Op 18 januari besteld, helaas nogsteeds niet binnen. Na 3 weken gemaild maar customer support zegt enkel dat er binnen enkele dagen updates zullen komen, dat is waar maar helaas nogsteeds niks ontv... Toon meer

29 november besteld denkende dat jullie in Assen gevestigd zijn. Na een aantal dagen bleek dat jullie gewoon een Chinees bedrijf zijn. Inmiddels 16 december en bestelling nog altijd NIET ontvangen!! O... Toon meer

*Mooi product *Origineel * mooie kwaliteit * mooie stevige licht gouden lijst (deze moet je zelf in elkaar zetten) * communicatie omtrent bezorging vd producten wat verwarrend. *Product op ma... Toon meer

Na het uploaden van de originele foto en wat informatie worden er een aantal voorstellen gedaan waaruit je kunt kiezen. Na drie weken kreeg ik het eindproduct en was blij verrast over het resultaat. E... Toon meer

1. Cadeauwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel

Personalized canvases for family, couples, pets and more! Make your own unique artwork from your favorite memories.

3,4

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Spoorloos en onder de naam Memori-sentimentals.com verder gegaan

In januari een bestelling geplaatst bij Sylvani. Inmiddels zijn we maanden verder en nog steeds niks ontvangen. Na drie weken gemaild naar customer support: standaard antwoorden dat er “binnen enkele dagen een update” komt. Die updates kwamen inderdaad – maar een pakket? Ho maar.
Na lang aandringen kregen we uiteindelijk een mail met het aanbod om het product met 50% korting te houden. Maar we gingen daar niet mee akkoord – logisch, we hadden nog steeds niks ontvangen! Sindsdien: radiostilte.
Wat blijkt nu? Sylvani gaat gewoon verder onder een andere naam: Memori-sentimentals.com – dezelfde oplichting, andere verpakking. Mijn schoonzusje is daar ook al slachtoffer van geworden. Alles is duidelijk goedkope Chinese dropshipping-rotzooi, totaal niet zoals geadverteerd, laat staan “handgemaakt”.
Ik lees hier dat we niet de enigen zijn die zijn opgelicht. Trap hier alsjeblieft niet in!

11 januari 2025

Onbetrouwbaar

Ook wij hebben heel lang moeten wachten op het jasje. Geen bevestigingsmail, geen factuur, geen track code.
Terugsturen kost ons 21 euro, nou dat gaan we niet doen. Uiteindelijk via mail het voorstel dat we het voor 50% korting mogen houden.
We hebben via klarna. Nu zeggen ze dat we eerst het hele bedrag moeten betalen en dat we dan 50% terug krijgen. Dat gaan we niet doen.
We hebben een klacht ingediend bij klarna. Zij gaan onderzoeken.
Laten het bedrijf het bedrag maar aanpassen. Ik betaal nu even helemaal niets.
Koop er niets, alles duurt lang. Ik vertrouw het niet.
Gelukkig alle mails bewaard.

24 maart 2025

Hey Ilse,

We vinden het echt vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is absoluut niet normaal, aangezien ons systeem is ingesteld om automatisch e-mails met order- en trackingbevestigingen te versturen. We begrijpen je frustratie volledig en we willen dit voor je rechtzetten.

Zou je ons een e-mail kunnen sturen en deze aan mij willen richten op support@sylvani.com? Ik wil dit probleem graag persoonlijk onderzoeken en de beste oplossing voor je vinden.

