Min tandlæge, Merete er enorm dygtig, sød, altid smilende. Jeg er japaner og har haft mange tænder, der blev ordnet for mange år siden i Japan. Merete har gjort et professionelt arbejde. Hun har fiks... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fik meget hurtigt en akuttid udenfor min arbejdstid. Næsten ingen ventetid i venteværelset og så en venlig og smilende tandlæge. Gør det ond? Kun en smule på dankortet.
Vi har gennem ca 30-35 år kommet til Hedensted tandlægehus. Vi har altid følt os godt behandlet. Når man kommer til receptionen, bliver man mødt med et smil og hej. Vi har haft Merete Kolding i mange... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det hele foregik i en afslappet atmosfære. Den knække fortand, hvor den tidligere porcelænsskal var flækket og faldet af, blev på 30 min bygget op med et kunststof. Jeg kan ikke se forskel fra tidlig... Toon meer
Horsensvej 29E, 8722, Hedensted, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Tandrensning var helt bestemt ikke som jeg er vant til, der er plads til forbedringer.
Bliver heller ikke spurgt ang merbetaling, det bliver bare gjort, ikke helt ok….

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Punktlighed og fremragende service og søde tandlæger og tandklinikassistenter

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Kombinationen af høj proff. behandling og kæmpe omsorg for mig kan ikke fås bedre. Samtidig er udstyret i klinikken af høj kvalitet. Receptionen er serviceminded og yderst hjælpsomme. Så man kommer glad og går altid derfra velbehandlet, glad og tryg. Så karakteren er 10 ud af 10.

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Er kommet i klinikken gennem 35 år, og har altid fået en venlig og professionel behandling.

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos min tandlæge. Professionel behandling, god information undervejs og en tryg atmosfære. Man føler sig taget seriøst, og der bliver taget hensyn til ens behov. Klart en tandlæge jeg vil anbefale. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Altid godt humør og forståelse laver ikke bare noget for at tjene penge stor ros til Merete Kolding.

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Imødekommende, dygtige Og professionelle. Nærværende når jeg træder ind på klinikken, der bliver hilst på mig.

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
De gør det godt men det er dyrt sted

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Som forventet professionelt og godt.

Tandplejer Majbritt meget venlig og dygtig 😊

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Meget tilfreds. Meget kompetent og dygtig. Dertil Meget behageligt og trygt og man føler virkelig at man er i gode hænder. Min allerbedste anbefaling

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Jeg skriver normalt ikke trustpilots, men vil på det varmeste ANBEFALE alle med tandlægeskræk at besøge tandlægen.dk. Jeg har fået den bedste, kompetente og omsorgsfulde behandling i dag af Camilla Hill, og jeg følte mig så glad da jeg gik derfra. Jeg booker uden bekymring min næste tid, for her er man i de tryggeste og dygtigste hænder.

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Tandlægerne er gode til at forklare hvad der skal ske, de er søde og venlige. Gode til at spørge ind til om det bliver for ubehageligt og om man kan klare det 😊👍

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Jeg HADER at gå til tandlæge. Min faste tandlæge forstår alligevel at gøre det til en oplevelse, hvor jeg ikke kunne drømme om at skifte tandlæge