Bestelling gedaan en kreeg deze binnen... blijkbaar was het recept van de quesadilla pulled beef veranderd en wat ik dus kreeg was droge pulled beef zonder de lekkere saus wat er normaliter ook bij zi... Toon meer

5⭐ Mijn ervaringen met Taco Mundo Lelystad zijn echt top. Wat mij vooral opvalt is hoe klantgericht ze te werk gaan. Als er een keer iets niet helemaal goed gaat, denken ze actief mee in een o... Toon meer

3 enchilada's online besteld. Fleppige pannenkoeken met rubberen vulling, zagen er totaal anders uit dan op de foto's op de website. Het waren iig geen enchilada's. Ze wogen ook bijna niks, dus het w... Toon meer

1ster is nog te veel. 1 bon die we gekregen hadden in de brievenbus voor oa gratis bezorging, code ingevuld. Gewoon bezorgkosten berekend. 2 afleverbon half te lezen, bedragen waren niet te zie... Toon meer

1. Mexicaans restaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Taco Mundo is de fresh food formule voor de Mexicaanse keuken. Met een assortiment dat bestaat uit Tacos, Burritos, Quesadillas, Fajitas, Salades, Enchiladas en andere Mexicaanse en Tex-Mex gerechten, is Taco Mundo hét gezonde alternatief voor fast fo...

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Wat een vreselijke zaak

Wat een vreselijke zaak, 4 gasten die alleen maar aan het gillen en stoeien waren achter de counter! In het Arabisch Geen oog voor de klant( die ook maar doorliepen) waarom niet selectief personeel inzetten dan dit !! Eten was niet lekker en rommelig! Taco mundo Leiden

16 februari 2024

misselijk, enschede

ik heb het om 5 uur besteld en het kwam om 6 uur aan, ik begrijp het want dit is een drukke tijd en iedereen eet op dit moment, het eten zelf was echt te goor voor woorden, het is nu 8 uur en ben nog steeds spuug misselijk ( heb 1 ding opgegeten en de rest weg gedaan ).

22 december 2023

IK BEN TOTAAL ONTEVREDEN

IK BEN TOTAAL ONTEVREDEN, mijn nacho’s waren slap en lauw ik heb mijn salsa niet gehad en ik miste een enchilada. vervolgens bel ik de “manager” en die geeft me een arrogante bek terug. Alsof ik niet lang wacht voor mijn eten en dan zijn de items nog slecht ook. IK KOM NOOIT MEER TERUG, regel betere managers die de zaak wel opbouwen inplaats van kapot maken. Super slechte SERVICE

20 december 2023

Wat een smerigheid

Wat een smerigheid! Ze kunnen er niet klok kijken. Bestelling te laat en koud afgeleverd. Ballentent is dan telefonisch niet bereikbaar. Alles overgoten met speciaalsaus, het maagzuur van de cavia is er niks bij. NOOIT MEER DEZE SMERIGHEID

11 december 2023

Bij Taco Mundo Amstelveen besteld

Bij Taco Mundo Amstelveen besteld. Eerste bestelling zelf verprutst omdat de Fries a La Mexicana nu anders heet.. niet gezien dat ik per ongeluk bowls had besteld met rijst..
Geproefd maar vond het echt niet lekker. Rijst en vlees waren veel te zacht en zwom in de saus.
Daarna het "juiste" besteld, loaded fries.
Wederom grote teleurstelling.
De frietjes zijn zacht en niet doorgebakken. Geen crème fraiche zoals deze altijd was. Maar een beetje vlees. Zal helaas hier nooit maar ook nooit meer bestellen.

1 december 2023

Ik heb een bestelling gedaan bij taco…

Ik heb een bestelling gedaan bij taco mundo Rotterdam zuid. Op 18:44 bestelling gedaan, en zou dan bezorgd worden om 19:10. Het is nu 19:50( bijna een uur te laat al ! ) en ik heb nog steeds niks. Ook heb ik taco mundo zelf geprobeerd te bereiken ( 6 keer gebeld ). Niemand neemt op.
Ik vind dit erg. Ik heb besteld via Uber Eats en gewoon heel asociaal niks laten weten, en ook zijn ze niet bereikbaar.