Ik kijk uit naar je e-mail, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Jeffrey | Sylvani Team

19-02 een bestelling geplaatst deze…

19-02 een bestelling geplaatst deze helaas niet ontvangen. Track and trace code geeft al 11 dagen aan dat de bezorgtijd onbekend is. Sylvani regeert 1 keer in de 1 a 2 dagen op de mail die ik stuur. Steeds krijg ik een beetje het zelfde soort antwoord dat ik de track and trace in de gaten moet houden. Ook contact opgenomen en die geven aan dat Sylvani zelf contact met PostNL moet opnemen om een onderzoek te starten, maar hier krijg ik weinig gehoor op. Communicatie is dus vrij slecht en het is lang wachten of je het pakketje ooit gaat ontvangen

19 februari 2025

Hoi Sanne,

Het spijt ons enorm dat dit zo frustrerend is. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is om zo lang te moeten wachten zonder duidelijke updates. Hoewel de meeste bestellingen binnen de geschatte tijd aankomen, kunnen vertragingen zoals deze voorkomen en hadden we je absoluut beter moeten informeren.

Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat dit goed wordt onderzocht. Stuur me een e-mail op support@sylvani.com (adres het aan mij), zodat ik de best mogelijke oplossing voor je kan vinden. We stellen je geduld zeer op prijs en we zullen ons best doen om dit recht te zetten.

Jeffrey | Sylvani Team

Ik bestel hier nooit meer

Ik bestel hier nooit meer! Wat een slechte service en communicatie.
25-1 wat besteld voor valentijn, we zijn een maand verder en nog steeds niets binnen.
Enkel een sorry en de status van de bestelling die ik zelf ook kan zien. Heb je dus net hele-maal niets aan.
Hopelijk komt het überhaupt nog binnen en ben ik niet m'n geld kwijt.

26 februari 2025

Hoi Nikkie,

Het spijt me echt dat dit zo'n frustrerende ervaring voor je is geweest. Ik begrijp volledig hoe teleurstellend het is om zo lang te moeten wachten, vooral op een Valentijnscadeau. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en ik waardeer je geduld enorm.

Ik zou dit graag persoonlijk voor je willen onderzoeken en kijken hoe we het goed kunnen maken. Kun je me rechtstreeks een e-mail sturen met je bestelgegevens op support@sylvani.com en deze aan mij adresseren? Ik zal je bestelling controleren en opties voor compensatie onderzoeken.

Nogmaals, mijn oprechte excuses voor alle gedoe, en ik waardeer de kans om het goed te maken voor je.

Team Sylvani

Bij Valentijn met lege handen staan

Wat ben ik teleurgesteld in dit bedrijf, besteld op 23 Januari in de veronderstelling dat ik dan op 14 februari een mooi geschenk aan mijn partner zou kunnen geven. Begin Februari nog niks binnen, dus ik mijn zorgen uitspreken door te mailen naar de klantenservice waarop ik het antwoord kreeg dat het team na de drukke kerstperiode op welverdiende vakantie was, maar 6 Februari weer aan de slag ging. Op 14 Februari stond ik met lege handen bij mijn partner op op 19 Februari als mosterd na de maaltijd met mijn verlate cadeau aan te komen waarbij er ook nog op 1 van de truien een enorme vetvlek zit. Ik bestel hier nooit meer!

20 februari 2025

Hey Debbie,

Ik vind het zo ontzettend vervelend dat deze ervaring je zo heeft teleurgesteld en gefrustreerd. Ik begrijp heel goed hoe ontmoedigend het moet zijn geweest om je cadeau niet op tijd voor Valentijnsdag te ontvangen, vooral omdat je je bestelling ruim van tevoren had geplaatst met de verwachting dat het er zou zijn. En om het dan eindelijk te ontvangen, alleen om erachter te komen dat er een probleem is met een van de truien, dat is absoluut niet de ervaring die we ooit voor onze klanten willen.

We nemen dit heel serieus en ik wil het voor je goedmaken. Verwacht een e-mail van mij. Ik zou dit graag persoonlijk willen onderzoeken en de beste oplossing voor je vinden, of dat nu een vervanging is of een andere manier om deze teleurstellende ervaring goed te maken.

Nogmaals, ik betreur de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Ik waardeer het enorm dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen en als je bereid bent, zou ik graag de kans krijgen om dit voor je om te draaien.

Niets ontvangen

Bestelling gedaan op 24-01 voor valentijn en tot op heden nog niets ontvangen. Meerdere keren gemaild met dezelfde smoezen als onderstaand beschreven. Denk dat ik kan fluiten naar mn geld en bestelling.

