Super D3 lijm aan competitieve prijs. Deze lijm is bij de betere op de Europese markt. Een simpele houtlijm met deze kwaliteiten is eerder zeldzaam. Ik gebruik hem voor fineer en onder lichte verhitt... Toon meer

Levering was vlot dus dat is mooi. De Brick fix lijmt als een malle maar bij mij had ik er wel een beetje last van dat de bakstenen gingen glijden op de lijm, even wachten met leggen van de stenen li... Toon meer

De lijmkit en de schroeven die ik gebruikt hebben zijn van goede kwaliteit. De Lijmkit sterk onder warme omstandighedenen (volle zon) en de schroeven breken niet bij gebruik in hardhout. Ook niet, na... Toon meer

1. Bevestigingsmiddelen leverancier
  2. Bouwmaterialenwinkel
  3. Bouwmaterialen leverancier
  4. Bouwmateriaal groothandelaar
  5. Schroevenleverancier

Tackmasters is je online leverancier in lijm, kit, contactlijm, purschuim, bevestigingsmaterialen en gereedschap. We leveren al +8 jaar hoge kwaliteit producten aan fanatieke, professionele klussers. Denk aan bouwbedrijven, aannemers, dakdekkers, parketteurs, tegelzetters en sloopbedrijven. Én natuurlijk net zo goed aan de handige particulier. Hoe we van elke Tackmasters ervaring een feestje proberen te maken? Dat doen we door o.a. scherpe prijzen en een snelle verzending - gratis al v.a. €50,- ex btw. Daarbij pakken we je spullen netjes in. In zo'n stevige, knaloranje doos. Tenslotte het belangrijkste waar we torenhoog op inzetten: service! Daarom is onze klantenservice altijd goed bereikbaar om je vragen te beantwoorden of eventuele problemen op te lossen. Kortom, we zijn er vast & zeker, voor elke bouwer. 🧡

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik had het verkeerde product bestelt en…

Ik had het verkeerde product bestelt en pas gezien na het plaatsen van de bestelling. Na een mailtje werd dit onmiddellijk door de mensen van Tackmaster.nl gecorrigeerd en het verschil werd onmiddellijk terug gestort. Een eerlijk en professioneel bedrijf en met goede producten. Een tevreden klant👌

21 maart 2026

Wat een fantastische snelle service…

Wat een fantastische snelle service zeg. Gisterenochtend besteld en dezelfde avond al afgeleverd aan de voordeur!

19 maart 2026

Antwoord van Tackmasters B.V.

Dat is zelfs voor ons doen supersnel. 😏 Hartstikke fijn dat de bestelling zo soepel verliep en bedankt voor je complimenten. 🙏

Super D3 lijm aan competitieve prijs.

Super D3 lijm aan competitieve prijs.
Deze lijm is bij de betere op de Europese markt. Een simpele houtlijm met deze kwaliteiten is eerder zeldzaam. Ik gebruik hem voor fineer en onder lichte verhitting of vacuüm. Heel blij dat Tackmasters ook wil leveren aan particulieren, en de verzending was razendsnel, netjes verpakt.

11 maart 2026

Antwoord van Tackmasters B.V.

Wouw, wat een hartverwarmende beoordeling. 🫠 Dank voor de positieve reactie op onze D3 houtlijm en we zien je natuurlijk graag vaker terug in onze webshop. 🙋

Mijn bestelde 2 tubes strongbond high…

Mijn bestelde 2 tubes strongbond high tack wit binnen gekregen en natuurlijk gelijk mijn metalen haakjes op de harde betonmuur gelijmd, 2 dagen laten drogen, het werd echt een fiasco want het is volledig ongeschikt voor ijzer op beton te bevestigen, na een tijd met hun aan de telefoon te hebben uitgelegd, kunnen ze het niet verkroppen dat het zeer slape zacht blijvende lijm is voor ijzer op beton, een stukje brooddeeg is sterker dus...niet kopen deze rommel!!!

10 september 2025

Antwoord van Tackmasters B.V.

Wat je over ons telefoongesprek zegt klopt allerminst en we vinden dit jammer om te lezen..

Belangrijk om te weten:

De high tack is een zeer goede kit, 100% geschikt voor het verbinden van ijzer en beton. MITS je 'm correct gebruikt, mét goede voorbehandeling van de ondergrond.

De Strong Bond heeft een hoge eindsterkte, maar is geen wonderplakmiddel. Even als voorbeeld: je kan niet verwachten dat-ie bij het verlijmen van 1 à 2 cm2 zonder goed ontvetten ineens extreme trekkrachten aankan.

