Doe het niet!
Slechte inlichtingen, zaken doen via zeer slechte telefoonverbinding. Doet buitengewoon amateuristisch aan. Medewerkers die zich excuseren, maar daar heb je niets aan. Uiteindelijk ook veel twijfels over deskundigheid.
T1Markets is a leading Financial Service Provider that draws inspiration in self-fulfillment, trader empowerment, and pride in the highest tier of trading experience. Become the one to push the boundaries of online investment, trading, and competitiveness – and hit your financial targets and aspirations. T1Markets is a trading platform that provides its traders with the services and performance opportunities that help investors boost their trading level.
World Trade Center, 1st floor, 28th October Street 359, Neapoli, 3107, Limassol, Verenigd Koninkrijk
Via zoekprogramma (gezocht naar trustwallet) ongevraagd omgeleid naar t1markets. Dit was in mei.
Bij het inschrijven moest er een minimaal bedrag van €500 overgemaakt worden. Dit vond ik vreemd en heb ik niet betaald.
Door de misleiding en betalingseis haakte ik af, gewoon teveel oplichterij tegenwoordig. Zo'n relatie moet gewoon betrouwbaar en goed zijn!
Om mijn account op te zeggen moest ik eerst volledig inschrijven, dus heb ik de €500 betaald. Na veel vervelende telefoontjes met steeds dezelfde opdringerige buitenlandse dame 'Pamela' die engels probeerde te spreken, kreeg ik een jonge man aan de lijn die netjes de zaak afhandelde. Geld was binnen een paar dagen terug.
Toch sindsdien vele vervelende telefoontjes van Pamela gekregen - ze kan blijkbaar niet accepteren dat de verkering uit is...!
20 minuten geleden weer door haar gebeld, nu dan maar deze recensie.
Ik word ook plat gebeld en steeds door dezelfde persoon al sinds april.Ik wou informatie maar toch perongeluk een account aangemaakt.Je word gewoon gedwongen en zeggen dat het een voorbeeld is hoe het werkt en dan toch 250 euro overgemaakt.Ik zag het later die avond dat het toch afgeschreven was.Ik heb ook met moeite het geld terug gekregen.Het heeft bijna 2,weken geduurd.En nu word je plat gebeld en vragen waarom je er niks mee doet.Ik heb meerdere keren gezegd dat ik de account wil sluiten.Maar ze doen er niks mee.Het zijn oplichters.Beste mensen niet mee in zee gaan.Dt deugt niet.
Ik word platgebeld zelfs na aangeven dat ik niet meer gebeld wil worden.
Verschrikkelijke mensen daar.
Met 4 nummers wordt je gestalkt. Ook 2x over laten gaan zelfs in de nacht.
Steeds weer agressieve mannier van opdringen.
Mensen laat je hier niet mee in je bent gewaarschuwd...
Geld heb ik nooit gestort gelukkig.
Ondanks alle slechte reviews over het bedrijf T1Markets brokers in oa bitcoins, moet ik eerlijk bekennen heel netjes behandeld te zijn. Nadat ik te kennen heb gegeven, dat dit niet mijn bedoeling was en dat ik heel graag mijn geld terug wilde was het binnen 24 uur geregeld. 2x ben ik gebeld of dit ook werkelijk de bedoeling was en daarna niet meer. Dus daar ben ik tevreden over.
500 euro gestort en besloten het weer te verwijderen ( op te nemen) men stelt dat het geld nog niet op hun account staat, mogelijk even afwachten... Verder uitermate onbeschofte behandeling van de zogenaamde accountmanagers.... Die maar 1 ding willen en dat is je geld, verder trachten ze je te imponeren met indrukwekkend en druk praten echter het is gebakken lucht, denk trouwens dat ik mijn centen kwijt ben 😵😵
Ik wilde een account aanmaken op binance, na dit op Google ingevuld te hebben stond T1markets bovenaan de pagina. Dit is de reden dat ik op deze website terecht kwam. Na eerst mijn gegevens ingevuld te hebben kwam ik bij stap 3, stap 3 is het moment waar je kiest welk bedrag je wilt storten. Hier ben ik afgehaakt omdat het laagste bedrag wat daar stond 500 euro was.
