Banner for tandlægen.dk - Hedensted

tandlægen.dk - Hedensted Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Horsensvej 29E, 8722 Hedensted, DK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min tandlæge, Merete er enorm dygtig, sød, altid smilende. Jeg er japaner og har haft mange tænder, der blev ordnet for mange år siden i Japan. Merete har gjort et professionelt arbejde. Hun har fiks... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik meget hurtigt en akuttid udenfor min arbejdstid. Næsten ingen ventetid i venteværelset og så en venlig og smilende tandlæge. Gør det ond? Kun en smule på dankortet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Utrolig sød og kompetent tandlæge Mia som gør min behandling tålelig - har haft en meget kraftig tandlæge skræk i mere end 30 år og for første gang havde jeg ikke ondt i maven inden besøg og nervøsit... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det hele foregik i en afslappet atmosfære. Den knække fortand, hvor den tidligere porcelænsskal var flækket og faldet af, blev på 30 min bygget op med et kunststof. Jeg kan ikke se forskel fra tidlig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

3.104 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nem booking

Nem booking. God behandling.

11 december 2024

Kære Jens,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det. Useriøs og dårlig behandling.

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Har haft tandlægerne.dk i Hedensted siden jeg var 6år gammel og jeg er 22år i dag. Har normalt altid været ufattelig tilfreds. Men de sidste 5år er kvaliteten af behandlingen simpelthen blevet så dårlig.. der vises ingen hensyn til tandlæge angst eller psykisk sårbarhed, 2 gange nu har jeg fået af vide jeg skulle have rykket tænder ud og begge gange er planerne blevet lavet om og tiderne er blevet rykket så jeg skal gå endnu længere tid med angst og min tandlæge angst bliver værre og værre… og den ene oplevelse er endda fra i dag af, så useriøst…
Hvis behandlingen ikke snart bliver bedre så skifter jeg hvertfald 100% tandlæge fordi hold nu op hvor er i godt nok ikke meget værd mere. Jeg har ellers ikke lidt af tandlæge angst i mange år, men den har I da 100% givet mig igen ved jeres useriøse behandling. Virkelig dårlig stil og jeg anbefaler jeg hvertfald ikke mere til andre der døjer med tandlæge angst eller andet.

10 december 2024

Kære Freja,

Vi er utrolig kede af at læse om din oplevelse i klinikken. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge og godt behandlet, når de besøger vores klinik, og vi kan derfor kun beklage, at dette ikke var din oplevelse.

Vi sætter pris på, at du havde lyst til at indgå i en dialog, hvor vi kunne modtage din feedback samt finde en ny tid til dig.

God dag.

professionel

Jeg var sammen med min 12-årige dreng, han talte roligt til ham og var meget hurtig.

Jeg anbefaler med tillid

7 december 2024

Kære Alina,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at din søn havde en positiv oplevelse, og du ønsker at anbefale os til andre.

Alt gik perfekt

Alt gik som det skulle ingen ventetid og flinke personale over det hele

5 december 2024

Kære Egon,

Tak for din fine anmeldelse og positive tilbagemelding.

God information og rådgivning

God information og rådgivning. Meget behagelig atmosfære! Dygtig tandlæge du er helt tryg ved!

5 december 2024

Kære Karen,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig godt informeret og rådgivet under dit besøg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er søde og rare mennesker man…

Det er søde og rare mennesker man bliver altid mødt med et stort smil
Jeg kan varmt anbefale at bruge dem

3 december 2024

Kære Jimmi,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot, samt ønsker at anbefale os til andre.

Meget tilfreds kunde

Ikke at det nogensinde bliver en fornøjelse at skulle til tandlæge. Når man så alligevel skal, så er det virkelig en fornøjelse at lægge sig i stolen hos Tandlæge Camilla Hill og hendes klinikass. Camilla. Der er en fantastisk hyggelig stemning i klinikken. I er dygtige og utrolig behagelige at være kunde os.

28 november 2024

Kære Dorthe,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er glad for vores dygtige team. Vi vil lade dine rosende ord gå videre til dem.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig tandlæge

Elendig tandlæge. Min søn har gået der fra skoletiden.... på intet tidspunkt har de kommenteret eller reageret på det voldsomme slid der var på hans tænder i forbindelse med skæren tænder om natten.
I dag er han en ung mand med en stor regning og voldsomme personlige smerter grundet negligeren fra denne tandlæge.
Jeg et målløs.

15 november 2024

Hej,

Vi er kede af, hvis det er din oplevelse, og henholder os til den dialog, vi allerede har i gang.

Ok oplevelse

Ok oplevelse til trods for min massive tandlæge skræk

14 november 2024

Kære Hanne Irene,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, trods din tandlægeskræk.

Super sødt personale

En super god service. Meget personlig behandling.

5 november 2024

Kære Hanne,

Mange tak for din anmeldelse og positive feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dygtige og professionelle…

Super dygtige og professionelle tandlæger og assistenter i Hedensted.

4 november 2024

Kære Torben,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige personale og er glade for, at du har taget dig tid til at dele dem med os.

Venligt personale

Hun forklarede,så jeg nemt kunne forstå, hvad jeg skulle have lavet.

24 oktober 2024

Kære Karin,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er skønt at høre, at du modtog gode forklaringer, så du vidste, hvad der skulle ske under behandlingen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale tandlægen.dk…

Jeg kan varmt anbefale tandlægen.dk Hedensted.
Meget søde og medfølgende personale

24 oktober 2024

Kære Lone,

Tak for din anmeldelse og varme anbefaling af vores klinik. Vi er glade for, at du har taget dig tid til, at dele din oplevelse i klinikken med os.

Meget venlige og lyttende

Meget venlige og lyttende . Man får nogle gode råd . God service.

17 oktober 2024

Kære Susan,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og de fem flotte stjerner til vores klinik.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har en god og dygtig tandlæge

Jeg har en god og dygtig tandlæge, som jeg har haft i flere år

16 september 2024

Kære Dorthe,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at vide, at du er tilfreds med din tandlæge.

Dygtig

Dygtig, god humor

12 september 2024

Kære Steen,

Mange tak for din anmeldelse.

Tandlæge

Fin oplevelse

10 september 2024

Kære Dorte,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i vores klinik.

Særdeles venlig modtagelse.

Særdeles venlig modtagelse.
Kompetent behandling.

10 september 2024

Kære Inge,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at ud har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.