Alles prima verzorgd; bezemsteel van prachtig mooi hout en de borstel van prima kwaliteit; beide artikelen zijn een aanrader. Bezorging door aardige en behulpzame man. Pakket werd door mij onbeschadig... Toon meer
Veger besteld. Schroeven die half uitsteken waardoor snij gevaar aanwezig is .beugel op de veger helemaal scheef gemonteerd op de veger en verbogen door de slechte verpakking. Door de slechte verpak... Toon meer
Kweekbak/kweekkast met deksel 18 x 38 x 24 cm prijs €13,95 p/st. Top kwaliteit? Van mijn niet. Slechte kwaliteit. Kapot geleverd, slecht verpakt in een doos die meerdere keren gebruikt was. Met brokke... Toon meer
Snel en goed geleverd door synxstore!! Jammer dat ik gekozen heb voor gratis levering, deze was te vroeg ondanks trac & trace info.
Synx Store is dé plek voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare schoonmaak- en tuinartikelen van goede kwaliteit. Wij geloven dat een schone leef- en werkomgeving bijdraagt aan comfort, productiviteit en welzijn. Daarom maken wij het onze missie om praktische, duurzame en betaalbare producten aan te bieden die het dagelijkse werk eenvoudiger maken. Synx Store is ontstaan vanuit de frustratie dat veel schoonmaak- en tuingereedschappen snel slijten of niet doen wat ze beloven. Wij vonden dat dit anders moest. Elk product in ons assortiment wordt daarom zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak. Of het nu gaat om bezems, borstels, schoonmaakaccessoires of tuingereedschap: wij kiezen alleen producten waar wij zelf volledig achter staan. Wij bedienen zowel particuliere klanten als zakelijke afnemers, zoals schoonmaakbedrijven, hoveniers en andere professionals. Betrouwbaarheid en service staan bij ons centraal. We streven naar snelle levering, duidelijke communicatie en een klantgerichte aanpak, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Bij Synx Store draait het niet om trends, maar om oplossingen die werken. Wij geloven in een eerlijk aanbod, scherpe prijzen en langdurige relaties met onze klanten. Door continu te blijven verbeteren en ons assortiment verder uit te breiden, willen wij uitgroeien tot een vertrouwde naam binnen de schoonmaak- en tuinbranche. Synx Store staat voor kwaliteit, eenvoud en service – zodat jij elke klus met vertrouwen kunt aanpakk
Weesperstraat 89, 1112AP, Diemen, Nederland
- 020 786 00 88
- info@synxstore.nl
- synxstore.nl
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goed snel en betrouwbaar 👍
Duurde lang
Duurde lang. Meer dan een week.
Product niet gelijk aan afbeelding.
Verder goed product.
We gebruiken bezems en sanitair spullen…
We gebruiken bezems en sanitair spullen van dit merk.
Kwalitatief, professioneel en toch betaalbaar!
Dikke aanrader!
Goede service via de telefoon. Top!
Goede service via de telefoon! En snelle levering!
Goed produkt
Bestelling na 8 dagen nog steeds niet…
Update: vandaag bericht van PostNL dat het pakket vandaag bezorgd wordt.
Bestelling na 8 dagen nog steeds niet ontvangen en onduidelijk waar het pakket is.

Antwoord van Synx Store
3 januari besteld tot op heden niks…
3 januari besteld tot op heden niks ontvangen terwijl ze een mail stuurde verzonden met track and trace en die geeft aan nog in behandeling bij synx dit was de eerste en laatste x dat ik bij hun een bestelling heb gedaan.

Antwoord van Synx Store
Op 2jan bestelling gedaan en op 6jan…
Op 2jan bestelling gedaan en op 6jan nog niet bezorgd, nooit meer onbetrouwbaar.

Antwoord van Synx Store
Alles verlopen zonder problemen.
Alles verlopen zonder problemen.

Alles goed!
Goede prijs, prima materiaal, goed verpakt en snel en intact geleverd!

Prima internetsite
Prima internetsite. Ruime keuze tegen scherpe prijzen. Netjes en snel (geheel volgens afspraak) geleverd.

Antwoord van Synx Store
Vrij snelle en complete levering keurig…
Vrij snelle en complete levering keurig verpakt.

Correcte en tijdige levering
Correcte en tijdige levering. Geheel zoals in de winkel is aangegeven.
Mooie producten voor een nette prijs.

Antwoord van Synx Store
Snelle levering en voldoet aan verwachting
Omdat het voldoet aan verwachting

Niet complete bestelling
Ik bestelde een vloermop met extra sponsen maar ontving alleen de sponsen en heb een bericht naar de klantenservice gestuurd maar nog geen antwoord gekregen. Ik hoop dat het snel opgelost word.

Zo als het hoord.
Spullen besteld, goed geinformeerd blijven, snelle levering.

Snel en goed!
Snel en goed geleverd door synxstore!!

Antwoord van Synx Store
Ik heb een harde bezem gekocht voor de…
Ik heb een harde bezem gekocht voor de achtertuin. Hij is van goede kwaliteit en werd snel geleverd. Zeer tevreden!