18 februari 2025

Hallo,

Het spijt me echt dat je bestelling nog niet is aangekomen, vooral omdat het bedoeld was voor Valentijnsdag. Dat is echt teleurstellend en ik begrijp je frustratie volledig.

Ik wil je verzekeren dat je je bestelling niet vergeet. Hoewel vertragingen nooit zijn wat we willen voor onze klanten, hebben we er actief aan gewerkt om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Als er nog steeds geen updates zijn in je tracking, zou ik dit graag persoonlijk voor je willen bekijken en zien welke opties we hebben om dit recht te zetten.

Zou je contact met ons kunnen opnemen via support@sylvani.com en het aan mij kunnen richten? Ik zal er alles aan doen om te helpen.

Nogmaals, het spijt me echt voor de vertraging en ik waardeer je geduld meer dan ik kan zeggen.

Op 18 januari besteld, nogsteeds niks binnen

Op 18 januari besteld, helaas nogsteeds niet binnen. Na 3 weken gemaild maar customer support zegt enkel dat er binnen enkele dagen updates zullen komen, dat is waar maar helaas nogsteeds niks ontvangen.
Ik lees hier dat er meer mensen last van hebben.

Erg jammer omdat het een verjaardagscadeau was en ik nu laat minute toch nog iets anders heb moeten regelen.

11 februari 2025

Hi Eline,

I’m truly sorry that your order hasn’t arrived yet, especially since it was meant for a special occasion. I completely understand how frustrating and disappointing this must be for you. We never want our customers to be in this situation, and I sincerely regret that we let you down.

While most orders do arrive within the expected timeframe, there have been unexpected delays recently, and I truly wish we had been able to get your order to you in time. I’d love to personally check on your order and see how we can make things right for you.

If you haven’t received any updates yet, could you please email us at support@sylvani.com and address it to me? I want to ensure your order is sorted out as soon as possible.

Once again, I deeply appreciate your patience and understanding, and I’m here to help however I can.

Kind Regards

Toch nog optijd

Ik heb op 18 januari hier ook besteld. Maar heb tot heden ook niks ontvangen. Het enige wat ik kon vinden op hun site was dat het 9 tot 14 dagen kon duren. Nadat de 14 dagen voorbij waren heb ik nog 2 dagen gewacht en toen met support@sylvani gemaild. Ze hadden alleen niet veel te vertellen. Het enige wat ze zeiden is dat het pakketje meestal 9 tot 14 dagen duurt voordat deze binnen is. Ik hoop heel erg dat ik het pakketje voor Valentijn ontvang. Als ik ook track en trace bijhoud kom ik niet veel verder.

Ik was hier al best wel bang voor daarom had ik op trustpilot gekeken. Toen ik keek waren de reviews wel positief. Alleen als ik nu kijk zie ik dat meerdere mensen hier last van hebben. Misschien aan het bedrijf om alle klanten te waarschuwen dat het wat langer kan duren met leveren dan aan de 14 dagen te houden.

Update: na nog wat mailen met support heb ik uiteindelijk te horen gekregen dat mijn pakketje toch net optijd binnenkomt. Nogmaals wel jammer dat ze me nu pas de duidelijkheid konden geven en dat mij heel veel tijd heeft gekost om hier achter te komen. Maar ik ben wel blij dat ze uiteindelijk mij meer konden vertellen en dat pakketje optijd kunnen leveren.

8 februari 2025

Hoi Tessa,

Ik vind het echt heel erg vervelend dat je bestelling zo laat is en ik begrijp heel goed hoe frustrerend dit moet zijn, vooral nu Valentijnsdag eraan komt. Hoewel 9-14 dagen de gebruikelijke levertijd is, zijn er helaas gevallen waarin vertragingen optreden en ik betreur dat dit het geval is geweest voor jouw bestelling.

