ging netjes en er werd duidelijk gecommuniceerd!

31 juli 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Klaas, thanks voor je mooie review! Tot de volgende keer! Groeten team, SwitchCase

Super het lenen van een rugzak!

Heel goed verzorgd. Brengen en halen. Netjes op tijd. Schone rugtas! Ik vond het TOP!

11 juli 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Leontine, super bedankt voor je review! Tot de volgende! Groeten team SwitchCase

Uitstekende koffers en topservice

Koffers voldededen helemaal aan de verwachtingen; ruim, goed sluitbaar en stevig. Contact met SwitchCase was vlot en uiterst prettig. Kortom: fantastische service!

9 mei 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi G.D. Bos, thanks voor je leuke review! Tot de volgende! Groeten team SwitchCase

Prettige samenwerking

Even twijfel gehad om dit te doen maar ZEKER geen spijt van! Duidelijke communicatie en keurig op tijd geleverd. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken aangezien ik geen ruimte thuis heb om twee grote koffers te bewaren.

1 mei 2023

Antwoord van SwitchCase

Hoi Bryan, bedankt voor je review en wat top om te horen dat we je hebben kunnen overtuigen! Tot de volgende! Groeten team SwitchCase

Probleemloos geregeld

Ik had op korte termijn een koffer nodig, dit was geen probleem en alles was goed geregeld. De koffer werd snel afgeleverd en ook weer netjes opgehaald. Goede kwaliteit van de koffers ook, kan veel in qua gewicht omdat de koffer zelf heel licht is. Heel fijn dus!

24 april 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Erica, thanks voor je review! Goed om te horen dat de koffers ook aan je verwachtingen voldeden :) Tot de volgende! Groeten team SwitchCase

Fijne service! Goede kwaliteit

fijne service! alles was goed geregeld. ik had met spoed een koffer nodig dus SwitchCase was mijn redder in nood! koffer is van goede kwaliteit, ruim en licht van gewicht.
zeker een aanrader!

6 maart 2023

Antwoord van SwitchCase

Hoi Jo, leuk om te horen dat wij je konden helpen ;) Tot de volgende! Groeten team SwitchCase

Super aanrader!

Mooie, nette, goede kwaliteit koffers met perfecte service. Makkelijk in gebruik met een veiligheidsslot. Heel fijn om er een te huren als je geen zin hebt om koffers in je huis op te bergen. Zeker een aanrader!

4 mei 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Bo, bedankt voor het delen van je ervaringen! Tot de volgende! Groeten team SwitchCase

Top service

Top service! Erg gemakkelijk en zeker een aanrader.

30 april 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Esperance, bedankt voor je review en het aanraden van onze service! Tot de volgende keer! Groeten team SwitchCase

Topbedrijf en service!

7 april 2023

Antwoord van SwitchCase

Hoi Jet, dankjewel voor je positieve review! Tot de volgende! Groeten team SwitchCase

Ik heb erg goede ervaringen!

Ik heb erg goede ervaringen met SwitchCase. Ze verhuren mooie backpacks en koffers en de bezorging en het ophalen verlopen vlekkeloos!

6 maart 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Myrthe, thanks voor je review en mooi om te horen dat de backpacks en koffers goed bevielen. Tot de volgende keer! Groeten team SwitchCase

Switchcase zeer aanbevelingswaardig

Makkelijke website voor het plaatsen van een bestelling. De koffer wordt persoonlijk thuis gebracht (met persoonlijke booschap), en wordt ook weer opgehaald. Een koffer/rugzak kan voor meerdere dagen apart besteld worden (dus niet alleen per week), geen borgstelling.
Al met al een zeer positieve ervaring. Heeft u een koffer nodig dan kan ik switchcase zeer aanbevelen.

18 februari 2023

Antwoord van SwitchCase

Hi Paul, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te horen dat onze service zo goed op jouw wensen aansluit en bedankt voor de aanbeveling.
Tot de volgende! Groeten team SwitchCase