Na eerdere ervaringen bij andere platformen weet ik dat dit niet gebruikelijk is. Dit baarde mij zorgen en omdat dit ook helemaal niks weg had van binance ben ik afgehaakt.
Vanaf die dag word ik dagelijks gebeld. Dit duurd nu al een week waar ik meerdere malen word gebeld met nummers over meerdere plekken van de wereld. Ik denk dat dit gedaan word via de computer met een VPN.
Ik heb 1 keer opgepakt, hun vertelde dat ik een link aan moest klikken die ze stuurde om mijn account in orde te maken, dit was in het Engels en omdat ik mij elders had aangemeld twijfelde ik waar het van was. Ik heb de link aangeklikt en kwam wederom op T1market terecht. Telkens bij een stap wilde hij weten wat ik zag. Vervolgens kwam ik weer bij de betaal optie, nadat ik hem vertelde dat ik niks ging overmaken werd hij steeds opdringeriger en steeds bozer. Uiteindelijk heb ik de verbinding verbroken.
Deze mensen blijven constant bellen en dit is echt geen normale gang van zaken met handelen in crypto munten. Ga dus zeker niet met deze partij in zee dit is echt een grote oplichtings site. WEES DUS GEWAARSCHUWD
Ik heb vandaag geld gestort, maar het proces nog niet helemaal afgerond. Ik ben al een aantal maal gebeld door vrij opdringerige personen via verschillende telefoonnummers. Ook heb ik al een paar mails ontvangen met het verzoek de benodigde documenten aan te leveren. Ik wil graag mijn geld naar mijn rekening terugstorten. Wie kan mij hierbij helpen hoe ik dit moet doen?
500 euro gestort...werd door verschillende medewerkers plat gebeld en zeer opdringerig verzocht om meer geld over te maken want de markt was booming... met de 500 euro wat crypto gekocht (Doge en Yc)...koers ging omhoog....2 weken gewacht en nu is alles weg...account op NUL....en ik hoor ze ook niet meer....dus sterk vermoeden dat het een oplichtersbende is...
Ik heb €500 gestort en probeer dit nu terug te draaien. Eerder gekregen wachtwoord is niet meer geldig en het lukt niet om een nieuw wachtwoord te installeren. Heb per e-mail assistentie gevraagd en daarna telefonisch. Werd ook onbeschoft te woord gestaan.
Kan iemand mij verder helpen. Ik wil erg graag van T1Markets af
Omdat ik wilde starten, zonder kennis, met handelen ben ik bij T1 Market terecht gekomen. De introductie ging snel maar wel uitgebreid. vervolgens stortte ik €500,- om mee te starten en direct na de eerste deal werd ik zeer onbeschoft behandeld omdat ik geen € 16000, wilde investeren. Ze blijven maar pushen om meer te kopen omdat ik anders mijn kansen niet optimaal zou benutten. Vervolgens een heel vervelend telefoongesprek gehad waarbij de heer aan de telefoon gewoon kwaad werd dat ik niet meer wilde storten. Daarna 3 maanden geen contact en saldo op 0. toen werd ik gebeld waarom ik niets met mijn account deed. Ik vertelde over de manier van contact en dat ik wilde stoppen en vervolgens hing hij op met "goodbye" Onbeschoft, pusherig en onplezierig. voor mij nooit meer !
Geprobeerd, 250 euro gestort en terug gestort. Ik werd gelijk gebeld door agressieve verkoper waarom ik terug wilde storten. Na 4 dagen geld terug en ben heel vaak gebeld. Toen ik aangaf dat ik geen gebruik van de diensten wilde maken, werd ik bijna gekleineerd. Rare en onprofessionele sales strategie.