TAGGRS biedt een uitstekende oplossing voor de uitfasering van third-party cookies. Hun first-party tracking oplossing voldoet volledig aan de AVG, wat ons helpt compliant te blijven met de wetgevin... Toon meer

We werken inmiddels alweer een paar maanden samen met TAGGRS. We zijn erg blij over de oplossing, de dataverbetering en de constante updates. Daarnaast erg fijn dat het een Nederlands bedrijf is d... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Third party cookies are disappearing, regulations are getting stricter. As a result, tracking data and conversions is becoming increasingly difficult. It's a new reality that companies and marketers worldwide are grappling with: Imagine a world where you can track user interactions without violating their privacy and gain actionable insights to grow your business. That's where TAGGRS comes in, with a Server Side Tracking solution that ensures you don't miss vital data. By switching to TAGGRS, you get: - More data for your campaigns - More control over your data - More GDPR proof - Greater flexibility - Lots of integrations (Profit Tracking , Litespeed , Wordpress , Magento) Our goal is to make the best tracking accessible to every company. Tracking can make or break your marketing campaigns, but good tracking is becoming increasingly complex. Changing laws and new requirements in the field of privacy make it harder and harder to get good data. With TAGGRS, we put you back in control. With Server Side Tracking, you are in charge of your own data and have 100% insight and accuracy. Use the data for analysis or for measuring conversions. You decide.

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik ben zelf geen techneut

Ik ben zelf geen techneut, maar een prima bedrijf en ik hoor de ict er zeer positief over.

15 april 2026

Antwoord van TAGGRS

Thanks for your feedback. Great to hear the team has a positive experience, even if you’re not technical yourself ;).

Fijn contact en snelle support

Fijn contact en snelle support. Denken met je mee en zijn snel in de communicatie.

24 februari 2026

Antwoord van TAGGRS

Thank you for your review. Great to hear you appreciate the communication and support. We’re glad we could help.

Samenwerking tussen CP en Taggrs

Wij werken als Conversie Partners intensief samen met Taggrs voor het beheren van Server Side Tracking voor onze klanten, en die samenwerking ervaren wij als erg fijn!

Taggrs biedt een stabiele, toekomstbestendige en privacy-vriendelijke oplossing die perfect aansluit bij de eisen van moderne analytics en marketing. De tool is technisch sterk, betrouwbaar en continu in ontwikkeling. Wat voor ons écht het verschil maakt, is de support: snel, inhoudelijk en meedenkend. Even chatten betekent binnen 5 minuten antwoord hebben op je vragen!

Dankzij Taggrs kunnen wij onze klanten helpen aan betere data, meer controle en een solide basis voor optimalisatie, zonder onnodige complexiteit. Wij raden Taggrs dan ook van harte aan aan iedere organisatie of agency die serieus werk wil maken van server side tracking.

Enige punt van kritiek: je moet wel zelf weten hoe server side tracking werkt, want bij Taggrs helpen ze je niet tot nauwelijks ergens bij.

29 januari 2026

Antwoord van TAGGRS

Thank you for the great collaboration and kind words. We’re glad our Server-side Tracking solution and support help you deliver reliable data and control for your clients. We appreciate the trust and look forward to continuing to build together!

Goede snelle service!

Goede snelle service!

27 januari 2026

Antwoord van TAGGRS

Thank you for the feedback. Glad to hear you experienced our service as fast and helpful.

Taggrs is een betrouwbare partner op…

Taggrs is een betrouwbare partner op het gebied van SST, waar de communicatie heel fijn werkt. Ze doen wat ze beloven en bij technische problemen staan ze snel voor je klaar.

23 oktober 2025

Antwoord van TAGGRS

Thanks a lot for your kind words! We’re glad to hear you value our communication and reliability. Always happy to help when technical questions come up.

Zoals altijd heel fijn geholpen!

Zoals altijd heel fijn geholpen!
Bram heeft mij vakkundig van ons probleem verlost. Bedankt Bram!

2 oktober 2025

Antwoord van TAGGRS

Thank you for your kind words! We’re glad Bram was able to help you quickly and professionally.

