3,6

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,6

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

rodbehandling, huller og tandrensning

Jeg har før fået lavet huller hos andre tandlæger uden problemer. Hos denne tandlæge fik jeg stik og stik og stik og stik af mange omgange. Jeg har aldrig prøvet at være svær at bedøve. Men det var jeg for hende.

Rodbehandling. Jeg har aldrig fået lavet rodbehandling før, men jeg får lavet en her og under behandlingen knækker en fil i min ene rod. Deres forsikring dækker, men de mener at den tand kan være øm i op til to år, så derfor er jeg på antibiotika for 2. gang nu og afventer bare. De mener ikke at de skyldes filen der sidder i min tandrod/knogle at jeg stadig er øm i tanden. Så jeg går stadig rundt med et stykke af deres fil i min tand.

Tandrensning. Jeg fik lavet en helt almindelig tandrensning, hvor jeg lige så tydeligt kunne mærke at limen røg af bøjlen i min undermund. men da jeg kommer efterfølgende og får det lavet og fortæller hvornår det er sket under hendes behandling. (jeg kunne mærke det da det skete) så får jeg af vide, at hun ikke mener, at det er sket der under hendes behandling. Det er påstand mod påstand. Det er prikken over i'et for mig at der står en tandlæge og smiler mig ind i ansigtet og benægter hendes fejl. For jeg har fundet mig i meget og været UTROLIG overbærende indtil da.. og jeg fik slf regningen med hjem på den bøjle der blev sat fast da hun smilende kunne fortælle, at det ikke var hendes fejl. Det er jo tandlægen der har det sidste ord?

Jeg ringede kort efter og bad om aldrig at få den her unge tandlæge igen. Jeg bad om at få en med mere erfaring og sekretæren lavede en note hvor der stod at jeg fra nu af skal ind til hende som ejer tandlægehuset. Hun har flere års erfaring. Jeg HÅBER slf at behandlingen bliver anderledes nu. og jeg er ærgelig over at jeg overhovedet har været inde hos hende som ikke havde ret meget erfaring, for det gør ondt nok i forvejen at gå til tandlæge i forvejen.

28 april 2022

Is dit jouw bedrijf?