Het goede nieuws is dat we de meeste recente problemen met bestellingen al hebben opgelost en ik zou graag persoonlijk willen controleren of de jouwe op schema ligt. Als je nog geen updates hebt gezien, kun je ons dan een e-mail sturen op support@sylvani.com en het aan mij richten? Ik help je graag verder en kijk wat we kunnen doen om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen.

We waarderen je geduld en je vertrouwen in ons enorm en ik zal mijn best doen om dit voor je recht te zetten.

In januari hoodies besteld

In januari hoodies besteld, deze zijn tot heden nog niet binnen. Meerdere mails gestuurd en telkens een ander excuus. Onze excuses voor de vertraging in de verwerking van je bestelling. "Ons fulfillmentteam heeft een technische fout ondervonden die onverwachte vertragingen heeft veroorzaakt. Wees gerust, we werken er actief aan om het probleem op te lossen en doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden" Zie hier in de reacties ook weer andere excuses met andere redenen. Zeer slechte zaak, en ik verwacht eem tegenmoetkoming!

8 februari 2025

Hoi Aaron,

Ik vind het echt heel erg vervelend dat je je hoodies zo laat hebt ontvangen en dat je gefrustreerd bent door de reacties die je hebt ontvangen. Ik begrijp heel goed hoe teleurstellend deze ervaring is geweest en ik wil je ervan verzekeren dat we je zorgen serieus nemen.

Hoewel we onze klanten nooit willen laten wachten op vertragingen, kan ik me voorstellen dat onze communicatie niet de duidelijkheid heeft geboden die je nodig had. Weet dat we hard hebben gewerkt om de problemen op te lossen die van invloed waren op recente bestellingen en ik zou graag persoonlijk naar je willen kijken om te zorgen dat het doorgaat.

Als je nog geen updates hebt ontvangen, kun je ons dan een e-mail sturen op support@sylvani.com en het aan mij richten? Ik help je graag verder en kijk hoe we dit kunnen oplossen.

We stellen je geduld enorm op prijs en ik ben hier om je te helpen.

19 januari

19 januari bestelling gedaan voor Valentijn en tot op heden nog niks ontvangen. Heb al verschillende mailtjes gestuurd, daar wordt vrij snel op gereageerd. Het laatste antwoord dat ik van ze kreeg was het volgende:

Allereerst willen we je oprecht bedanken voor je bestelling. Het kiezen van onze gepersonaliseerde geschenken betekent veel voor ons en we waarderen je geduld en steun enorm.

We willen je verzekeren dat je bestelling nooit is vergeten. Je aangepaste ontwerp is al voorbereid en klaar om verder te gaan. Ons ontwerpteam is echter momenteel op hun welverdiende jaarlijkse pauze na de drukke productieperiode in december. Ze komen terug op 6 februari en zodra ze terug zijn, zal je bestelling een topprioriteit zijn.

We begrijpen volledig dat wachten moeilijk kan zijn en we zijn zo dankbaar voor je geduld. Zodra ons team weer in actie is, zorgen we ervoor dat je bestelling meteen wordt verwerkt en houden we je op de hoogte van elke stap.

Als je in de tussentijd vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor je begrip: we kunnen niet wachten om je speciale geschenk tot leven te brengen!

Best regards,

Jhezy
Sylvani Customer Support Team

Ik heb echt mijn twijfels hierover. Ik hoop dat ze met wat kunnen compenseren. Want zo langs niks horen is niet oké!
Ze maken het zo mooi met de acties voor Valentijn maar leveren niet voor die datum erg slecht en jammer.

6 februari 2025

Hoi Daphne,

Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden voor de vertraging in het ontvangen van je bestelling, vooral omdat het bedoeld was voor zo'n speciale gelegenheid. Ik begrijp je frustratie volledig en het spijt me oprecht voor de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt.

