Goed advies gekregen van Daphne en de bestelde producten zijn snel verstuurd! Jullie zien ons zeker terug!
Bestek set besteld en later nog los een aantal items telefonisch besteld. Snelle levering, persoonlijk contact, prachtig ingepakt met aandacht met een persoonlijk bericht erbij. Ook telefonische hulp... Toon meer
Table Things heeft vandaag een geweldig Cutipol Goa bestek bezorgd. Zo prachtig! Ontzettend fijn geholpen, persoonlijk bericht bij het bestekset en de set is zelfs persoonlijk thuis bezorgd. Twijfel n... Toon meer
Perfectie van begin tot einde! Prima communicatie, snelle en nette verzending. Het product was ongelofelijk goed ingepakt, stevig, netjes en oh zo mooi! Ik heb nog nooit zo’n service ervaren, denk i... Toon meer
Specialist in premium tableware. Table Things biedt exclusieve producten waarmee je iedereen aan je eettafel verrast. Van premium bestek tot prachtig tafellinnen, wij zorgen ervoor dat shoppen een feestje wordt!
Belvedèreweg 2-53, 3762 EE , Soest, Nederland

Goede service.
Klantenservice reageert direct en adequaat.
Erg positief ontvangen .

Antwoord van Table Things
Goede webshop met persoonlijke service. Zeker een aanrader! Bedankt Daphne!

Antwoord van Table Things
Duidelijke website en webshop.
Nette afhandeling van de bestelling.
Mooi ingepakt geleverd! Top

Antwoord van Table Things
Makkelijk om te bestellen, snel geleverd, geweldig attent verpakt!

Antwoord van Table Things
Het bestellen lukte niet, maar de klantenservice [ daphne] heeft alles prima geregeld. En dan ook nog een persoonlijk gericht kaartje erbij.
Prima de luxe.

Antwoord van Table Things
Prettig contact via de app, goed meegedacht in het maken van keuzes, zeer snelle levering en prachtige collectie!

Antwoord van Table Things
Heel netjes geholpen met een retour en super snel het nieuwe product verstuurt.

Antwoord van Table Things
Wat een feestje om uit te pakken, heel mooi en zorgvuldig verpakt, snel bezorgd en erg blij met het servies; dank!

Antwoord van Table Things
Snelle levering; producten goed beschermd verpakt; leuk ingepakt. Dat gaf een blij en gewaardeerd gevoel

Snelle levering, prachtige verpakkingen
Fijn om te geven of te krijgen Top

Antwoord van Table Things
Fijne website waarop je goed kunt zoeken. De bestelling werd snel geleverd. De latte mokken waren zeer goed verpakt en ook nog eens in een kadoverpakking. Hulde!

Antwoord van Table Things
Snel geleverd! Goed verpakt tegen breken plus nog een cadeauverpakking erom heen !

Antwoord van Table Things
De bestelling van de opberg/presentatiebox voor 24 lepeltjes en vorkjes is volgens afgesproken termijn netjes bezorgd.
Goed ingepakt zodat er geen beschadigingen zijn. Heb daarna meteen een 2e besteld en ook die is weer netjes en op tijd bezorgd

Antwoord van Table Things
Snel geregeld en mooi ingepakt .
Met een persoonlijke noot 😀

Antwoord van Table Things
Perfectie van begin tot einde!
Prima communicatie, snelle en nette verzending. Het product was ongelofelijk goed ingepakt, stevig, netjes en oh zo mooi! Ik heb nog nooit zo’n service ervaren, denk ik. Fantastische en aangename ervaring, dat je zeker bijblijft. Ik kom nog zeker terug!
Een echte aanrader!