Jeg søgte efter et hurtigt svar, et andet syn på sagen end min egen advokat. Jeg så hjemmesiden, læste på Trustpilot, lagde dokumenter op og bestilte en tid 5 minutter efter. Jeg vidste godt det var... Toon meer
Jeg bestilte en opringning, havde i forvejen beskrevet mi situation og vedlagt bilag. Blev ringet op af en velforberedt advokat, som var fuld af ord, som så ligger i baghovedet. Han sluttede med e... Toon meer
I needed urgent legal advice and first paid 399 DKK for a quick consultation, which was later refunded when I was told the case required a full session at 3500 DKK. Feeling pressured by time, I agree... Toon meer
Jeg kan varmt anbefale Tal med Advokat! De var hurtige, effektive og utroligt behagelige at tale med. Jeg følte mig virkelig hjulpet og godt rådgivet hele vejen igennem. De tog sig tid til at forklare... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Er du i en situation hvor du AKUT har brug for at tale med en advokat er dette stedet for dig. Tal med en advokat med det samme.
Denemarken
- talmedadvokat.nu
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Antwoord van Talmedadvokat
Jeg havde en virkelig givtig samtale
Jeg havde en virkelig givtig samtale med den advokat, som ringede til mig. Han lyttede til og forstod min sag, og kom med væsentlig input. Meget anbefalelsesværdigt.

Antwoord van Talmedadvokat
Ringede til tiden og var meget…
Ringede til tiden og var meget behagelig at snakke med han gav mig også nogle gode råd så det er ikke sidste gang jeg bruger dem

Venlig og kyndig rådgivning
Jeg har ikke benyttet en online advokat før og var en smule skeptisk, men jeg blev positivt overrasket. Advokaten var venlig, lyttede og gav indsigtsfulde og konstruktive råd. Jeg tror vi talte i 30-40 minutter, så jeg synes afgjort at det var pengene værd.

Tæt på manipulerende
Man fik en tydelig følelse af, at den samtale kun skulle føre hen til at man virkelig har brug for en advokat. Og det kan de selvfølgelig give et godt tilbud på...
Men kan man se igennem det og stille de spørgsmål man har brug for, så er det sikkert ofte godt nok.

Super god samtale
Super god samtale, som gav de svar vi behøvede. Meget empatisk og forstående advokat. Benytter bestemt muligheden igen ved behov.

meget professionel
meget professionel
stor viden om mit problem, fik rigtig god hjælp.Meget behagelig samtale
kan kun give de bedste anbefalinger.

Antwoord van Talmedadvokat
Jeg var super glad for at kunne få…
Jeg var super glad for at kunne få rådgivning med det samme om en pludseligt opstået situation.Jeg blev ringet op af en saglig og venlig advokat, som gav mig brugbar og god vejledning til situationen. Prisen er god og jeg er meget glad for den hjælp, jeg har fået. Vil helt klart bruge dem igen, hvis nødvendigheden opstår.

Brugbare juridiske råd
Jeg har brugt tal med advokat 4 gange i alt og fået brugbare råd hver gang

Antwoord van Talmedadvokat
God samtale med forståelse for behovet
God samtale med forståelse for behovet.
Da der ikke kunne svares, blev det undersøgt og der blev ringet tilbage.

Antwoord van Talmedadvokat
De ringede ikke på aftalt tid
De ringede ikke på aftalt tid, og man kn ikke komme i tale med dem, ventede 2 timer uden at høre fra dem

Meget professionel samtale
Meget professionel samtale, godt overblik, havde sat sig ind i sagen og kom med flere løsningsmodeller

Antwoord van Talmedadvokat
Fint koncept hvis man har juridiske…
Fint koncept hvis man har juridiske spørgsmål til sager, som enten ikke er så komplicerede, eller hvis man vil vide om man har en sag der er værd at gå videre med, før man betaler en advokat i dyre domme.
Advokaten vi snakkede med, gav os de oplysninger vi søgte, og vi fik bekræftet at det er ikke er os der er galt på den. Det var de 400 værd, selvom samtalen kun varede i 8 min.

En god oplevelse
En god oplevelse fik svar på min forespørgsel plus råd og vejledning
Vh Jens

Antwoord van Talmedadvokat
Omsorgsfuld dialog med kompetent advokat
Omsorgsfuld dialog med en kompetent advokat som havde læst min situation og spørgsmål grundigt.
Han svarede, forklarede og vejledte til min fordel.
Jeg havde ovenikøbet en dialog efterfølgende via mail med tilbud om mere (gratis) vejledning, men med henblik på at anvende ham som advokat i den givne sag(,hvilket dog viste sig ikke længere at være en mulighed alligevel).
Dette er en god tjeneste når man har brændende juridiske spørgsmål, der behøver hurtige svar, også selvom situationen kan være kompliceret.