Min tandlæge, Merete er enorm dygtig, sød, altid smilende. Jeg er japaner og har haft mange tænder, der blev ordnet for mange år siden i Japan. Merete har gjort et professionelt arbejde. Hun har fiks... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fik meget hurtigt en akuttid udenfor min arbejdstid. Næsten ingen ventetid i venteværelset og så en venlig og smilende tandlæge. Gør det ond? Kun en smule på dankortet.
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har gennem ca 30-35 år kommet til Hedensted tandlægehus. Vi har altid følt os godt behandlet. Når man kommer til receptionen, bliver man mødt med et smil og hej. Vi har haft Merete Kolding i mange... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det hele foregik i en afslappet atmosfære. Den knække fortand, hvor den tidligere porcelænsskal var flækket og faldet af, blev på 30 min bygget op med et kunststof. Jeg kan ikke se forskel fra tidlig... Toon meer
Horsensvej 29E, 8722, Hedensted, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Utrolig venlig og rolig behandling.
Jeg er nervøs for tandlægebesøg, men både Merete og hendes assistent fik mig til at slappe helt af 😍

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Rigtig god tandlæge. Faglighed, service, venlighed, renlighed og alt spiller.
Jeg er fuldt ud tilfreds med Tandlægen Hedensted.

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Rigtig god og imødekommende. Sagde hvad de gjorde inden de gør det.

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Har tandlægeskræk. I dag var en midlertidig reparation. Tandlægen gav sig god tid til at forklare

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
God behandling og flinke tandlæger og service helt i top

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
De er så venlige, og rolige, specielt hvis man har tandlæge skræk. Og Stinne gjorde et godt stykke arbejde

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Merete er dygtig og meget imødekommende. Og fair med pris. Jeg har veninde med tandlægeskræk som kom over det her hos Merete.

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Efter at have mistet en fylding, er der hurtig plads til en reparation i en rigtig god ånd!!

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Venligt og imødekommende personale.
Kompetent undersøgelse.

Antwoord van tandlægen.dk - Hedensted
Mange årig kunde i Hedensted afdeling.
Fik tid 17.40 men kom først ind kl 18.00.
Hele besøget bar præg af at tandlægen var bagud, efter besøg kunne de ikke rigtig finde nye tider til mig og jeg havde også spørgsmål til min behandling, men det havde de ikke tid til, der var en kunde efter mig som ventede…..
Fik en regning der var større end normalt og jeg kunne ikke få svar af den person der lavede regningen og tandlægen måtte vi ikke forstyrre, hun havde jo travlt med den næste patient.
På regningen var der påført 1000kr hvor der intet stod om hvad det skulle dække
Jeg ved snart ikke om jeg tør komme der igen, virkelig dårlig service.
Så aflys da min tid i stedet for at overbooke