Talentspring Reviews 4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Anbefaling af TalentSpings Unimited-forløb

At starte på TalentSprings Unlimited-forløb har været rigtig godt for min jobsøgningproces. Min hverdag er blevet markant friere, når jeg ikke skal prøve at opfinde den dybe tallerken, hver gang jeg skal søge et nyt job, men i stedet får brugt min tid, der hvor det gør en forskel for min jobsøgning.
Derudover har jeg fået snakket med en masse potentielle arbejdsgivere, hvilket har givet rigtig meget til min jobsøgningsproces!
Min oplevelse er, at forløbet er blevet tilrettelagt efter, hvor jeg personligt er i min jobsøgning, og jeg vil anbefale TalentSpring, hvis du er gået død i din jobsøgning og har brug for at prøve noget nyt, der virker.

16 maart 2026

Skal jeg eller?

Det startede egentlig bare som en helt tilfældig dag, hvor jeg sad og scrollede reels. Talent Spring dukkede op på min telefon.

Jeg tøvede faktisk lidt med at tage kontakt. Men jeg var også et sted, hvor der skulle ske noget. Når jeg ser tilbage i dag, kan jeg godt mærke, at jeg nok skulle have rakt ud tidligere. Dengang tænkte jeg: jeg har ikke noget at miste. Men i virkeligheden skulle jeg have tænkt: jeg har rigtig meget at vinde.

Jeg valgte alligevel at tage en snak, og blev ret hurtigt overbevist om, at her var der nogen, der faktisk vidste, hvad de snakkede om. For første gang rakte jeg ud til en fremmed og bad om hjælp, og det har jeg kun været glad for siden.

Jeg har fået rigtig meget glæde af at have nogen, der har fulgt mig og støttet mig i alt, hvad der har med jobsøgningen at gøre. Det har gjort en stor forskel at have en person ved sin side, som kunne guide, sparre og hjælpe én med at holde retning gennem hele processen.

Jeg værdsatte især, at mange af de ting, man selv gik og døjede med, blev gjort tydelige. Samtidig fik jeg et indblik i, hvad der faktisk foregår på den anden side af bordet, altså hvilke overvejelser en leder kan have, når man svarer på spørgsmål, og hvordan ens svar bliver opfattet. Og små formuleringer med stor betydninger.

Det, der også er særligt, er, at Christian forstår, at det ikke kun handler om CV-skrivning og interviewteknik. Nogle gange går man i stå i sin jobsøgningsproces, fordi der er andre ting, der påvirker én, og det bliver der også taget hånd om i den relevante grad.

Jeg tror ærligt talt ikke, jeg havde været der, hvor jeg er i dag, hvis ikke det havde været for det.

Det gav mig noget, jeg længe har manglet: at få sat ord på det, jeg altid har gået og tænkt. Hvad er det egentlig, der gør mig unik? Hvad er mine reelle styrker, og hvad er det, jeg bidrager med?

Christian fortæller dig det, du mangler for at komme videre i din proces. Han møder dig dér, hvor du er, og bygger videre sammen med dig. Han viser vejen og du går den mens han hepper på dig. Man mærker tydeligt, at det her er en passion for ham. At være omgivet af en person, det blot inderligt ønsker at du lykkedes er ikke bare velsignelse men en nødvendighed.

Og jeg lover dig: Hvis du følger hans råd, så vil du mærke fremgang. Det er ikke bare gode råd til lige nu, det er noget, du kan tage med dig resten af livet.

Så hvis du går rundt og tænker: hvad er mit talent egentlig?, så er det her, du finder ud af det. Både hvad det er, hvordan du præsenterer det, og hvordan du får det frem på en måde, der faktisk gør en forskel.

Tro mig, det er givet godt ud.

Du er velkommen til at række ud til mig på LinkedIn, hvis du stadig ikke er overbevist😊

- Seth Storm

19 januari 2026

Fantastisk hjælp og feedback

Fantastisk hjælp og feedback. Jeg kunne altid kontakte Kristian hvis der var noget. Jeg lærte rigtig meget om hvordan man gør det bedst når man er jobsøgende og fik hjælp til at opdatere Linkedin og CV. Jeg kan varmt anbefale TalentSpring

20 augustus 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.