Wij weten door eigen ervaring, onze professionele afnemers en zeer lovende reacties over de kit (lees gerust alle reviews) dat de kwaliteit absoluut top is. Jammer dat jij dat nu niet zo ervaart en het om die reden wegzet als 'rommel'. 😞

Mocht je het tóch nog eens willen proberen ben je natuurlijk alsnog van harte welkom. En bel dan ook gerust nog eens op met specifieke vragen, dan doen we ons best om het die keer samen te laten slagen. 🙏

Oplichterij

Oplichterij, je ontvangt een nep versie van wat je besteld!!! Gewoon een schande!!!

24 juni 2025

Antwoord van Tackmasters B.V.

Ha, mijn collega heeft in de tussentijd een reactie gegeven op je e-mail en nogmaals: laat even een telefoonnummer achter. Óf bel zelf naar ons (+31 (0) 318 240 130).

Ondanks dat we deze klacht nog nooit hebben gehad en de toon in je berichten nogal aanvallend is, helpen we je gewoon aan een oplossing. Geen probleem. Hopelijk tot zo! 🙋

Uitstekende producten met een scherpe…

Uitstekende producten met een scherpe prijs.
Snelle verzending, produkt netjes verpakt. Zal hier volgende keer zeker weer bestelle

23 mei 2025

Wat een supermooie review. 🤩 Hartelijk dank en graag tot de volgende. 👋

Prima producten voor een scherpe prijs

Prima producten voor een scherpe prijs! Snelle levering en vriendelijk personeel.
Zal hier zeker weer terug komen voor andere materialen.

11 april 2025

Antwoord van Tackmasters B.V.

Reactie is er heel erg bij ingeschoten, maar alsnog: heel erg bedankt voor je topreview. Goed om je als klant te hebben. 🤝

Tackmaster een betrouwbare en…

Tackmaster een betrouwbare en plichtsbewuste leverancier.
Kit, lijmen en bevestigingsmiddelen. Allemaal voor een scherpe prijs.

28 februari 2025

Antwoord van Tackmasters B.V.

Oeps, dit is een heeeeele late reactie, maar alsnog SUPER bedankt voor je beoordeling!! 🧡

Erg goede spullen

Erg goede spullen, ze worden vaak aangeboden als no-name, maar je krijgt gerenommeerde merken geleverd
Prima kwaliteit van zowel kit, pur en de schroeven.
Een bestelling s avonds geplaatst en de volgende dag in huis.

11 januari 2025

Antwoord van Tackmasters B.V.

Dankjewel voor de mooie beoordeling. 🤩

Tackmasters Top

Scherpe prijs en een snelle levering.
Top, Tackmasters ga zo door!!

19 oktober 2024

Wat leuk om te horen! 🧡 Gaan we zeker doen. Succes met je projecten. 💪

Prima kwaliteit van zowel kit

Prima kwaliteit van zowel kit, pur en de schroeven.
Duidelijke mails en snelle levering in ook nog een degelijke doos. Daarbij was de prijs ook netjes.

22 juli 2024

Antwoord van Tackmasters B.V.

Wat een fijne complimentenbowl! Goed om je als klant te hebben. Bedankt :)

Omruil van mijn verkeerde bestelling

Ondanks een verkeerde bestelling door mij, werd deze bestelling kosteloos door Tackmasters omgeruild voor de juiste steenlijm. Top!!

15 juli 2024

Antwoord van Tackmasters B.V.

Vinden we veel leuker, wanneer je met de juiste producten aan de slag gaat. 🤣 Leuk dat je een review achterlaat!

Scherpe prijs

Scherpe prijs. Goede spullen. Makkelijk te bereiken. Ook voor vragen

3 juni 2024

Antwoord van Tackmasters B.V.

Daar is de klantenservice voor! Blijf eventuele vragen vooral stellen. 📲

Dank voor de mooie review. 🙋

je krijgt gerenommeerde merken…

je krijgt gerenommeerde merken geleverd. Fantastisch bedrijf met een uitstekende klantenservice.

22 mei 2024

Thanks voor deze complimenten! ☆ Doen we ons best voor. 🙂

Gezocht op kit voor overzettreden af te…

Gezocht op kit voor overzettreden af te kitten, en bij Tack Masters stond goede uitleg welke kit te gebruiken. Kit besteld en inderdaad een dag later geleverd, en heel goed verpakt. De prijzen zijn echt goed, en bij andere sites heel veel duurder. Tack Masters is dus echt een aanrader.

8 mei 2024

Antwoord van Tackmasters B.V.

Ontzettend motiverend, zo'n mooie review. Dankjewel! Overzettreden zitten erop, hopelijk. 🤩