Hoewel we je hebben geïnformeerd over de vertraging omdat ons productieteam op jaarlijkse vakantie was, realiseer ik me dat het niet ontvangen van updates en duidelijkheid over de kwestie alleen maar heeft bijgedragen aan de frustratie. Weet dat we er alles aan doen om je bestelling onmiddellijk te verwerken nu ons team terug is. Je aangepaste ontwerp is klaar om te gaan en we zorgen ervoor dat het prioriteit krijgt.

We begrijpen ook je bezorgdheid over compensatie en ik zou het geweldig vinden om de kans te krijgen om dit recht te zetten. Ons klantenserviceteam zal contact met je opnemen, zodat we persoonlijk kunnen kijken wat we kunnen bieden om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de oplossing.

Nogmaals bedankt voor je geduld en begrip, Daphne. We waarderen je steun enorm en we streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Sylvani Team

Helaas erg lang aan het wachten op mijn…

Helaas erg lang aan het wachten op mijn bestelling van 17 Januari, heb ook nog steeds niet gehoord dat de bestelling is verzonden. Erg jammer aangezien dit een cadeau was voor een speciale dag.. Ik hoop dat ik een passende compensatie krijg.

5 februari 2025

Hoi Jeremy,

Het spijt me dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten, vooral omdat het bedoeld was voor een speciale gelegenheid. Dat is echt niet de ervaring die we voor je willen, en ik begrijp je frustratie volledig.

We willen niet dat onze klanten zich in het ongewisse gelaten voelen, en we zouden graag de kans krijgen om persoonlijk naar je bestelling te kijken en het goed te maken. Zou je ons een e-mail kunnen sturen op support@sylvani.com met je bestelgegevens? Ik zal de realtimestatus controleren en de best mogelijke oplossing voor je onderzoeken, inclusief eventuele passende compensatie.

We stellen je geduld echt op prijs en ik hoop snel van je te horen, zodat we dit samen kunnen oplossen.

15 januari besteld

15 januari besteld. Het is nu 2 februari. 18 dagen wacht ik al op mijn bestelling. Hoever die is geen idee.... Ik ben snel na de beloofde eerste mail voor akkoord gaan, akkoord gegaan. Op 28 januari gemaild met de vraag waar mijn bestelling blijft het is namelijk een cadeau. Hun reactie was:
''We hebben onlangs wat technische problemen ondervonden in ons afhandelingsproces, maar ik ben blij je te kunnen melden dat je bestelling nu via een andere vervoerder is verzonden.
Je kunt binnen enkele dagen updates verwachten. Gebruik de volgende link om je bestelling te volgen''

Gisteren (1 februari) nog een mail gestuurd, omdat ik het cadeau morgen wil overhandigen (speciale dag). Dit isd de 2de mail:
''We hebben je bestelling aanvankelijk uitgevoerd met onze eerste vervoerder, maar vanwege onverwachte omstandigheden moesten we de uitvoering stopzetten. Daarom moesten we een andere vervoerder vinden om ervoor te zorgen dat je bestelling alsnog bij je aankomt. Gelukkig konden we een nieuwe vervoerder vinden en is je pakket nu onderweg.
Verwacht updates in de komende dagen via de trackinglink die ik in mijn vorige e-mail heb verstrekt.''

Ik vind dit vervelend voor hun en dit kan gebeuren. Maar we zijn zoals ik hierboven al zei, 18 dagen verder en ik zie in mijn track en trace al weken dat die sinds 23 januari onderweg is. Wat ik ook appart vind, na hun mails.

Ik vind dat je niet zo lang hoort te wachten op bestellingen! Morgen is mijn/ onze belangrijke dag. Het cadeau was harstikke optijd besteld. En na 18 dagen en 2 mails. Heb ik nog steeds geen duidelijkheid.

15 januari 2025

Hoi Judith,

Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden voor de frustratie en onzekerheid die je hebt ervaren met je bestelling. Ik begrijp volledig hoe belangrijk dit cadeau is, vooral met jouw speciale dag in het verschiet, en het spijt me echt dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

Weet dat dit niet de ervaring is die we voor onze klanten willen. Hoewel we te maken hebben gehad met een aantal onverwachte verzenduitdagingen, verandert dat niets aan het feit dat je hebt moeten wachten zonder duidelijke antwoorden. Dat is niet oké en ik wil er persoonlijk voor zorgen dat we dit voor je oplossen.

