Ideaal op drukke dagen, of dagen dat de planning al vanaf de start in de ochtend dreigt mis te lopen. Als je op een drukke dag met weinig tijd toch een gebalanceerd ontbijt wilt, met alle nodige vo... Toon meer
Super product. Echt heel handig! Ik werk als consultant en moet vaak de baan op. Heel aangenaam om dan gewoon s'ochtends snel te kunnen vertrekken en toch niet direct met een hongergevoel te zitten.
Ik ben iemand die liever langer slaapt en dus al snel ontbijt overslaagt. Een slechte gewoonte, maar dankzij Goodmorning kan ik gewoon makkelijk ontbijten onderweg naar mijn werk!
We plaatsten recent onze eerste bestelling Goodmorning ontbijtdrankjes op tamashi.eu Het pakketje werd tijdig geleverd en we genieten sindsdien van een nieuwe manier van ontbijten. Vanille is... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
We exist for the purpose of bringing people closer to their goals.
Bredabaan 279 B3003, 2930, Brasschaat, België
- legal@tamashi.eu
- tamashi.eu
De service is pijlsnel
De service is pijlsnel, het product is wat je ervan kan verwachten. Top!
Super product
Tamashi makes life easier
Perfecte hoeveelheid. Goede macros.
Zeer goede smaak.
Een compleet ontbijt, zonder al teveel poespas.
Love it!
win-actie
Ik heb de shakes gewonnen via een win-actie, maar wat zijn ze super lekker! Ik ben zelf fan van de vanille smaak (is gewoon mijn lievelings bij alles), maar ook de koffie shake bevalt me goed! Ze vullen me op voor ik ga sporten, bevatten veel eiwit (17 gram!!) en vallen niet zwaar op de maag. Hierdoor gaat het, na het drinken, sporten ook lekker :)
Top!
Snelle levering, lekker product en goeie klantenopvolging
Zeer tevreden over Tamashi!
Zeer tevreden over Tamashi!
Voor mensen zoals mij, die het ontbijt geregeld overslaan, is dit een gemakkelijke en lekkere alternatief. Is een onderdeel geworden van mijn ochtendroutine.
Dankzij Tamashi heb je geen excuus meer…
Dankzij Tamashi heb je geen excuus meer om een gezonde levensstijjl en je goals na te streven.
Super handig voor in de ochtend !
Super handig voor in de ochtend !
Heel lekker van smaak !
Aanrader om te proberen
Door een win actie heb ik met dit…
Door een win actie heb ik met dit product kennis mogen maken, en ik ben hier zeer tevreden van! Het is ideaal voor een snel ontbijt, goed van smaak en stilt je honger gevoel! In ben fan!
zeer snel en juist advies
zeer snel en juist advies , betrouwbaar en een leuk product om aan te bieden . Gewoon doen zou ik zeggen .
Goede service en top product
Vanille is mijn favoriet!
Uitstekend product
Snel geleverd, leuk verpakt en uitstekend product. Koffiesmaak is zéér lekker!
Een nieuwe gezonde ochtendroutine
Ik heb normaal veel moeite met 's morgens te ontbijten. Tamashi is de ideale oplossing. Ik ben gelijk een nieuwe ochtendroutine gestart. De koffiesmaak is mijn favoriet.
Ik ben iemand die liever langer slaapt…
Ideaal voor de ochtend
Ideaal voor de ochtend. Snel en geeft je de hele ochtend een krachtig gevoel om tijdens de dag te knallen.
Blij dat ik besteld heb
Blij dat ik besteld heb! Flesjes zijn veel groter dan ik verwacht had. Vanille is lekker, geen te overheersende smaak.
uitstekend
Zeer tevreden met de snelle levering en gemakkelijk om ontbijt of middag te vervangen.
Een volwaardige maaltijd in drinkbare…
Een volwaardige maaltijd in drinkbare vorm. Ik kon het eerst niet geloven maar alle vitaminen, mineralen en vezels zijn effectief aanwezig in de shake.
Een zeer lekker drankje!
Een zeer lekker drankje met een dikke structuur, zeker en vast een aanrader om in huis te halen!