Snel & Adequaat

Snel, adequaat en altijd prettig om mee samen te werken.

19 september 2025

Antwoord van TAGGRS

Thank you for your kind words! We’re glad to hear you value our quick and reliable collaboration.

Fijne ervaring met TAGGRS

Ontzettend fijne partij om mee samen te werken. Ik ben goed geholpen en de support is erg fijn. Ik wil hierbij specifiek Niek bedanken voor zijn goede service.

26 augustus 2025

Antwoord van TAGGRS

Thank you for your kind words Don. We’re glad to hear you had a positive experience and we’ll be sure to pass your thanks on to Niek.

Fijne club voor soms een moeilijke materie.

Al vanuit meerdere rollen en bedrijven met Taggrs mogen samenwerken. Ze zijn altijd vriendelijk, goed benaderbaar en ze weten voor alles waar je tegen aanloopt wel een oplossing. Ik heb altijd de samenwerking als prettig ervaren en hun expertise is altijd een goede aanvulling gebleken. Fijne club voor soms een moeilijke materie.

3 juli 2025

Antwoord van TAGGRS

Thanks for your kind words. Tackling complex topics is exactly where we aim to make a difference: with clear solutions, an approachable team and practical expertise. Good to hear that the collaboration has always felt smooth and valuable on your end.

Fijne snelle communicatie

Fijne snelle communicatie en staan altijd klaar om te helpen bij issues waar we tegenaan lopen.

16 juni 2025

Antwoord van TAGGRS

Thanks for your kind words! We’re glad our team’s quick communication and support are making a difference to you.

Great technical support!

Great technical support!

13 mei 2025

Antwoord van TAGGRS

Thank you very much! We're glad to hear our technical support made a difference.

Top support!

De support dienst van TAGGRS hebben veel geduld en helpen steeds meezoeken naar een oplossing. Een welverdiende 10 is op hun plaats!

27 februari 2025

Antwoord van TAGGRS

Thank you for your kind words! We're glad our support team could assist you and help find the right solution.

De beste oplossing voor Server Side Tagging

TAGGRS bied misschien wel de beste oplossing voor server side tagging aan. Niet alleen door een geweldige helpdesk, maar ook door het intuitieve gebruiksgemak en heldere uitleg.

29 november 2024

Antwoord van TAGGRS

Thank you for your review! Great to hear you appreciate the ease of use of our product. We’re happy to support your server side tagging needs.

Goede samenwerking

Daarnaast erg fijn dat het een Nederlands bedrijf is die ook nog eens snel reageert op vragen.

1 oktober 2024

Antwoord van TAGGRS

Thank you for the great feedback! We’re happy to hear that you’re pleased with the solution, data improvements, and our updates.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, goed bereikbaar, transparant in prijsstelling, goede prijs/kwaliteit verhouding, Nederlandstalig

30 september 2024

Antwoord van TAGGRS

Thank you for your kind words! We’re glad to hear you appreciated our service and transparency.

Fijne samenwerking met TAGGRS

We werken al een tijdje samen met TAGGRS. We zijn blij over de oplossing, de dataverbetering en de updates. Fijn dat het een Nederlands bedrijf is die ook nog eens binnen een paar minuten reageren op een hulpvraag. Wij zijn blij!

15 augustus 2024

Antwoord van TAGGRS

Thank you for your kind words! We’re thrilled that you’re happy with the solution, data improvements, and updates. We’re glad our response times meet your expectations. We look forward to continuing our collaboration!

25 procent meer data en goede service

Ik was bezorgd over het verdwijnen van third-party cookies en de impact op mijn dataverzameling. TAGGRS bood de oplossing. Na de overstap naar server side tracking van TAGGRS zag ik een 25% toename in bruikbare data.

Verder ben ik erg goed geholpen tijdens de integratie. Het werkt namelijk soms net even anders als die cliënt side implementatie. De support medewerkers waren snel en goed bereikbaar waardoor ik snel kon migreren naar server side tracking

14 augustus 2024

Antwoord van TAGGRS

Hi Jeroen. Thank you for your feedback! We're pleased that our server-side tracking led to a 25% increase in usable data.

Also glad to hear our support team effectively assisted with the migration.