Zou je ons een e-mail kunnen sturen op support@sylvani.com en deze aan mij, Jeffrey, willen adresseren? Voeg de bestelgegevens toe. Ik zal persoonlijk de realtimestatus van je bestelling controleren en alle beschikbare opties of compensatie onderzoeken om dit recht te zetten. Je vertrouwen betekent alles voor ons en ik waardeer de kans om dit voor je op te lossen.

Ik kijk uit naar je e-mail en nogmaals, het spijt me echt voor de stress die dit heeft veroorzaakt.

Sylvani Team

Mijn concept werd meerdere keren…

Mijn concept werd meerdere keren aangepast na mijn beoordeling. Het was pas definitief als ik geheel tevreden was.
Maar omdat de aanvraag groot was heeft het enkele maanden geduurd voordat ik het in huis had.

23 september 2024

Hoi SL,

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. Ik ben blij om te horen dat we het concept konden aanpassen totdat je helemaal tevreden was. Dat is precies waar we naar streven!

Ik begrijp dat het proces langer duurde vanwege de omvang van de aanvraag en ik waardeer je geduld tijdens de revisies enorm. We streven er altijd naar om kwaliteit in evenwicht te brengen met tijdige levering en je feedback helpt ons om ons proces te verbeteren.

Als je ooit nog iets nodig hebt of als we nog iets voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je vertrouwen in ons!

Team Sylvani

Oprecht de slechtste ervaring ooit.

Oprecht de slechtste ervaring ooit.

Voor een bedrijf wat pleit voor een persoonlijke ervaring en een uniek resultaat wordt er opmerkelijk veel gebruik gemaakt van AI.

De canvassen worden gemaakt door AI, de helpdesk wordt de eerste 6 keer beantwoordt door AI, echt een verschikkelijke ervaring.

Na 14x mijn canvas opnieuw ingediend te hebben (gedurende anderhalve maand), heb ik nu een resultaat waar ik (nog steeds) ontevreden over ben.

26 september 2024

Hoi Matijn,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt me echt om te horen dat je ervaring met ons teleurstellend is geweest en ik wil je zorgen rechtstreeks aankaarten.

We streven ernaar om elke klant een persoonlijke en unieke service te bieden en het is duidelijk dat we die belofte in jouw geval niet zijn nagekomen. Hoewel we AI-tools gebruiken om te helpen met het ontwerp, wordt elke bestelling toegewezen aan een toegewijde ontwerper die aan alle revisieverzoeken werkt en niet de persoonlijke touch vervangt waar we om bekend staan. Mijn excuses als dit niet is overgekomen en tot frustratie heeft geleid.

Het is vooral zorgwekkend om te horen dat je na meerdere revisies nog steeds niet tevreden bent met het eindresultaat. Dat is niet de ervaring die we voor je willen. Ik zou graag persoonlijk met je samenwerken om dit op te lossen en ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met je canvas.

Als je kunt, stuur dan een e-mail naar support@sylvani.com met alle wijzigingen die je wilde, ideeën of inzichten. Misschien wilde je een andere foto gebruiken. Stuur ze gewoon een e-mail en onze ondersteuning helpt je graag verder.

Nogmaals bedankt voor je eerlijkheid en ik hoop dat we dit voor je kunnen omdraaien.

Team Sylvani

Mooi aan de voor- en achterkant

Het canvas ziet er niet alleen mooi uit van de voorkant maar ook de achterkant is prachtig.
De foto is mooier geworden dan ik zelf had verwacht op het canvas.

14 september 2024

Hoi Christa,

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn zo blij om te horen dat je niet alleen tevreden bent met hoe het canvas er van voren uitziet, maar ook met het vakmanschap aan de achterkant. Het is geweldig om te weten dat de foto je verwachtingen op het canvas overtrof. We zijn dankbaar voor je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer prachtige stukken voor je te creëren!