25 november 2023

NOOIT MEER BESTELLEN HIER

NOOIT MEER BESTELLEN HIER!
Laten we beginnen met de asociale medewerker die in m’n oor heeft opgehangen nadat ik m’n klacht kenbaar had gemaakt. De taco’s waren gevuld met rijst zonder kip. In alle drie de taco’s ontbrak de kip. De nachos kwamen zonder kaas en hele oude nachos. Alles was erop gegooid letterlijk t leek op een kotsbak. Niet te vergeten dat we 83 minuten hebben gewacht op de bestelling. Bespaar je geld en koop niks hier ookal heb je zo een zin in taco’s ga lekker ergens anders kopen.

25 november 2023

Te triest voor woorden

Gisteren voor de allereerste keer iets besteld en thuis laten bezorgen. Gelijk een slechte ervaring. Ik had beter eerst de recensies kunnen lezen, maar we hadden honger en bestelden bij Taco Mundo Zoetermeer. Het eten lijkt werkelijk in niets op wat de afbeeldingen doen geloven. Een paar kleine ondefinieerbare smakeloze kwakjes eten in een paar deegllapjes. Veel te veel geld voor zo weinig eten, dus achteraf nog steeds honger. Geen enkele Mexicaan zou hier zijn nationale keuken in vertegenwoordigd zien. Echt te triest voor woorden. Onbegrijpelijk dat deze tent nog bestaat. Ik kan helaas geen nul sterren opvoeren, maar die ene ster is al veel te veel.

13 november 2023

besteld maar niets gekregen

Op 12-10-2023 toch reactie gekregen na 17 dagen en geld retour ontvangen. Dit omdat ik ander bedrijf in Almere en hoofdkantoor heb aangeschreven. Bedankt aan andere bedrijven van Taco Mundo

besteld maar niets gekregen, ook nog steeds geen geld terug, ook geen antwoord.(nu 6-10-2023)
26-09-2023 verloop van bestelling:

18:31 uur besteld
19:31 uur geleverd op mijn adres staat in systeem, maar niet ontvangen
19:34 mail gestuurd
na 25 minuten niets gehoord te hebben, ben ik op fiets naar winkel gegaan, bij elkaar 20 minuten onderweg geweest
Tot mijn verbazing is de winkel Taco Mundo Almere Buiten gesloten
20:03 blijkt er een bezorger voor de deur te hebben gestaan met mijn order, was net na die tijd weer thuis
Aangezien de order op geleverd stond, verwacht ik geen nieuwe bestelling. Ik verwacht een antwoord
20:14 uur een mail naar uw bedrijf gestuurd dat de order kan komen te vervallen, en het geld retour, reden ik heb geen antwoord gehad en er is zonder mededeling nieuwe order uitgezet
21:15 uur tot mijn verbazing komt de bestelling opnieuw.

26 september 2023

Niet vega product geleverd/asociaal

Niet vega product geleverd. Direct gebeld. Zouden direct een nieuwe burrito brengen, maar na een uur nog niks ontvangen. We hebben gebeld, maar werden erg onbeschoft te woord gestaan in het Engels door de manager. Walgelijke houding en de laatste keer dat ik hier bestel

30 september 2023

1,5 uur gewacht ipv de beloofde 30-45 minuten

Als je belt wordt er gezegd dat de bestelling er is binnen 30 a maximaal 45 minuten. Na 1,5 uur gebeld om aan te geven dat het niet meer nodig is.
En degene die de telefoon in de vestiging Spijkenisse beantwoord, mag wel eens ABN leren spreken, wat ontzettend slecht!
Voor ons nooit meer!!

24 september 2023

Het eten is smerig!

Het eten is smerig!! En als je besteld krijg je nooit wat je hebt besteld. En ze vergeten altijd wat! Me vlees was nog rood van binnen.

24 september 2023

Gisteren ruim anderhalf uur voor…

Gisteren ruim anderhalf uur voor sluitingstijd besteld bij taco mundo bijlmer arena niet eens een belletje gehad of iets en
In de app stond dat me eten werd gemaakt eindstand me eten nooit gekregen wat een slechte service

19 september 2023