Prachtige poster

De 2e prachtige poster is binnen van mijn dochter en haar beste vriendin.
Ik ben dik tevreden!

23 september 2024

Hoi Anita,

Hartelijk dank voor je mooie recensie! We zijn blij om te horen dat de tweede poster van je dochter en haar beste vriendin is aangekomen en dat je er zo blij mee bent. We waarderen je steun en vertrouwen in onze producten enorm. Als we nog iets anders voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Geniet van de prachtige herinneringen die op het canvas zijn vastgelegd.

Team Sylvani

Het eindresultaat is erg mooi geworden maar zorg dat je voldoende tijd hebt.

Het eindresultaat is erg mooi geworden: onze cartoon van het trouwaanzoek/verlovingsmoment is precies wat we wilden. Echter, het proces om tot een goede tekening te komen, nam veel tijd in beslag. Vaak werden slechts enkele van de gevraagde aanpassingen doorgevoerd, waardoor het traject langer duurde dan verwacht. Ook werden er soms wijzigingen aangebracht zonder dat we hierom gevraagd hadden. Een tip voor toekomstige kopers: dit bedrijf maakt prachtige dingen, maar zorg dat je voldoende tijd uittrekt voor het proces en controleer het product nauwkeurig om eventuele kleine fouten te laten corrigeren.

1 september 2024

Hoi E.J.F.,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring met ons! We zijn blij om te horen dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldeed en je speciale moment prachtig vastlegde. We waarderen je geduld tijdens het hele proces enorm en begrijpen dat het heen en weer sturen van aanpassingen tijd kan kosten.

Je input is waardevol en zal ons helpen onze workflow voor toekomstige bestellingen te verbeteren. We hopen dat je geniet van je cartoon en als je nog meer suggesties hebt, deel ze dan gerust!

Prima communicatie

Prima communicatie, de aanwijzingen die ik had gedeeld waren perfect uitgevoerd!
Mijn vrouw en zoon waren er heel blij mee

18 september 2024

Hoi Mike,

Heel erg bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat de instructies perfect zijn uitgevoerd en dat je vrouw en zoon blij waren met het resultaat. Het was een genoegen om aan je bestelling te werken en we zijn dankbaar voor de kans om je visie tot leven te brengen!

We waarderen je steun en kijken ernaar uit om in de toekomst weer iets speciaals voor je te creëren!

Leuk concept.

Leuk concept.
Nooit bij bestellen, duurt eeuwig en bij contact ben je nog niets wijzer.
Steeds krijg je te horen, we zijn bezig.
Om de haverklap krijg je een track and trace waar je niets mee kan.
Design is leuk, we hadden Disney.
Het komt uit China, heel bijzonder dat het zolang duurt. Zijn zat sites die ook via China werken, dan heb je de spullen binnen een week.
Advies kijk verder en laat deze voorbij gaan.

9 september 2024

Hoi Tim,

Bedankt dat je je feedback met ons deelt.

We verontschuldigen ons oprecht voor de vertragingen en eventuele miscommunicatie die je hebt ervaren. We begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze processen om snellere en duidelijkere updates voor onze klanten te garanderen.

We stellen je opmerkingen over het ontwerp op prijs en we zullen je suggesties in gedachten houden terwijl we werken aan verbeteringen. Als er iets is dat we kunnen doen om je zorgen weg te nemen of het goed te maken, neem dan gerust contact met ons op. Je input is waardevol voor ons.

Zoals verwacht

Goede kwaliteit. Fijn dat je uit verschillende ontwerpen kan kiezen. Product precies zoals verwacht. Je moet ff geduld hebben maar dat is het wel waard.

17 september 2024

Hoi Dennis,

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de ontwerpopties. Geduld wordt echt beloond en we zijn blij dat het eindproduct aan je verwachtingen voldeed.

We waarderen je steun en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Met vriendelijke groet